|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:07 pm
No więc tak..HA! to moj pierwszy Topic..chyba xD nie wiem czy komuś się przyda razz Bo dostaliśmy (na szczęście tylko) Ostrzeżenie ,że robimy Offtop'a.. no ale słusznie ^^""" No i tak pomyśleliśmy..taaakk nie zwykłe XD ,że zrobimy oddzielny temat na nasze "genialne rozmowy" xD jak chcecie pisać to proszę bardzo razz Pozdrawiam wszystkich Gaiowiczów ^^""""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:14 pm
Wcale ,że nie!!!!! >_< już to mówiłem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:17 pm
Ale będzie fajnie za tydzień!!! Zwerbowałam już Bobonia na wszystkie nighty xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:20 pm
Ueee >_> Bobon.. no ale zobaczymy czy w ogole bede razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:25 pm
Powstało już kilka tematów na offtopy- Wszystkie się znudziły, więc przewiduję, że ten skończy podobnie, bo prawdziwy offtop musi być w topicu nie na temat biggrin Ale co tam może troche tu popisze whee Good Luck
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:25 pm
Nie ma mowy razz nie dam razz a juz na pewno nie żyletkę xDDDDDD widzialaś zresztą co sobie można nią zrobić xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:27 pm
ichabot Powstało już kilka tematów na offtopy- Wszystkie się znudziły, więc przewiduję, że ten skończy podobnie, bo prawdziwy offtop musi być w topicu nie na temat biggrin Ale co tam może troche tu popisze whee Good Luck Dziaaa! Zapraszamy! Zapraszamy! xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:28 pm
NEOZPL Nie ma mowy razz nie dam razz a juz na pewno nie żyletkę xDDDDDD widzialaś zresztą co sobie można nią zrobić xDDD Nyahaha! xDD Taa... xDD Jak tam Twoja łapka? xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:35 pm
Lyncoris NEOZPL Nie ma mowy razz nie dam razz a juz na pewno nie żyletkę xDDDDDD widzialaś zresztą co sobie można nią zrobić xDDD Nyahaha! xDD Taa... xDD Jak tam Twoja łapka? xDD Tylko boli jak zginam tą ranke xDDDDD a tak to dziala normalnie xD...heh dziecko szczęścia ze mnie.. ^^""""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:36 pm
Do Ecchiconu się zagoi xDD Wrzuć na Deva Sub Zero co? xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:43 pm
Lyncoris Do Ecchiconu się zagoi xDD Wrzuć na Deva Sub Zero co? xDD No dobra ^^ bedzie Freya Sub-Zero xDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:48 pm
NEOZPL Lyncoris Do Ecchiconu się zagoi xDD Wrzuć na Deva Sub Zero co? xDD No dobra ^^ bedzie Freya Sub-Zero xDDDD Yeey! xDD Jestem teraz na Devie więc od razu Ci favnę xDD Wrzuć też siebie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:59 pm
Lyncoris NEOZPL Lyncoris Do Ecchiconu się zagoi xDD Wrzuć na Deva Sub Zero co? xDD No dobra ^^ bedzie Freya Sub-Zero xDDDD Yeey! xDD Jestem teraz na Devie więc od razu Ci favnę xDD Wrzuć też siebie ^^ Nie..moje jest mało fajnie i w ogóle za malo przebrane ^^"""" te pozniejsze jak bym zrobił biggrin to bym pewnie wrzucil a to jest slabe ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|