Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Role Playing!
RP-galore! Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Dec 20, 2007 6:43 am

Hali! Mivel, nagyon kitört az RP máni és én k***ára unatkozok, leírom az össze RP, amit valaha írtam, kitaláltam, játszottam.

Lehet válogatni!

Amennyiben, valamelyik felkelti érdeklődéseteket, szóljatok. Leírom bővebben.
Mindegyik leírt RP-nél előre jelzem, hogy szabad karakter választásos a történet, vagy kreálhattok saját karaktereket. Tehát, játékra fel!
PostPosted: Thu Dec 20, 2007 7:03 am

True-vision 2.0:
A világot, egy hatalamas cég, az All-Enterprises (gúnynevén Allen) tartja a hatalmában. Acég irányít mindent, politika nincs, mindent számítások alapján csinálnak. A társadalom legalsóbb, jogokkal nem rendelkező tagjai a hibridek, akiket testi erejük miatt tenyésztettek ki. Egy nap, az Allen igazgatója és annak felesége meghal. Merénylet áldozatai lesznek, melyért a New Dawn terror mozgalmat teszik felelőssé. A cég irányítása a 16 éves Edward Clearwater kezébe kerül. Az igazgatóhelyettes, Loveless egy fiatal hibrid lányt ajándékoz a fiúnak, akinek az a feladata, hogy megvédje Edwardot. De, a New Dawn nem marad tétlen. De, valójában, ki a gonosz?
Kötött karakterek. Sok NPC.

Morsus:
2014, a világot a genetikai betegségek tartják rettegésben. Ezek közül az egyik leggyakoribb és legsúlyosabb, a Niron-szindróma. Mikor a hordozó eléri a 14 éves kort, a szervezet, egy hét alatt leépíti magát és a beteg szörnyű kínok között meghal. Kuuta, nem rég töltötte be a 14-et. Elvonul a korházba, hogy egyedül halhasson meg és ne kelljen szüleinek végig néznie, ahogy szenved. Mikor, a betegség végső stádiumának tünetei jelentkezni kezdtek, hírtelen változás áll be a fiú életében. Egy fiatal orvosnövendék lép be a kórterembe és a fiú életébe...
Kötetlen karakterek. Kevés szereplő.

True-vison 3.0:
Mint a neve is mutatja, a True-vision 2.0 folytatás. Éppen ezért nem is adok hozzá bővebb leírást. A lényeg, hogy a legtöbb szereplőt újralátjuk. Még hajmeresztőbb történések és raklap új szereplő!
Kötött karakterek. Sok NPC.

Visionary (GK-spin off):
Akirakamizu Seru, egy fiatal fiúk, aki nem szeret semmit sem azég világn, csak a pléjsztésönjén játszani. A fiút, mindenki ellköi magától, mert furcsán viselkedik. Néha titokzatos rohamai vannak. A rohamok utáni féléber állapotban, néha olyan dolgokat mondd, amik később megtörténnek. A történet, egy ponton érinti a KapuŐr című regényemet.
Kötetlen karakterek. Kevés szereplő.

Cassiopeia:
Milágvége után, az emberiség hajókra kényszerűlt és szétszéledt a galaxisban, hogy találjanak egy, a Földhöz hasonló bolygót. Az egyik ilyen hajó, a Cassiopeia. Kapitánya, labilis idegállípotú, aki bármelyik pillaantban vérengző vadállattá válhat.
Kötetlen karakterek. Sok szereplő, sok NPC.

Everdreamer:
A Fullmetal Alchemist világát veszi alapul. (Nem, nem fan-fic és nem, nem rajongió spin off! Semmi köze egyik Elric-hez sem!) Darren egy, fiatal árva, akit magához vett egy, a kémiában járatos család saját lányuk, Anne mellé. A fiú végül nem találta elég érdekesnek nevelői foglalkozását, ezért kitanulta az alkímíát. A kettő, halálos elegynek bizonyult. Darren és Anne egymásba szerettek és együtt kifejlesztettek egy átlátszó, de annyál veszélyesebb folyadékot. (Akinek, még nem esett le, Nitro-Glicerin) De, ezt akkor, még nem tudták. A kis üvegcse leesett és az ütődéstől felrobbant. Anne, azonnal meghalt. Darren, bal keze leszakadt a robbanásban. A fiú elindul, hogy hatalmas hibáját valahogy jóvá tegye. Viszont, a robbanás után, valami megváltozik. Immár, képes áthágni az alkímía szabályait és bármiből képes bármit teremteni.
Kötött karakterek. Kevés szereplő.

Még volt egy csomó RP, amit játszottunk, de mivel, azokat az exem, vagy mim találta ki, ezért nem írom ide őket.
Nem a jogvédelem miatt, hanem mert fantáziátlan sz*rok.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Dec 20, 2007 7:04 am

---
Jelentése, hogy majd megírom, csak most elfáradtam, vagy meguntam, vagy egyszerűen sz*rom le.
PostPosted: Thu Dec 20, 2007 12:11 pm

á..igen..a hibridek...mindig nagyon az erő korlátait kaparták...még a Nexus sem nőtte túl erejét...de sajna...a Nexus elhalt...legalább is...az emberek ezt hiszik. wink van egy sejtésem...hogy egy egész értelmes és csavarokkal teli story jönne ki ebből a True-vision-ből...plz moar!

Akitta-chan

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Dec 20, 2007 1:14 pm

Az egyik legjobb RP-m volt. Let is folytatása. Rengeteg szereplőt mozgat és iszonyatosan összetett a története.

-Edward Clearwater, a főszereplő. 16 éves. Szülei szintes, egyáltalán nem törődtek vele. John, a középkorú komornyik nevelte fel. Születési rendellenességgel született, gerincét egy nagyobb szakaszon protézissel pótólták ki. Emiatt néh, rohamai vannak.
-Christine, Edward semélyi testőre. Negyedik generációs hibrid. Kemény jellemnek tűnik, de valójában nagyon érzékeny és labilis személyiség.
-John, a komornyik. Régebben, az Allen alkalmazottja volt, de ismereteln okok miatt elhagyta a céget.
-William McLockall, Edward nagybátyja. Hivatalosan az ő gyámsága alá került a fiú. De, életmódja miatt, nem vette magához a fiút. Hagyta, hogy John továbbra is nevelje.
-Rembrant Loveless: Az Allen aligazgatója. A hibrid tenyéstés és genetikai részleg vezetője. Tipikus szemét, lelketlen alak, aki a vezetésre pályázik. A tényleges hatalom akkor került a kezébe, mikor a Clearwater házaspár meghalt. A Genox és az Assix alvállalatokkal a kezében, csak idő kérdése, hogy megszerezze a teljes irányítást.
-Marielle Roughage, volt olimpiai bajnok. Az Allen vezetőségének a tagja. Loveless esküdt ellensége. Személyes és nem személyes indíttatásból is. Meg nem erősített hírek szerint, köze van a New Down terrormozgalomhoz.
-Enton Rilpey, az igazgatóság tagja, a Loveless ellenes frakció tagja. Gyengéd szálak fűzik Nout Sanders-hez.
-Nout Sanders, a termékfejlesztési részleg vezetője. A Loveless ellenes frakció alapítója. Szimpatizál a New Dawn idáival, de helyzete miatt ezektől határozottan le kell zárkóznia.
-Caminsolen: Marielle szeretője és jobbkeze.

New Dawn:
Valójában, nem terror mozgalom. Jogokat akarnak szereni a hibrideknek. Rengeteg titkos támogatójuk van.
-Armin, a New Dawn helyettes, megbízott vezetője, míg az igazi vezető távol van.

(Később, még rengeteg szereplő lép be, de őket nem írom most le...)
PostPosted: Sun Dec 23, 2007 4:06 am

Izgalmasan hangzik whee

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

Akitta-chan

PostPosted: Tue Dec 25, 2007 12:09 am

De még mennyire. blaugh
PostPosted: Tue Dec 25, 2007 5:15 am

Örülök. 3nodding
Végre, valami hasznosat is csináltam.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Sage Seliah

PostPosted: Sat Jan 26, 2008 4:47 am

Ezek egyikét sem ismerem sweatdrop
Én káoszoztam, dnd-zek, ki akarom majd próbálni a mágust... meg szabadon, saját szabályok alapján is szoktunk volt jáccani xp

A káosz amolyan vicces, szétröhögjük a fejünk az asztal mellett játék... Elég fegyelmezett játékosok kellenek hozzá, hog ne torkolljon katasztrófába surprised Akad benne ork, törpe, elf, de ilyenek is, hogy tündérke, vagy gennymanó blaugh
PostPosted: Sun Jan 27, 2008 6:39 am

A fentieket, mind én írtam... Úgyhogy ezért nem hallhattál róluk...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Akitta-chan

PostPosted: Tue Jan 29, 2008 11:34 am

Én is jáccottam olyanokkal valaha. 3nodding
PostPosted: Wed Jan 30, 2008 2:47 am

Wow razz A kis profi smile