|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 6:03 am
POrk głośneograniczenie: +16
//edit:bo zawiera brutalne sceny i krew/ Gem_ma//
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 7:44 am
jak dla mnie mało śmieszne. wcale nie dlatego, bo jestem wege domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 7:45 am
wicked que.en jak dla mnie mało śmieszne. wcale nie dlatego, bo jestem wege domokun nie śmieszne, ale wnewiające.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 7:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 7:53 am
a czujesz się troche zdegustowana?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 7:54 am
ILikeGreenChickenLegs a czujesz się troche zdegustowana? trochę, a co? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 8:59 am
jakem mroov rzekłam krótko acz wymownie "eeeeeee??"
nie no, ale na serio... trochę dziwne... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 9:07 am
Mroovecka jakem mroov rzekłam krótko acz wymownie "eeeeeee??" nie no, ale na serio... trochę dziwne... :/ no, ale ktos sie napracował.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 12:38 pm
ILikeGreenChickenLegs Mroovecka jakem mroov rzekłam krótko acz wymownie "eeeeeee??" nie no, ale na serio... trochę dziwne... :/ no, ale ktos sie napracował.Nie jest takie złe. Na pewno niesie ze sobą jakieś przesłanie. Jak to odbierzesz, to już twoja sprawa. Może koleś miał na celu pokazanie jak bezlitosne jest traktowanie zwierząt jak zwykły produkt spożywczy, a może uświadomić niektórych z czego jest parówka? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 1:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 14, 2007 5:34 am
ichabot ILikeGreenChickenLegs Mroovecka jakem mroov rzekłam krótko acz wymownie "eeeeeee??" nie no, ale na serio... trochę dziwne... :/ no, ale ktos sie napracował.Nie jest takie złe. Na pewno niesie ze sobą jakieś przesłanie. Jak to odbierzesz, to już twoja sprawa. Może koleś miał na celu pokazanie jak bezlitosne jest traktowanie zwierząt jak zwykły produkt spożywczy, a może uświadomić niektórych z czego jest parówka? xd nie wiem, ale nie ma sensu tak samo jak kenya
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 11:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 11:45 pm
a co nie jest dziwne? zastanawiałąś się na przykład, czemu mleko jest białe? nie? i to jest dziwene.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 1:52 am
pokazałam to mięsożernemu koledze i jest zachwycony, refren przez długi czas miał jako opis na gg rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|