|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 10:22 am
Dobry żur po polsku ninja .
Bo żurek jest dobry, a barszcz jest zły. Hiehiehie.
Takie ziomalskie pozdro i żółwik dla Czikena, który jęczy do słuchawki.
Orewułar.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 10:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 10:59 am
barszcz tysz jest dobry, bo z buuraków wink a żur bo polski cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 11:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 11:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 4:34 pm
Cześć whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 11:37 pm
Gem_ma barszcz tysz jest dobry, bo z buuraków wink a żur bo polski cool a le barszcz jest czaarny *nazistowskie spojrzenie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 6:25 am
no czeeeeeść.
jestem natalja. miło mi cieu poznać. na pierwszy rzut oka mogę wydać ci się osobą niezrównoważoną psychicznie. jednak pamiętaj: pozory mylą, telewizja kłamie, wyrabiamy sobie pierwsze zdanie o człowieku już po dziesięciu sekundach. często jest to MYLNE zdanie!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 7:12 am
... Patelnia xd Już Cię lubię za tego nicka. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 7:56 am
Daedhel ... Patelnia xd Już Cię lubię za tego nicka. rofl to ja jej doradzałem, lae ona nieeee... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:14 am
ILikeGreenChickenLegs Daedhel ... Patelnia xd Już Cię lubię za tego nicka. rofl to ja jej doradzałem, lae ona nieeee... rolleyes no to kuso.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:36 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs Daedhel ... Patelnia xd Już Cię lubię za tego nicka. rofl to ja jej doradzałem, lae ona nieeee... rolleyes no to kuso. hm...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:37 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ILikeGreenChickenLegs Daedhel ... Patelnia xd Już Cię lubię za tego nicka. rofl to ja jej doradzałem, lae ona nieeee... rolleyes no to kuso. hm...? tak se pisze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 9:31 am
Barszcz jest feeeee!
wilkus: Dżemdobry. Albo nie, bo marmolada lepsza. Hue hue hue. . Visible : To nasze grono to powoli umiera śmiercią naturalną, ale cóż bywa. Gem_ma : Rzórek pichotka, barsz bleeeee. Insane Lady-sama : Senk ju. ichabot : Heeeej :3 wicked que.en : Jakby co ja lubię takie niezrównoważone biggrin Daedhel : Mi się podoba również. ZebraDeath : Ksh, ksh.
Odpisałam wszystkim. Miszczostfo. Jeeee. (a długo mi to zajęło, ale muszę zrobić pierwsze wrażenie jakieś dobre).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|