|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 11:47 am
temu nic nie zaprzeczy biggrin oż w dupę jeża... zawsze wiedziałam, ale nie żeby do tego stopnia xp xd xd xd xd xd xd xd xd domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 1:33 pm
Widziałem ten filmik, ale zawsze warto go sobie przypomnieć xd Dla nich terroryści to cały bliski wschód... a w Izraelu rządzi Arafat rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 4:50 am
Mruuuwek , tematy o tym pfilmiku byłu co najmniej dwa jush.... a ogladnie go przyprawia mnie o smiech z wyższości a przy koncu o migrene sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 4:55 am
Gem_ma Mruuuwek , tematy o tym pfilmiku byłu co najmniej dwa jush.... a ogladnie go przyprawia mnie o smiech z wyższości a przy koncu o migrene sweatdrop ja jestem STOSUNKOWO krótko na gildii i nie przeglądam wszzystkich tematów wstacz czy już taki temat był... no przepraszam bardzo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 4:55 am
ale tak bajdełej: "Świat według Amerykanów"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 2:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 3:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:24 am
Daj mi się wykrwawić w spokoju, nie chcę żyć na świecie na którym mieszkańcy drugiego co do wielkości państwa są takimi baranami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:30 am
Gem_ma ale tak bajdełej: "Świat według Amerykanów" rofl rofl rofl to jest boskie rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 11:52 am
Insane Lady-sama Gem_ma ale tak bajdełej: "Świat według Amerykanów" rofl rofl rofl to jest boskie rofl rofl rofl a mnię to przygnębia neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 1:28 pm
łosz w mordę jeża... ile trójkąt ma boków? a) jeden b) zero
co za kretyni! rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 11:17 am
mozna sie jakos dowartosciowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 1:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 11:43 pm
ZebraDeath Daj mi się wykrwawić w spokoju, nie chcę żyć na świecie na którym mieszkańcy drugiego co do wielkości państwa są takimi baranami... jak sobie chcesz. ale wiesz mam takie w czapeczki mikołajowe na czaszkach *odchodzi z pogardą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|