|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:40 am
Słuchajcie, mam problem... Zgubiłam głos... Albo mi ktoś bezczelnie podprowadził... XD Jakby ktoś gdzieś znalazł dajcie mi znac, bo tak głupio kurcze jak nie moge nic powiedzieć... xp *kaszlu kaszlu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:42 am
Mroovecka Słuchajcie, mam problem... Zgubiłam głos... Albo mi ktoś bezczelnie podprowadził... XD Jakby ktoś gdzieś znalazł dajcie mi znac, bo tak głupio kurcze jak nie moge nic powiedzieć... xp *kaszlu kaszlu* hahaha jesteś bardzo śmieszna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:48 am
ILikeGreenChickenLegs Mroovecka Słuchajcie, mam problem... Zgubiłam głos... Albo mi ktoś bezczelnie podprowadził... XD Jakby ktoś gdzieś znalazł dajcie mi znac, bo tak głupio kurcze jak nie moge nic powiedzieć... xp *kaszlu kaszlu* hahaha jesteś bardzo śmiesznaśmiejesz się z cudzego nieszczescia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:51 am
no co...mrów się przeziębił xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:56 am
Mroovecka no co...mrów się przeziębił xp moje kondolencje.
your voice is:
r.i.p
domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:58 am
Mroovecka no co...mrów się przeziębił xp na co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 8:29 am
Jak byłem na warsztatach ceramicznych w wakacje to tak jakoś 8 dnia musiałem pisac na kartkach(a wyobrazcie sobie ze musicie do prowadzacego swoja droga ruska pisac albo na migi pokazywac "w ilu dzisiaj wypał?","kiedy dowiozą szamot" albo"mysle ze nie bedzie dobrze jak pomalujemy tlenkiem juz na pierwszy wypał! scream " za to "polej mi tego samogonu"-zrozumiał w lot mrgreen )ale tak po 2 dniach mineło wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 9:15 am
biedna... *glask, glask po glowie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 10:50 am
Kapitan Zebra jest z Tobą, Mrówcze dziecię!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 11:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 1:23 pm
Współczuję... kiedyś obudziłem się z takim zaje...ym bólem gardła, że kiedy próbowałem coś powiedzieć to automatycznie po policzkach ciekły mi łzy, a matka jeszcze sie na mnie na początku wydzierała, żebym się nie wygłupiał i kazała mi mówić. Jedyne co zdołałem wydusić to "Nie mogę mówić" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:10 pm
Trza bylo pic zimna wo.... cole? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 12:58 am
harab serapel Trza bylo pic zimna wo.... cole? razz lalala kotki dwa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 3:45 am
właśnie usiłowałam... biggrin a ja jakiś rok temu mialam tak, ze mi glos wysiadł w dzien kiedy mialam biole...baba oddawała sprawdziany i darla sie na mnie ze jestem bezczelna i niewychowana bo napisałam jej prawdę biggrin a ja siedzialam i jej sie w twarz smiałam, i czekalam tylko az powie (a wlasciwie wykrzyczy) "CZEMU SIE NIE ODZYWASZ JAK Z TOBĄ ROZMAWIAM... ale mialam z niej ubaw, mimo ze do śmiechu mi nie było... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|