to Ile? |
godzine |
|
11% |
[ 2 ] |
dzine |
|
0% |
[ 0 ] |
tydzien |
|
11% |
[ 2 ] |
miesiac |
|
0% |
[ 0 ] |
rok |
|
11% |
[ 2 ] |
100 lat |
|
64% |
[ 11 ] |
|
Total Votes : 17 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 1:00 pm
no to piszmy jak dlugo i czemu tak. mi w sumie wystarczylby miesiac, podwarunkiem ze bedzie taki i z kim bym chcial.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 1:18 pm
Trudno udzielic odpowiedzi na to pytanie. rolleyes W tej chwili wydaje mi sie, ze zbyt malo jeszcze przezylam, zeby umierac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 1:20 pm
A tak z 60 lat i styka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 12:07 am
ichabot A tak z 60 lat i styka xd życie nei zależy od nas, ale jeżeliby można to jakieś 70 albo 100 (byłbym w gazecie nasze bielany)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 12:46 am
Jak będę zdrowa i stara ale jara to tak z 60 ;3 A jak mam byc chorowitą babuleńką to trzydzieści parę poproszę, jak romantycy ;3 (echa matury...)(...ury.....ury.....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 1:09 am
Mylenka Jak będę zdrowa i stara ale jara to tak z 60 ;3 A jak mam byc chorowitą babuleńką to trzydzieści parę poproszę, jak romantycy ;3 (echa matury...)(...ury.....ury.....) ładna pelerynka rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 1:11 am
a ja chcę być wiecznie piękna i młoda, bo umierać trzeba pięknie (też fizycznie) a mi jeszcze do trumny nieśpieszno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 1:29 am
ZebraDeath a ja chcę być wiecznie piękna i młoda, bo umierać trzeba pięknie (też fizycznie) a mi jeszcze do trumny nieśpieszno... muahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 1:48 am
oj Martinez... czy ty sie przypadkiem zabardzo nie wkreciłes we własną sygnature? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 2:03 am
Gem_ma oj Martinez... czy ty sie przypadkiem zabardzo nie wkreciłes we własną sygnature? gonk sluczam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 2:56 am
ILikeGreenChickenLegs Gem_ma oj Martinez... czy ty sie przypadkiem zabardzo nie wkreciłes we własną sygnature? gonk sluczam? to nie do ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 3:05 am
ZebraDeath a ja chcę być wiecznie piękna i młoda, bo umierać trzeba pięknie (też fizycznie) a mi jeszcze do trumny nieśpieszno... no to tak jak ja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 3:53 am
Ja mam zamiar zyc wieccznie smile chociaz jak tak widze co sie wokol dzieje to mam watpliwosci czy chce to tyle ogladac :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:23 am
to zależy jak potoczy się moje życie... jeśli spełnią się moje marzenia, to mogę nawet żyć wiecznie, a jeśli nie... mogłabym umrzeć natychmiast.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 6:14 am
Insane Lady-sama to zależy jak potoczy się moje życie... jeśli spełnią się moje marzenia, to mogę nawet żyć wiecznie, a jeśli nie... mogłabym umrzeć natychmiast. a u mnie to tak na odwrót. Chcę spełnić w życiu moje marzenia, a wtedy umrzeć, choćby i zaraz, żeby się mi nastrój z nudów nie popsuł. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|