|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 4:00 am
próbuję to ogarnąć stare
nie liczę na to, że znajduje się tu ktoś, kto się na tym zna, ale warto spróbować XD
przenosze pliki przema na serwer z pomocą Total Commandera. Potem nie mogę go zainstalować - wyskakuje mi błąd 404.
próbowałam na dwóch darmowych serwerach (chcę najpierw ogarnąć, potem dopiero jakiś wykupię) - szu.pl i lycos.
ktoś z was ma jakieś rady dla mnie? P: robił już forum? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 4:33 am
moze serwer musi obslugiwac te majskule i takie rzeczy? gdzies w gazecie komputerowej mialam cos na ten temat, ale za nic w swiecie nie pamietam jaka to byla i czy ja jeszcze mam rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 5:00 am
Insane Lady-sama moze serwer musi obslugiwac te majskule i takie rzeczy? gdzies w gazecie komputerowej mialam cos na ten temat, ale za nic w swiecie nie pamietam jaka to byla i czy ja jeszcze mam rolleyes wlasnie tak, oba te serwery obsluguja majskule P: mam ochote po prostu zrobic forum na jakis forach pl, ale to tez jest sprawa honoru XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 12:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 12:31 am
jestm junior adminem na jednym forum by przemo właśnie, al e chyba nie zdołam ci pomóc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 7:13 am
Zeberko, kochanie, ja bylam nawet i adminem na takim forum, z reszta nadal jestem, ale potrzebna mi pomoc stricte techniczna :C
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|