|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 2:24 pm
Byłam dziś u informatyków w celu założenia nowego oprogramowania i przy okazji pan Michał był tak miły że nagrał mi kilka filmów , ot tak co by mi się nie nudziło w wieczorami… jaki dobry z niego chłopak : )
Mam kilka propozycji i nie wiem którą wybrać…
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 10:27 pm
podoba mi sie podtytul infekcja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 11:14 pm
to to oceans thirteen. nie wiem dlaczago, alre tutył fajny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 9:38 am
100dziewczyn i ja obaczylam, dzis moze lukne zlodzieja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 10:35 am
SUPERBAD!!!!! "Supersamiec" Genialna młodzieżowa komedia niezle sie na niej usmiałem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 10:46 am
AvP II !!! wkoncu taki klimaty mi odpowiadaja, a nie jakas tam zawszona antarktyda ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 10:47 am
harab serapel AvP II !!! wkoncu taki klimaty mi odpowiadaja, a nie jakas tam zawszona antarktyda ^^ Nom zapowiada się lepiej niż jedynka >_> i bardziej krwawe muhaha biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 10:59 am
A resident 3 mnie rozczarowal ... stracil swoj urok i strasznosc :/ film bazuje tylko na zaskoczeniu, ogladajac film zastanawiasz sie z ktorej strony ekranu tym razem wyskoczy zombiak z okrzykiem "SURPRISE!" :/
EDIT:
a co do AvP2 to juz denerwuja mnie 2 rzeczy - pierwsza - brak space marines, wiem, wiem nie ten rok... ale coz jakos lubialem patrzec jak oni gina twisted 2 sprawa to to ze chyba autorzy uwazaja to za standard ze trzeba wykorzystac meczenska smierc predatora, po przez wysadzenie sie bombka w branzolecie :/ mogli by jakos nie powielac sie :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 11:19 am
harab serapel A resident 3 mnie rozczarowal ... stracil swoj urok i strasznosc :/ film bazuje tylko na zaskoczeniu, ogladajac film zastanawiasz sie z ktorej strony ekranu tym razem wyskoczy zombiak z okrzykiem "SURPRISE!" :/ EDIT: a co do AvP2 to juz denerwuja mnie 2 rzeczy - pierwsza - brak space marines, wiem, wiem nie ten rok... ale coz jakos lubialem patrzec jak oni gina twisted 2 sprawa to to ze chyba autorzy uwazaja to za standard ze trzeba wykorzystac meczenska smierc predatora, po przez wysadzenie sie bombka w branzolecie :/ mogli by jakos nie powielac sie :/ Ejj Sorki Resident Evil 3 jest 100x lepszy od Residen Evil 2 :/ A co do AvP2 heh obejzy się to się podyskutuję ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 11:50 am
NEOZPL harab serapel A resident 3 mnie rozczarowal ... stracil swoj urok i strasznosc :/ film bazuje tylko na zaskoczeniu, ogladajac film zastanawiasz sie z ktorej strony ekranu tym razem wyskoczy zombiak z okrzykiem "SURPRISE!" :/ EDIT: a co do AvP2 to juz denerwuja mnie 2 rzeczy - pierwsza - brak space marines, wiem, wiem nie ten rok... ale coz jakos lubialem patrzec jak oni gina twisted 2 sprawa to to ze chyba autorzy uwazaja to za standard ze trzeba wykorzystac meczenska smierc predatora, po przez wysadzenie sie bombka w branzolecie :/ mogli by jakos nie powielac sie :/ Ejj Sorki Resident Evil 3 jest 100x lepszy od Residen Evil 2 :/ A co do AvP2 heh obejzy się to się podyskutuję ^^ ummm w czym lepszy? kruki byly fajne, ale te moce alice sa zbyt kiczowate i nie pasuja wogole do klimatu RE! A jak widzialem te chwile co mialy byc w zalozeniu podniosle to jakos tego nie moglem dojrzec :/ wogole nie trawie motywu klonow ... zabardzo zostalo to juz wczesniej wydojone :/ obejrzyj land of the dead, autorzy 3 kopiowali ich jak mogli.... z ciekawszych/smieszniejszych momentow: rozbawil mnie kontener z niekonczaca sie iloscia zombiakow w strojach medycznych, ciekawe ze tylko tych puscili do niej, czemu zobiaki nie rozpieprzyly tego lichego plotu wokol bazy umbrelli? nasmarowane byly srodkiem anty zombiakowym?! i wiele innych :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 12:11 pm
harab serapel NEOZPL harab serapel A resident 3 mnie rozczarowal ... stracil swoj urok i strasznosc :/ film bazuje tylko na zaskoczeniu, ogladajac film zastanawiasz sie z ktorej strony ekranu tym razem wyskoczy zombiak z okrzykiem "SURPRISE!" :/ EDIT: a co do AvP2 to juz denerwuja mnie 2 rzeczy - pierwsza - brak space marines, wiem, wiem nie ten rok... ale coz jakos lubialem patrzec jak oni gina twisted 2 sprawa to to ze chyba autorzy uwazaja to za standard ze trzeba wykorzystac meczenska smierc predatora, po przez wysadzenie sie bombka w branzolecie :/ mogli by jakos nie powielac sie :/ Ejj Sorki Resident Evil 3 jest 100x lepszy od Residen Evil 2 :/ A co do AvP2 heh obejzy się to się podyskutuję ^^ ummm w czym lepszy? kruki byly fajne, ale te moce alice sa zbyt kiczowate i nie pasuja wogole do klimatu RE! A jak widzialem te chwile co mialy byc w zalozeniu podniosle to jakos tego nie moglem dojrzec :/ wogole nie trawie motywu klonow ... zabardzo zostalo to juz wczesniej wydojone :/ obejrzyj land of the dead, autorzy 3 kopiowali ich jak mogli.... z ciekawszych/smieszniejszych momentow: rozbawil mnie kontener z niekonczaca sie iloscia zombiakow w strojach medycznych, ciekawe ze tylko tych puscili do niej, czemu zobiaki nie rozpieprzyly tego lichego plotu wokol bazy umbrelli? nasmarowane byly srodkiem anty zombiakowym?! i wiele innych :/ Heh z tym plotem tez sie smialem xD ale ogólniej sie fajniej ogladalo 3 niż 2. Oglądałem na pewno wiecej filmów o zombich niż Ty razz bo jestem wielkim fanem zombiaków razz i niestety ten Land of the dead..ssał po całości a najbardziej mnie rozbawiło MYŚLENIE!! Kur.....ZOMBI NIE MYŚLA..a tamten jak by z jakiejś spiaczki wstał i nagle zaczoł kąbinować ?!?! Dalej Zombik widzi pistolet "Oooo ta rzecz mi wygląda na broń i pewnie zabija ludzi" poźniej z niej strzela..JA PIERRrrrrr..... ZOMBI STRZELA?!?! Jakaś Fukin komedia a nie horror :/ :/ :/ Za to jednym z najlepszych jaki widziałem to Świt Żywych Trupów(ta nowsza wersja) a wiesz za co?(może dla innych to właśnie źle bo to jedna chyba z cech i tak od zawsze bylo)Zombiki BIEGAŁY!!! i zamieniały się błyskawicznie w kolejne zombie FUKIN PRAWIDŁOWO!! ^^ Jezuś ale się rozpisałem razz ... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 1:03 pm
czyzby?
filmy ktore widzialem:
RE 1,2,3 Shaun of the dead, Land of the dead, grindhouse vol.2, house of the dead 1,2 braindead, oczywiscie swit wink evil dead 1,2, Zombie Nation.
mangi/anime: high school of the dead, Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou, zombie hunter, priest, hellsing,
Gry: Dead rising, RE 1,2,3, CN:V Stabbs ^^
a to wszystko to tylko wiezcholek gory ^^
A i jeden z moich ulubionych zespolow to ZOMBIE NATION! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 1:35 pm
harab serapel filmy ktore widzialem: braindead, Martwica mózgu wymiata xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 1:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 2:09 pm
Ja to nazywam horror komediowy. Bo braindead jest dla mnie zarówno śmieszny jak i troche taki "disgusting". I pomyśleć, że koleś który to wyreżyserował zrobił też "Władcę Pierścieni" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|