|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 3:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 4:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 4:40 am
łohohohoho a juz poczułem modowski zew editowania xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 4:42 am
mialam taka nadzieje Cie opieprzyc xd ale bardzo mi sie podoba rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 6:33 am
BOSKIE! rofl rofl rofl lol lol lol xd xd xd 4laugh 4laugh 4laugh mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 1:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 1:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 2:34 am
a coż to hentai *mądre oczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 2:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 2:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 3:08 am
Rysuneczek wymiata, wiecej takich prosze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 7:29 am
co i co drzesz japę jak jakiś debil? sprawdż sobie na wikipedii albo googlach, a nie dupę zawracasz innym, ciole.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 9:21 am
Jukatan co i co drzesz japę jak jakiś debil? sprawdż sobie na wikipedii albo googlach, a nie dupę zawracasz innym, ciole. rofl Jukatan, ILikeGreenChickenLegs, rozczuliliście mnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 9:29 am
Daedhel Jukatan co i co drzesz japę jak jakiś debil? sprawdż sobie na wikipedii albo googlach, a nie dupę zawracasz innym, ciole. rofl Jukatan, ILikeGreenChickenLegs, rozczuliliście mnie! nie no, daj spokój, nie dość, że nie zna podstawowego wręcz pojęcia, które rozróżniają nawet dresy z mojego osiedla, to jeszcze rzuca się jak świnia na obierki, aby mu wytłumaczyć, bo znaleźć nie może sobie sam... edit:wilku//dajzeli wacpanna sobie spokuj. ma prawo zapytac, jak nie wie. nie wyzywam Cie od debili, bo nie znasz elektroujemnosci Mullikena, a dla mnie to oczywiste... i chcialabym nie znac pojecia hentaicow. to, ze jakies Japonce wymyslala sobie kreskowki o pieprzeniu sie nie znaczy, za kazdy musi miec o tym pojecie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 9:35 am
Jukatan Daedhel Jukatan co i co drzesz japę jak jakiś debil? sprawdż sobie na wikipedii albo googlach, a nie dupę zawracasz innym, ciole. rofl Jukatan, ILikeGreenChickenLegs, rozczuliliście mnie! nie no, daj spokój, nie dość, że nie zna podstawowego wręcz pojęcia, które rozróżniają nawet dresy z mojego osiedla, to jeszcze rzuca się jak świnia na obierki, aby mu wytłumaczyć, bo znaleźć nie może sobie sam... rolleyes cóż zrobić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|