|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 1:23 pm
a ja mam pytanie natury dosć delikatnej xp jak sie ustawia play list na profilu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 1:31 pm
Mroovecka a ja mam pytanie natury dosć delikatnej xp jak sie ustawia play list na profilu?? jak wytrzezwieje to ci powiem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 1:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 1:35 pm
dla mnie nie marzeczy niemozliwych mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 1:40 pm
Owiec dla mnie nie marzeczy niemozliwych mrgreen ahahah, rozumiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 1:42 pm
pani psychol Owiec dla mnie nie marzeczy niemozliwych mrgreen ahahah, rozumiem xd jest po 22 czemu nie spisz jeszcze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 1:45 pm
bo włączyli patefon w pokoju obok i spać nie budjet póki muzyćka będzie grać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 1:50 pm
pani psychol bo włączyli patefon w pokoju obok i spać nie budjet póki muzyćka będzie grać. u mnei na moje szczescie patefonów nie włączają... ja zwyklam chodzić spać koło 2 w nocy biggrin @Owiec: to trzeźwiej, bo play list czeka biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 1:52 pm
pani psychol bo włączyli patefon w pokoju obok i spać nie budjet póki muzyćka będzie grać. w imie wladzy nakazuje wylaczyc patafian
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 1:53 pm
Mroovecka pani psychol bo włączyli patefon w pokoju obok i spać nie budjet póki muzyćka będzie grać. u mnei na moje szczescie patefonów nie włączają... ja zwyklam chodzić spać koło 2 w nocy biggrin @Owiec: to trzeźwiej, bo play list czeka biggrin biggrin biggrin Gin z tonikiem jeszcze zostal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 1:55 pm
Owiec pani psychol bo włączyli patefon w pokoju obok i spać nie budjet póki muzyćka będzie grać. w imie wladzy nakazuje wylaczyc patafian dobrze, już idę do brata, onego patafiana, i przekażę!
(widzę, że żart ci się wyostrzył xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 1:56 pm
pani psychol Owiec pani psychol bo włączyli patefon w pokoju obok i spać nie budjet póki muzyćka będzie grać. w imie wladzy nakazuje wylaczyc patafian dobrze, już idę do brata, onego patafiana, i przekażę!
(widzę, że żart ci się wyostrzył xd )nie... ja nigdy nie zartuje... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 2:46 pm
hahaha, jest 23:46 i jeszcze nie śpię!!!!!!! dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 2:53 am
pani psychol hahaha, jest 23:46 i jeszcze nie śpię!!!!!!! dramallama czysty skandal *patrzy na zegarek* jest 11.50 i wlasnie sie obudzilam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 3:11 am
wilkus pani psychol hahaha, jest 23:46 i jeszcze nie śpię!!!!!!! dramallama czysty skandal *patrzy na zegarek* jest 11.50 i wlasnie sie obudzilam xd ja poszłam spać ok 01:30 i o 10 już byłam po śniadaniu dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|