|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 7:32 am
zapraszam do nowego konkursu "o kogo chodzi biggrin "
i do komentowania go tutaj smile wszystkie opinie i sugestie mile widziane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 8:01 am
ale fajoskie, będę brała udział mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 8:03 am
ehehehe, jestem kiepska w takich sprawach sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 8:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 8:27 am
strasznie zagmatwany, i opis i konkurs.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 9:29 am
zawsze chciałam zapytać organizatora tego typu konkursów... Driadaa, co Ty będziesz z tego miała? Bo mi to wygląda, jakbyś się charytatywnie pozbywała zbętnych tysiaków i cennych itemków. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 10:04 am
a tak w ogóle to szanse trafienia jednej z tych liczb to około 4287/100 000 000. neutral To 4,287/100 000, czyli 0,004287%.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 1:03 pm
Daedhel zawsze chciałam zapytać organizatora tego typu konkursów... Driadaa, co Ty będziesz z tego miała? Bo mi to wygląda, jakbyś się charytatywnie pozbywała zbętnych tysiaków i cennych itemków. rolleyes nic smile robie to dla zabawy, charytatywnie własnie smile i nie rozumiem o co chodzi w tym drugim poscie biggrin
Jukatan jesli czegos nie rozumiesz to po prostu zapytaj bedzie mi lepiej wyjasnic/odpowiedziec na Twoje pytanie niz myslec jak to napisac prosciej bo moze wyjsc odwrotnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 2:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 1:05 pm
nie napisalam, ze nie rozumiem. napisalam, ze strasznie zagmatwane - zarowno Twoj mierny jakosciowo opis, jak i sam konkurs.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 14, 2007 2:11 pm
kolejne goldy do wygrania smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 1:02 am
Jukatan nie napisalam, ze nie rozumiem. napisalam, ze strasznie zagmatwane - zarowno Twoj mierny jakosciowo opis, jak i sam konkurs. bądź miła dla innych. na razie widze cię jako histeryczkę, która nie umie opanowac świata.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 1:50 am
ILikeGreenChickenLegs Jukatan nie napisalam, ze nie rozumiem. napisalam, ze strasznie zagmatwane - zarowno Twoj mierny jakosciowo opis, jak i sam konkurs. bądź miła dla innych. na razie widze cię jako histeryczkę, która nie umie opanowac świata. a ja Ciebie widzę jako trzynastolatka, który ma kompleks na tle swego penisa, który stara się zakryć dużą ilościągoldów, stąd ciągle jęczy, że musi ich dużo zarobić. moja wizja Ciebie jest o niebo smutniejsza niźli Twoja mnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 2:11 am
Jukatan ILikeGreenChickenLegs Jukatan nie napisalam, ze nie rozumiem. napisalam, ze strasznie zagmatwane - zarowno Twoj mierny jakosciowo opis, jak i sam konkurs. bądź miła dla innych. na razie widze cię jako histeryczkę, która nie umie opanowac świata. a ja Ciebie widzę jako trzynastolatka, który ma kompleks na tle swego penisa, który stara się zakryć dużą ilościągoldów, stąd ciągle jęczy, że musi ich dużo zarobić. moja wizja Ciebie jest o niebo smutniejsza niźli Twoja mnie mrgreen hym.. kto powieedział że skończyłem. i co masz do mojego penisa? matka cie nim biła do 5 roku życia? A może podglądeczka z ciebie jest, ot co. I wcale nie jestem bogaty, popatrz na Yajo (angelic headband) Na The visible ghost (nitemare headband) Na Wilkusa (wszystko) Na Haraba serapela (także) Na Kyoko suomi ( te takie na nogi ze skrzydełakmi) A poza tym jescze jak jestem na tej gildii, nie widziałem, abyś na pisała coś miłego. Jesteś straszną pesymistką, albo zamkniętą w sobie egoistką, co uważa że wszyscy są gorsi. Ale tak nie jest. Pogódź się z tym, bo będzie ci trudno w życiu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 3:53 am
ILikeGreenChickenLegs hym.. kto powieedział że skończyłem. i co masz do mojego penisa? matka cie nim biła do 5 roku życia? A może podglądeczka z ciebie jest, ot co. I wcale nie jestem bogaty, popatrz na Yajo (angelic headband) Na The visible ghost (nitemare headband) Na Wilkusa (wszystko) Na Haraba serapela (także) Na Kyoko suomi ( te takie na nogi ze skrzydełakmi) A poza tym jescze jak jestem na tej gildii, nie widziałem, abyś na pisała coś miłego. Jesteś straszną pesymistką, albo zamkniętą w sobie egoistką, co uważa że wszyscy są gorsi. Ale tak nie jest. Pogódź się z tym, bo będzie ci trudno w życiu. kotku, nie móiłam, że jesteś bogaty, ale, że masz manię zarabiania pieniędzy. I, przeciw Tobie, nie zwracam większej uwagi na to, co inni ludzie maja na awatarach razz osobiście mówiąc, jestem bardzo szczęśliwą kobietą, serio. Mogę wymieniać, jakie mam powody do szczęścia, a mam ich sporo, od chłopaka poczynając, przechodząc przez wymarzonego dollfa, którego kupiłam i kończąc na studiach, które sobie upatrzyłam i na których jestem. Może bywa, że zachowuję się chamsko i bezczelnie, ale to nie oznacza, że jestem pesymistką - raczej realistką - zawsze przygotowuje się na najgorsze, bo wtedy przyjmę to ze spokojem, a jeżeli stanie się coś dobrego, to będę mile zaskoczona. nie widziałeś żadnego mojego pozytywnego posta? krótko jesteś na gildii. na gai ogólnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|