|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 11:20 pm
Mój kolega z roku postanowił spisać wszystkie nasze rzuty o Twojej Starej, tak więc, za przyzwoleniem Augusto Pinocheta, wrzucam je dla potomności
* Twoja stara jest emo. * Twoja stara jest gejem. * Twoja stara słucha Rubika. * Twoja stara słucha Tokio Hotel. * Twoja stara nie ma kolan. * Twoja stara nie ma pleców. * Twoja stara świeci w ciemnościach. * Twoja stara pierze w rzece. * Twoja stara jest dzieckiem neo. * Twoja stara głosowała na PiS. * Twoja stara jedzie w kanał. * Twoja stara występuje w puszczy. * Twoja stara nie ma dzieci. * Twoja stara spawa szyny. * Twoja stara gryzie meble. * Twoja stara szczeka na pociągi. * Twoja stara goni własny ogon. * Twoja stara kupuje w Lidlu. * Twoja stara prasuje trawnik czajnikiem. * Twoja stara ma mydło w tubce. * Twoja stara kopie rowy uszami. * Twoja stara łowi w pralce. * Twoja stara kupuje chińskie zupki w Biedronce. * Twoja stara przemyca ser z Bułgarii. * Twoja stara klaszcze czołem. * Twoja stara ma dwóch ojców. * Twoja stara klaszcze u Rubika. * Twoja stara jest na żetony. * Twoja stara pije piwo z Biedronki. * Twoja stara pije Pysia. * Twoja stara wyjada psu z miski. * Twoja stara podmywa się w studni. * Twoja stara czyta symultanicznie. * Twoja stara programuje w Javie. * Twoja stara szyje grubymi nićmi. * Twoja stara pierze w Rospudzie. * Twoja stara kosi rzepak. * Twoja stara śpi w tramwaju. * Twoja stara nie ma konta bankowego. * Twoja stara jeździ stopem. * Twoja stara kradnie dziki. * Twoja stara biega w szpilkach. * Twoja stara je przez szybę. * Twoja stara jest tak gruba, że jak idzie do kina, to dostaje zniżkę grupową. * Twoja stara jest tak gruba, że organizują na niej wycieczki wspinaczkowe. * Twoja stara jest tak gruba, że zakłada pasek bumerangiem. * Twoja stara jest tak gruba, że budzi się strefami. * Twoja stara jest tak gruba, że jak chodziła do szkoły, to siedziała obok wszystkich. * Twoja stara jest tak gruba, że spada z dwóch stron łóżka jednocześnie. * Twoja stara jest tak gruba, że ma własny kod pocztowy. * Twoja stara jest tak gruba, że jak staje na wadze, to widzi swój numer telefonu. * Twoja stara jest tak głupia, że chodzi z pilotem do kina. * Twoja stara jest tak wielka, że w okół niej krąży mniejsza stara. * Twoja stara jest taka stara, że wisi Mojżeszowi pięć zeta. * Twoja stara to antykwariat. * Twoja stara obsługuje ksero w barze koreańskim. * Twoja stara to aneks kuchenny. * Twoja stara liże teflon. * Twoja stara zjada ryż na surowo. * Twoja stara grasuje w dżungli. * Twoja stara kradnie metro. * Twoja stara musi odejść. * Twoja stara szyje dresy, a potem pierze je w Wiśle. * Twoja stara ubiera się w Smyku. * Twoja stara promuje się na Fotka.pl. * Twoja stara programuje Playstation. * Twoja stara słucha muzyki gospel. * Twoja stara słucha rapu. * Twoja stara śpiewa w kościele. * Twoja stara jest pigmejem. * Twoja stara kradnie znicze na cmentarzach. * Twoja stara cię nie lubi. * Twoja stara nie pamięta. * Twoja stara nie ma maila. * Twoja stara nie zdała z WF-u. * Twoja stara wącha klej. * Twoja stara nie umie gwizdać. * Twoja stara kradnie ołówki z Castoramy. * Twoja stara zawsze chodzi najarana. * Twoja stara nie ma rączek. * Twoja stara ma Linuksa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 11:33 pm
Your mama fight smile
Wrzuc to tez do subforum do tematu "Super wiązanka", wzbogacisz temat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 11:41 pm
jeszcze * kradnie mleko z biedronki * jest jak wózek, dajesz 2 złote i pchasz ile chcesz * HOKUS POKUS CZARY MARY TWOJA STARA TO TWÓJ STARY! * TWOJA STARA OSZUKUJE NA ALLEGRO * Twoja Stara jest w co piatej KinderNiespodziance!!! * Twoja stara prasuje trawnik czajnikiem!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 11:57 pm
Twoja stara klaszcze u Rubika
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 12:02 am
twoja stara nie ma plecow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 12:20 am
*przyszla zepsuc zabawe*
nie podoba mi sie okreslenie "stara"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 1:06 am
Baranina *przyszla zepsuc zabawe* nie podoba mi sie okreslenie "stara" Ciocia Zebra też popsuje - "mama" brzmi lepiej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 2:55 am
ZebraDeath Baranina *przyszla zepsuc zabawe* nie podoba mi sie okreslenie "stara" Ciocia Zebra też popsuje - "mama" brzmi lepiej. No, moja siostra mówi chyba twoja mama... chyba coś w tym jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 5:32 am
ILikeGreenChickenLegs ZebraDeath Baranina *przyszla zepsuc zabawe* nie podoba mi sie okreslenie "stara" Ciocia Zebra też popsuje - "mama" brzmi lepiej. No, moja siostra mówi chyba twoja mama... chyba coś w tym jest... twoja mama nie ma dzieci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 5:39 am
juz to pisalem ale ....
Twoja stara .... twoj stary .... whatever ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 5:44 am
Aahaha mój konkurs na Ecchicon 3 xDD tzn. będę w nim brał udział hahaaa nikt mnie nie pobiję w Twoich Starych .. xDD
Twoja stara jest za stara xDD Lub Twoja stara nagrała internet na pendrive'a xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 6:03 am
Hokus Pokus, czary mary, twoja stara to twój stary!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 6:04 am
jak sie kiedys wyzywalam z kolega rozwalily mnie teksty twoja stara miesza biegos kolanami twoja stara spi w paśniku twoja stara klaszcze u rubika zastanawiam sie skad sie to wzielo z ta twoja stara x)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 6:05 am