|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 11:26 am
takie tam
fajnie by było mieć taką łyżkę
[link]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 11:39 am
wow, ciekawy gadżet smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 12:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 3:12 pm
Przepraszam, ale chyba nie mam wyobraźni zbyt mocno rozwiniętej... sweatdrop Co tam jest narysowane? Albo napisane? Bo patrze się na to z lewej, z prawej, z góry i z dołu, ale nadal nie moge tego rozkminić. Moim zdaniem to jest lepsze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 2:30 am
ichabot Przepraszam, ale chyba nie mam wyobraźni zbyt mocno rozwiniętej... sweatdrop Co tam jest narysowane? Albo napisane? Bo patrze się na to z lewej, z prawej, z góry i z dołu, ale nadal nie moge tego rozkminić. Moim zdaniem to jest lepsze xp to są jakieś takie zawijasy, nic więcej xd a co do tej kawy to nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z jakimiś takimi wycinankami ludowymi sweatdrop
ps: mój brat stwierdził, że wymyślili to pewnie ludzi w biurze jak komuś się nudziło to zaczął tak sobie malować w kawie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 1:23 am
weźcie sobie wyszukajcie human art.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 1:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 10:55 am
skojarzylo mi sie z parowcem razz jeej, zawsze chcialam po obrusie porysowac razz ja tam lubie taki lekki absurd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 11:42 am
Silvery the Alchemist skojarzylo mi sie z parowcem razz jeej, zawsze chcialam po obrusie porysowac razz ja tam lubie taki lekki absurd biggrin ja tam lubię nawet i tagi wienkszy apsurt!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 2:49 am
ta łyżka jest kultowa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 4:22 am
Mroovecka ta łyżka jest kultowa biggrin jest cool-towa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 10:09 am
pani psychol Mroovecka ta łyżka jest kultowa biggrin jest cool-towa mrgreen Jest fajna i tyle rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 11:27 am
kto chce mi kupić taka w prezencie?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 11:49 am
Mroovecka kto chce mi kupić taka w prezencie?? xp pewnie sporo kosztuje, bo to niebylekto ją zaprojektował.
chociaż trzeba przyznać, że to nie jest jakiś fenomen... w końcu ta łyżka działa na zasadzie pióra. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 8:45 am
To lyzka.... Na ktorej jest troche kawy... I to jest pisanie?
Zaczne sprzedawac zestawy takiej CUDOWNEJ łyzki. Całe 2,50
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|