|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 1:00 am
kurrrrrrrrde, gdybym wiedziała, że wid things będzie ewoluował, to bym sie na niego zdecydowała!!!!!
co wychodzi z jajka i koszyka, ktoś wie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 6:51 am
wild thongs nie ewoluuje, tylko można do niego kupić rzeczy, żeby ładnie wyglądał... a z zielonego jaja wychodzi taki wężyk...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 8:38 am
to nie wężyk tylko dinozaur jest....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 8:51 am
a z koszyka jest nadgrzyzione jajo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 10:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 11:09 am
Mnie te zbroje jakos nie leza rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 2:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 4:30 pm
Ja mogę się nad tymi zbrojami zastanowić, ale narazie to raczej nie pasują do mojej koncepcji avatarka ... więc jeśli kupie to deczko później razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 7:48 am
ale... hm... fajnie wygłada taki jakby duch zwierza w zbroi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 7:50 am
ILikeGreenChickenLegs ale... hm... fajnie wygłada taki jakby duch zwierza w zbroi!???? confused ( ban!) domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 8:03 am
Gem_ma ILikeGreenChickenLegs ale... hm... fajnie wygłada taki jakby duch zwierza w zbroi!???? confused ( ban!) domokun
już przez ciebie nerwicy się nabawiłem. ZA dużo tych banów. Poza tym zobacz sobie na markecie albo u flynn jak wygląda zbroja bez zwierzaka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 8:10 am
ILikeGreenChickenLegs Gem_ma ILikeGreenChickenLegs ale... hm... fajnie wygłada taki jakby duch zwierza w zbroi!???? confused ( ban!) domokun
już przez ciebie nerwicy się nabawiłem. ZA dużo tych banów. Poza tym zobacz sobie na markecie albo u flynn jak wygląda zbroja bez zwierzaka.a bez zwierzaka tysz to mozna nosic czy tylko przymierzac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 8:12 am
nosić chyba tak, czeba kupić i sprawdzić pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 8:14 am
ILikeGreenChickenLegs nosić chyba tak, czeba kupić i sprawdzić pirate to kup bo jak nie .... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 8:19 am
Gem_ma ILikeGreenChickenLegs nosić chyba tak, czeba kupić i sprawdzić pirate to kup bo jak nie .... wink
to ban, ale przypomnij drogi "crew" co trzeba zrobić aby mieć bana?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|