|
|
| Hihon go ga wakarimasu ka? |
| Hai, wakarimasu! |
|
62% |
[ 20 ] |
| Iie, wakarimasen! |
|
37% |
[ 12 ] |
|
| Total Votes : 32 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 1:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 1:55 pm
PEOPLE!! Malreni is a f**...if you agree..kick him in the face! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 12:58 am
Konnichiwa! (is it correct? Nee? Nee? xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 6:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 11:39 am
Még a hiragana, katakana tanulásánál tartok. (Magamat próbálom képezni. Persze, ha befejeztem a mostani sulim jobban beleásom magam a nyelvtanulásba.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 11:42 am
Ha jól tudom a japánok mindent egybe írnak, ugye?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 12:44 pm
I only need to know what 'hentai' means...aaand...'futanari' myeah...so what if I have a strange fetish? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 12:48 pm
I don't look and don't judge. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 12:50 pm
bibortetu Még a hiragana, katakana tanulásánál tartok. (Magamat próbálom képezni. Persze, ha befejeztem a mostani sulim jobban beleásom magam a nyelvtanulásba.) Ugye, tudod, hogy a vonások sorrendje és irány is meg van szabva és azoktól, eltérni, súlyos hiba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 12:51 pm
bibortetu Ha jól tudom a japánok mindent egybe írnak, ugye? Több szabvány is van. -Jobbról ballra, lefele egybe. -Ballról jobbra, egybe. -Ballról jobbra, külön. Mind helyes.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 12:55 pm
Malreni bibortetu Még a hiragana, katakana tanulásánál tartok. (Magamat próbálom képezni. Persze, ha befejeztem a mostani sulim jobban beleásom magam a nyelvtanulásba.) Ugye, tudod, hogy a vonások sorrendje és irány is meg van szabva és azoktól, eltérni, súlyos hiba. Igen, de van pár amit többféleképpen lehet írni. pl.:yu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 12:59 pm
Malreni bibortetu Ha jól tudom a japánok mindent egybe írnak, ugye? Több szabvány is van. -Jobbról ballra, lefele egybe. -Ballról jobbra, egybe. -Ballról jobbra, külön. Mind helyes. Ezt nem tudtam. surprised A számoknál pedig - jobbról balra, lefele: japánul - balról jobbra: arab számokkal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 1:09 pm
Malreni....öhh...oktass már ki...mi a nagybácsi? mármint, mint nagy testvér.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 1:20 pm
bibortetu Malreni bibortetu Ha jól tudom a japánok mindent egybe írnak, ugye? Több szabvány is van. -Jobbról ballra, lefele egybe. -Ballról jobbra, egybe. -Ballról jobbra, külön. Mind helyes. Ezt nem tudtam. surprised A számoknál pedig - jobbról balra, lefele: japánul - balról jobbra: arab számokkalAz írás szabványa, ugyan úgy vonatkozik a számokra. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 1:21 pm
bibortetu Malreni bibortetu Még a hiragana, katakana tanulásánál tartok. (Magamat próbálom képezni. Persze, ha befejeztem a mostani sulim jobban beleásom magam a nyelvtanulásba.) Ugye, tudod, hogy a vonások sorrendje és irány is meg van szabva és azoktól, eltérni, súlyos hiba. Igen, de van pár amit többféleképpen lehet írni. pl.:yuEzt ki mondta? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |