|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:09 am
Niniejszym Babunia Dae stwierdza i oświadcza, że jej wnuczę znane powszechnie jako Gem_ma jest istotką żywą (dopóki mi nie podpadnie) i prawdziwą (jak wyżej).
Oświadczenie ma ważność na czas nieokreślony lub do śmierci Wnuczęcia. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:11 am
a dziękuję, dziękuję. mrgreen Ma się tę wymowę. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:20 am
Daedhel a dziękuję, dziękuję. mrgreen Ma się tę wymowę. wink cóż za podniosły styl!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:22 am
obierzesz mi pomaranczke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:23 am
Jukatan obierzesz mi pomaranczke? w tej chwileczce, kochanie. Rozerwać na kawałki i włożyć do miseczki? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:26 am
Daedhel Jukatan obierzesz mi pomaranczke? w tej chwileczce, kochanie. Rozerwać na kawałki i włożyć do miseczki? whee nie, rozerwę sobie sama mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:29 am
Jukatan Daedhel Jukatan obierzesz mi pomaranczke? w tej chwileczce, kochanie. Rozerwać na kawałki i włożyć do miseczki? whee nie, rozerwę sobie sama mrgreen skoro tak to ja ZJEM domokun
i się z nikim nie podzielę, ha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:34 am
wicked que.en Jukatan Daedhel Jukatan obierzesz mi pomaranczke? w tej chwileczce, kochanie. Rozerwać na kawałki i włożyć do miseczki? whee nie, rozerwę sobie sama mrgreen skoro tak to ja ZJEM domokun
i się z nikim nie podzielę, ha!nawet z Babunią? emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:37 am
Daedhel wicked que.en [ skoro tak to ja ZJEM domokun
i się z nikim nie podzielę, ha!nawet z Babunią? emo a ja sie podziele mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:37 am
ohohoho, madrze Babunia prawi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:45 am
Jukatan Daedhel wicked que.en [ skoro tak to ja ZJEM domokun
i się z nikim nie podzielę, ha!nawet z Babunią? emo a ja sie podziele mrgreen dobre dziecko! whee W takim razie poczęstuję Cię moją rezerwową porcją krakersów. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:46 am
wilkus ohohoho, madrze Babunia prawi whee cieszy mnie powszechne poparcie dla tej jakże doniosłej sprawy. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:53 am
jeśtem wźlusiony...... azalisz to nie wystarczy kurakowi zaczne zbierac podpisy ludzi ktorzy moga potwierdzi iz nie jestem wyimaginowany pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:58 am
Gem_ma jeśtem wźlusiony...... azalisz to nie wystarczy kurakowi zaczne zbierac podpisy ludzi ktorzy moga potwierdzi iz nie jestem wyimaginowany pirate no już, już. Nie troskaj się o to, Wnusiu, jeszcze się nie zdarzyło, by ktokolwiek ośmielił się podważyć babciny autorytet. evil Osobiście odradzam. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|