|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 1:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 1:58 pm
Baranina Mam jakiś dziwny okres w życiu i słucham wszystkiego co dołujące. szybko minie 3nodding (albo staniesz sie emo wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 2:08 pm
ichabot Baranina Mam jakiś dziwny okres w życiu i słucham wszystkiego co dołujące. szybko minie 3nodding (albo staniesz sie emo wink ) emm... chyba sie zakochalam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 12:00 am
Baranina ichabot Baranina Mam jakiś dziwny okres w życiu i słucham wszystkiego co dołujące. szybko minie 3nodding (albo staniesz sie emo wink ) emm... chyba sie zakochalam... to takie dojrzałe. ale zdradź szczegóły!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 1:15 am
Baranina ichabot Baranina Mam jakiś dziwny okres w życiu i słucham wszystkiego co dołujące. szybko minie 3nodding (albo staniesz sie emo wink ) emm... chyba sie zakochalam... Kasmizar ma się bać czy cieszyć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 1:29 am
Hihihi Sam nie wiem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 1:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 1:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:01 am
ILikeGreenChickenLegs Baranina ichabot Baranina Mam jakiś dziwny okres w życiu i słucham wszystkiego co dołujące. szybko minie 3nodding (albo staniesz sie emo wink ) emm... chyba sie zakochalam... to takie dojrzałe. ale zdradź szczegóły!tjaakk w slawciu mrgreen 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:03 am
ZebraDeath Baranina ichabot Baranina Mam jakiś dziwny okres w życiu i słucham wszystkiego co dołujące. szybko minie 3nodding (albo staniesz sie emo wink ) emm... chyba sie zakochalam... Kasmizar ma się bać czy cieszyć? cieszyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 6:21 am
o ile mi wiadomo, stan zakochania się, zwłaszcza odwzajemniony, jest raczej źródłem radości, a nie deprechy... ale oczywiście mod ma zawsze rację. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:13 am
Daedhel o ile mi wiadomo, stan zakochania się, zwłaszcza odwzajemniony, jest raczej źródłem radości, a nie deprechy... ale oczywiście mod ma zawsze rację. xp a jak nie wie sie czy odwzajemniony rolleyes ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:13 am
no wlasnie, to takie ciekawe stwierdzenie... co przez to rozumiesz Gem_muś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:18 am
Daedhel o ile mi wiadomo, stan zakochania się, zwłaszcza odwzajemniony, jest raczej źródłem radości, a nie deprechy... ale oczywiście mod ma zawsze rację. xp hmmm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:20 am
Baranina ILikeGreenChickenLegs Baranina ichabot Baranina Mam jakiś dziwny okres w życiu i słucham wszystkiego co dołujące. szybko minie 3nodding (albo staniesz sie emo wink ) emm... chyba sie zakochalam... to takie dojrzałe. ale zdradź szczegóły!tjaakk w slawciu mrgreen 4laugh mam takiego wujka. jest księdzem. i siostrzenca. robi szczepionki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|