|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 11:50 am
Proponuję nową zabawę...albo i nie nową... pewnie jacyś starzy wyjadacze powiedzą ze 7 lat temu już był taki topic, albo powiedzą ze jestem nudna jak flaki z olejem, "a ja mam to gdzieeeeeeś" biggrin albowiem nastał dzień szczęśliwy SWIĘTA!!! oupsss... wróć, kazdy z nas może na światło dzienne wydobyć swoje małe odchylenia od normy... ssasz kciuk, moczysz się w nocy, nosisz gacie po tacie czy zbierasz śrubki bez nasady - podziel się tym z nami!!
zacznę, ja... tak więc, w kazdym razie, aczkolwiek... moim małym zboczeniem jest, iż ślinię się na widok Snape'a...w każdej postaci... rysowany, animowany komputerowo, grany przez aktora... a nawet sam widok napisu 'Severus Snape'...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 11:57 am
Mam na imię Agnieszka, w marcu kończę 18lat i ciągle śpię z misiem ostatnio pojechałam na wakacje bez misia i musiałam iść sobie kupić,bo nie mogłam spać sad ponadto mam u babci dyżurnego misia, na wypadek gdybym nocowała
kofffam swojego misia!! regularnie z nim sypiam i jestem z tego dumna! o! biggrin
a ślinię się to na widok Szydłowskiego*ślinotok* domokun heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 12:02 pm
ojejku
ale nie wiem od czego zacząć gonk !
w każdym bądź razie moim największym zboczeniem jest kładzenie się i siadanie gdzie tylko zechcę.
jakoś tak nie czuję żadnej przeszkody jeżeli o to chodzi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 12:08 pm
hmmm jak zobaczylem topic to pomyslaem ze bedzie to o odchylach seksualnych, wiec to chyba moje pierwsze zboczenie xD jak bylem maly to raz wody nie bylo i ja ostatni z domu wychodzilem i tak sie zlozylo ze nie wiedzialem jak sie zakreca kran ( jak leci to jest wlaczony, jak nie to nie i tyle) no i jak bylem w szkole to wode wlaczyli i tak sie sklada ze jednak zle zakrecilem. Roidzice mnie opieprzyli i przez dobrych pare lat mialem paranoie jak wychodziulem z domu ostyatni ;] bralem sasiadke i prosilem zeby sprawdzila wode i gaz xD ale mi juz to naszczescie minelo ;] po za tym lubie naciskiem zmuszac do raczy ktore jakas osoba nie chce i narazie tylko 1 rzeczy nie udalo mi sie zrealizowac chodzi o a**l xD ale jednak chyba z tym odpuszcze bo nie jestem sadysta wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 12:33 pm
harab serapel hmmm jak zobaczylem topic to pomyslaem ze bedzie to o odchylach seksualnych, wiec to chyba moje pierwsze zboczenie xD jak bylem maly to raz wody nie bylo i ja ostatni z domu wychodzilem i tak sie zlozylo ze nie wiedzialem jak sie zakreca kran ( jak leci to jest wlaczony, jak nie to nie i tyle) no i jak bylem w szkole to wode wlaczyli i tak sie sklada ze jednak zle zakrecilem. Roidzice mnie opieprzyli i przez dobrych pare lat mialem paranoie jak wychodziulem z domu ostyatni ;] bralem sasiadke i prosilem zeby sprawdzila wode i gaz xD ale mi juz to naszczescie minelo ;] po za tym lubie naciskiem zmuszac do raczy ktore jakas osoba nie chce i narazie tylko 1 rzeczy nie udalo mi sie zrealizowac chodzi o a**l xD ale jednak chyba z tym odpuszcze bo nie jestem sadysta wink ahaaaa....... xd xd xd
ale w sumie nie. nie powinniśmy się w tym temacie z nikogo śmiać. w końcu ze mnie też możnaby się śmiać, że kładę się na ulicy, czy coś xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 1:26 pm
popieram zboczenie P.Psychol [kladzenie sie z ksiazka od chemii przed empikiem w centrum Warszawy jest zue]
inne zboczenia.... - rysowanie [...na maturze] - slinie sie na widok laboratoriow, probowek etc. sweatdrop - Mistrz! - uwielbiam grac w odmozdzajace gierki - jestem "rasista" naukowym - zazwyczaj nie trawie humanistow [chodzi o ogol. sa tez i humonisci, ktorych bardzo lubie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 1:38 pm
pani psychol harab serapel hmmm jak zobaczylem topic to pomyslaem ze bedzie to o odchylach seksualnych, wiec to chyba moje pierwsze zboczenie xD jak bylem maly to raz wody nie bylo i ja ostatni z domu wychodzilem i tak sie zlozylo ze nie wiedzialem jak sie zakreca kran ( jak leci to jest wlaczony, jak nie to nie i tyle) no i jak bylem w szkole to wode wlaczyli i tak sie sklada ze jednak zle zakrecilem. Roidzice mnie opieprzyli i przez dobrych pare lat mialem paranoie jak wychodziulem z domu ostyatni ;] bralem sasiadke i prosilem zeby sprawdzila wode i gaz xD ale mi juz to naszczescie minelo ;] po za tym lubie naciskiem zmuszac do raczy ktore jakas osoba nie chce i narazie tylko 1 rzeczy nie udalo mi sie zrealizowac chodzi o a**l xD ale jednak chyba z tym odpuszcze bo nie jestem sadysta wink ahaaaa....... xd xd xd
ale w sumie nie. nie powinniśmy się w tym temacie z nikogo śmiać. w końcu ze mnie też możnaby się śmiać, że kładę się na ulicy, czy coś xd popieram system by się nie śmiać z nikogo... bo ze mnie np można by się śmiać, ale ja się do tego przyznaję... taka już jestem ze mm bzika na pkt Snape'a biggrin biggrin biggrin co do kładzenia się... ja mam zboczenie siadania na ziemi...i kladzenia się...gdziekolwiek...w szkole, w domu, na ulicy...ostatnio np zasnęłam przed salą od religi... po imprezie byłam i mi sie zasnęło biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 1:42 pm
wilkus popieram zboczenie P.Psychol [kladzenie sie z ksiazka od chemii przed empikiem w centrum Warszawy jest zue] inne zboczenia.... - rysowanie [...na maturze] - slinie sie na widok laboratoriow, probowek etc. sweatdrop - Mistrz! - uwielbiam grac w odmozdzajace gierki - jestem "rasista" naukowym - zazwyczaj nie trawie humanistow [chodzi o ogol. sa tez i humonisci, ktorych bardzo lubie] czuje sie w takim razie przez ciebie nie trawiona, bo humanista ze mnie wrodzony (pomimo mej nieodwzajemnionej milosci do matematyk)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 1:51 pm
Jukatan wilkus popieram zboczenie P.Psychol [kladzenie sie z ksiazka od chemii przed empikiem w centrum Warszawy jest zue] inne zboczenia.... - rysowanie [...na maturze] - slinie sie na widok laboratoriow, probowek etc. sweatdrop - Mistrz! - uwielbiam grac w odmozdzajace gierki - jestem "rasista" naukowym - zazwyczaj nie trawie humanistow [chodzi o ogol. sa tez i humonisci, ktorych bardzo lubie] czuje sie w takim razie przez ciebie nie trawiona, bo humanista ze mnie wrodzony (pomimo mej nieodwzajemnionej milosci do matematyk) no właśnie ja też się tak czuję ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 2:07 pm
to moze zabrzmi jeszcze gorzej, ale chyba nie znam was na tyle, zeby stwierdzic, czy jestescie fantastyczne, czy nie. to, ze was lubie, to widac chyba, a ze nie lubie ogolu, nie znaczy, ze was 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 2:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 2:58 pm
nieee!!!!!!! xd
żaaarcik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 2:59 pm
A co się będę wstydziła
Od czego tu zacząć... Może od rzeczy wynikających z mojego ADHD , jak mi się nudzi, wybitnie nie mam co z sobą zrobić to obmacuje ludzi(kobiety) zdarza mi się zmacać również te świeżo poznane. Rozpinam koszule adamowi poczym znów zapinam. Mam tendencje do częstej zmiany zamieszkania. Szybko mnie nudzą ludzie, lubię oglądać filmy z wątkami kanibalistycznymi i psychopatycznymi( podniecają mnie). Lubię sprawiać ból fizyczny partnerowi seksualnemu, lubię tez gryźć do krwi, kręci mnie sex na cmentarzu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 2:29 am