| YAOI/BL/Shounen-Ai??? |
| Yeah!! Jöhet!! |
|
75% |
[ 42 ] |
| Wah!! Soha, Isten ments!! |
|
14% |
[ 8 ] |
| Hogy mi?? |
|
10% |
[ 6 ] |
|
| Total Votes : 56 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 11:10 am
Valaki ismeri-e a YAOI/Boys Love/Shounen-Ai manga-kat vagy az anime-ket?? Szerintem vannak jók!! Hehe... heart xd heart 4laugh heart burning_eyes heart
Ez olyan H csak lányoknak!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 3:57 am
Na, EZ az, ami kimaradt... rolleyes - de a Gravitationt láttam már (pár részt)
|
 |
 |
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 4:54 am
Nem szoktam ilyesmit olvasni illetve nézni. Biztos van köztük jó, de nem igazán érdekel. A Gravitationról hallottam, sokan oda vannak érte.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 9:15 am
vicces volt,amikor ingyen vetítés volt az odeonban,és leadták gravitation első 3 részét biggrin igazából egész idő alatt a mellettem lévő srácokon röhögtem xd xd egyébként ismerem a témát biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 12:30 pm
Mit csináltak a melletted ülők? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 10:03 am
hát,szentem nem tudták mire ülnek be xd xd ritkán látok olyan sokkos arcokat xd xd volt,aki nem mert odanézni xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 10:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 12:23 pm
spikerorult vicces volt,amikor ingyen vetítés volt az odeonban,és leadták gravitation első 3 részét biggrin igazából egész idő alatt a mellettem lévő srácokon röhögtem xd xd egyébként ismerem a témát biggrin Jézusom... xd Erre tisztán emlékszem!! xd xd Főleg a drámás részeknél vágtak nagyon durva fejeket... xd Az első (?) részben az ominózus csókjelenetnél a srácok felúúúztak, mi röhögtünk (a fiúk arckifejezésén), a fangörlök meg váááá 4laugh -ztak.... xd Még most is feltör belőlem a vinnyogós röhögés ha eszembe jut xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 12:29 pm
annyira vicces volt,felejthetetlen élmény xd xd utána már csak a srácokat nézte,hogy röhöghessek rajtuk biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 7:28 am
LOL! Csak, attól, hoyg ezt végigolvastam, rámjött a röhögés. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 11:29 am
pedig a gravitation nem is olyan durva biggrin főleg,hogy az egyik inkább lánynak néz ki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 12:35 pm
Ja, a Gravitation egyáltalán nem durva... a manga változat amúgy jobb mert ott fiúsabb a kinézetük. Ha pedig YAOI-t akarunk akkor ott vannak a "kimaradt" részek a Gravitation Remixes mangában... twisted Ha más yaoi-mangát akartok olvasni, akkor ott van a Hochuuami heart Az Aarinfantasy pedig sok animét tett ki a netre... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 9:28 am
ZirconiaXD Ja, a Gravitation egyáltalán nem durva... a manga változat amúgy jobb mert ott fiúsabb a kinézetük. Ha pedig YAOI-t akarunk akkor ott vannak a "kimaradt" részek a Gravitation Remixes mangában... twisted Ha más yaoi-mangát akartok olvasni, akkor ott van a Hochuuami heart Az Aarinfantasy pedig sok animét tett ki a netre... heart remix hehe... xd főleg a megamix xd xd a legtön bb ilyen manga egyébként evil empire-on található,legalábbisz szerintem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 10:05 am
A halott békán vannak csak igazán... érdekes dolgok. rofl Nem feltétlenül Yaoi vagy Shounen-ai... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|