Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
jaki film mam sobie dzis obaczyc?? Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

ktory?
  100dziewczyn i ja
  Kansen - infekcja
  superbad
  Złodziej życia
  Oceans 13
View Results

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Sun Nov 18, 2007 2:24 pm

Byłam dziś u informatyków w celu założenia nowego oprogramowania i przy okazji pan Michał był tak miły że nagrał mi kilka filmów , ot tak co by mi się nie nudziło w wieczorami… jaki dobry z niego chłopak : )

Mam kilka propozycji i nie wiem którą wybrać…
PostPosted: Sun Nov 18, 2007 10:27 pm

podoba mi sie podtytul infekcja mrgreen

Jukatan

dziki_wieprz

PostPosted: Sun Nov 18, 2007 11:14 pm

to to oceans thirteen.
nie wiem dlaczago, alre tutył fajny
PostPosted: Mon Nov 19, 2007 9:38 am

100dziewczyn i ja obaczylam, dzis moze lukne zlodzieja.

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

NEOZPL

PostPosted: Mon Nov 19, 2007 10:35 am

SUPERBAD!!!!! "Supersamiec" Genialna młodzieżowa komedia niezle sie na niej usmiałem ^^
PostPosted: Mon Nov 19, 2007 10:46 am

AvP II !!! wkoncu taki klimaty mi odpowiadaja, a nie jakas tam zawszona antarktyda ^^

harab serapel

NEOZPL

PostPosted: Mon Nov 19, 2007 10:47 am

harab serapel
AvP II !!! wkoncu taki klimaty mi odpowiadaja, a nie jakas tam zawszona antarktyda ^^

Nom zapowiada się lepiej niż jedynka >_> i bardziej krwawe muhaha biggrin
PostPosted: Mon Nov 19, 2007 10:59 am

A resident 3 mnie rozczarowal ... stracil swoj urok i strasznosc :/ film bazuje tylko na zaskoczeniu, ogladajac film zastanawiasz sie z ktorej strony ekranu tym razem wyskoczy zombiak z okrzykiem "SURPRISE!" :/

EDIT:

a co do AvP2 to juz denerwuja mnie 2 rzeczy - pierwsza - brak space marines, wiem, wiem nie ten rok... ale coz jakos lubialem patrzec jak oni gina twisted 2 sprawa to to ze chyba autorzy uwazaja to za standard ze trzeba wykorzystac meczenska smierc predatora, po przez wysadzenie sie bombka w branzolecie :/ mogli by jakos nie powielac sie :/

harab serapel

NEOZPL

PostPosted: Mon Nov 19, 2007 11:19 am

harab serapel
A resident 3 mnie rozczarowal ... stracil swoj urok i strasznosc :/ film bazuje tylko na zaskoczeniu, ogladajac film zastanawiasz sie z ktorej strony ekranu tym razem wyskoczy zombiak z okrzykiem "SURPRISE!" :/

EDIT:

a co do AvP2 to juz denerwuja mnie 2 rzeczy - pierwsza - brak space marines, wiem, wiem nie ten rok... ale coz jakos lubialem patrzec jak oni gina twisted 2 sprawa to to ze chyba autorzy uwazaja to za standard ze trzeba wykorzystac meczenska smierc predatora, po przez wysadzenie sie bombka w branzolecie :/ mogli by jakos nie powielac sie :/

Ejj Sorki Resident Evil 3 jest 100x lepszy od Residen Evil 2 :/

A co do AvP2 heh obejzy się to się podyskutuję ^^
PostPosted: Mon Nov 19, 2007 11:50 am

NEOZPL
harab serapel

EDIT:

ummm w czym lepszy? kruki byly fajne, ale te moce alice sa zbyt kiczowate i nie pasuja wogole do klimatu RE!
A jak widzialem te chwile co mialy byc w zalozeniu podniosle to jakos tego nie moglem dojrzec :/ wogole nie trawie motywu klonow ... zabardzo zostalo to juz wczesniej wydojone :/ obejrzyj land of the dead, autorzy 3 kopiowali ich jak mogli....

z ciekawszych/smieszniejszych momentow:

rozbawil mnie kontener z niekonczaca sie iloscia zombiakow w strojach medycznych, ciekawe ze tylko tych puscili do niej,

czemu zobiaki nie rozpieprzyly tego lichego plotu wokol bazy umbrelli? nasmarowane byly srodkiem anty zombiakowym?!

i wiele innych :/

harab serapel

NEOZPL

PostPosted: Mon Nov 19, 2007 12:11 pm

harab serapel
NEOZPL
harab serapel

EDIT:

ummm w czym lepszy? kruki byly fajne, ale te moce alice sa zbyt kiczowate i nie pasuja wogole do klimatu RE!
A jak widzialem te chwile co mialy byc w zalozeniu podniosle to jakos tego nie moglem dojrzec :/ wogole nie trawie motywu klonow ... zabardzo zostalo to juz wczesniej wydojone :/ obejrzyj land of the dead, autorzy 3 kopiowali ich jak mogli....

z ciekawszych/smieszniejszych momentow:

rozbawil mnie kontener z niekonczaca sie iloscia zombiakow w strojach medycznych, ciekawe ze tylko tych puscili do niej,

czemu zobiaki nie rozpieprzyly tego lichego plotu wokol bazy umbrelli? nasmarowane byly srodkiem anty zombiakowym?!

i wiele innych :/

Heh z tym plotem tez sie smialem xD ale ogólniej sie fajniej ogladalo 3 niż 2.

Oglądałem na pewno wiecej filmów o zombich niż Ty razz bo jestem wielkim fanem zombiaków razz i niestety ten Land of the dead..ssał po całości a najbardziej mnie rozbawiło MYŚLENIE!! Kur.....ZOMBI NIE MYŚLA..a tamten
jak by z jakiejś spiaczki wstał i nagle zaczoł kąbinować ?!?!

Dalej Zombik widzi pistolet "Oooo ta rzecz mi wygląda na broń i pewnie zabija ludzi" poźniej z niej strzela..JA PIERRrrrrr..... ZOMBI STRZELA?!?!
Jakaś Fukin komedia a nie horror :/ :/ :/

Za to jednym z najlepszych jaki widziałem to Świt Żywych Trupów(ta nowsza wersja) a wiesz za co?(może dla innych to właśnie źle bo to jedna chyba z cech i tak od zawsze bylo)Zombiki BIEGAŁY!!! i zamieniały się błyskawicznie w kolejne zombie FUKIN PRAWIDŁOWO!! ^^

Jezuś ale się rozpisałem razz ... cool
PostPosted: Mon Nov 19, 2007 1:03 pm

czyzby?

filmy ktore widzialem:

RE 1,2,3
Shaun of the dead,
Land of the dead,
grindhouse vol.2,
house of the dead 1,2
braindead,
oczywiscie swit wink
evil dead 1,2,
Zombie Nation.

mangi/anime:
high school of the dead,
Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou,
zombie hunter,
priest,
hellsing,

Gry:
Dead rising,
RE 1,2,3, CN:V
Stabbs ^^

a to wszystko to tylko wiezcholek gory ^^

A i jeden z moich ulubionych zespolow to ZOMBIE NATION! xD

harab serapel

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Mon Nov 19, 2007 1:35 pm

harab serapel

filmy ktore widzialem:
braindead,

Martwica mózgu wymiata xd
PostPosted: Mon Nov 19, 2007 1:52 pm

nom ^^

harab serapel

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Mon Nov 19, 2007 2:09 pm

Ja to nazywam horror komediowy. Bo braindead jest dla mnie zarówno śmieszny jak i troche taki "disgusting". I pomyśleć, że koleś który to wyreżyserował zrobił też "Władcę Pierścieni" xd
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces