|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:20 am
Czarny jest dziwny. Jest wielez nim związanych tajemnic. Ludzie w okresie 11-21 popadają w manię czrnego i się ubierają tylko w ten kolor. a ja jestem chyba jakiś dziwny, bo lubie szary@! Do tego ludzie są strasznie natrętni, gdy widzom czarnucha.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:21 am
Kocham czarne ubrania. Sa takie uniwersalne cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:23 am
ale mi chodzi o to, czemu czarny jest taki wieloanaczny, wszech obecny i panujący.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:25 am
*patrzy na siebie*
*patrzy na Gemmę*
Ta. Z tym, że jest wszechobecny, akurat się zgodzę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:28 am
Pasuje do wszystkiego. A poza tym niektore mhrrrhhhocznnne indywidua dorabiaja do niego rozmaite ideologie, ktore "reszta swiata" sklonna jest kupic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:30 am
ale przeciez czarny oznacza także smutek lub piękno, jest strasznie symboliczny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:32 am
ZebraDeath *patrzy na siebie* *patrzy na Gemmę* Ta. Z tym, że jest wszechobecny, akurat się zgodzę. *przeszukuje swoja szafe...* oż fak, serio wszechobecny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:33 am
ILikeGreenChickenLegs Czarny jest dziwny. Jest wielez nim związanych tajemnic. Ludzie w okresie 11-21 popadają w manię czrnego i się ubierają tylko w ten kolor. a ja jestem chyba jakiś dziwny, bo lubie szary@! Do tego ludzie są strasznie natrętni, gdy widzom czarnucha. a sporo masz kompleksów??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:35 am
Mroovecka ZebraDeath *patrzy na siebie* *patrzy na Gemmę* Ta. Z tym, że jest wszechobecny, akurat się zgodzę. *przeszukuje swoja szafe...* oż fak, serio wszechobecny... nie wiem jak ty, ale mi z ty dobrze... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:39 am
Baranina ILikeGreenChickenLegs Czarny jest dziwny. Jest wielez nim związanych tajemnic. Ludzie w okresie 11-21 popadają w manię czrnego i się ubierają tylko w ten kolor. a ja jestem chyba jakiś dziwny, bo lubie szary@! Do tego ludzie są strasznie natrętni, gdy widzom czarnucha. a sporo masz kompleksów?? mi sie wydaje, ze od groma i jeszcze ciut ciut. czarny pasuje do wszystkiego, a oznaczac ma pustke w sercu i dazenie do jej zlikwidowania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:44 am
ZebraDeath Mroovecka ZebraDeath *patrzy na siebie* *patrzy na Gemmę* Ta. Z tym, że jest wszechobecny, akurat się zgodzę. *przeszukuje swoja szafe...* oż fak, serio wszechobecny... nie wiem jak ty, ale mi z ty dobrze... cool też nie narzekam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:45 am
Ja zadnej symboliki w czerni sie nie doszukuje neutral Podoba mi sie. Dobrze czuje sie w czarnym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:46 am
Zimtca Ja zadnej symboliki w czerni sie nie doszukuje neutral Podoba mi sie. Dobrze czuje sie w czarnym... chcesz, czy nie, istnieje koloroterapeutyka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:48 am
Jukatan Zimtca Ja zadnej symboliki w czerni sie nie doszukuje neutral Podoba mi sie. Dobrze czuje sie w czarnym... chcesz, czy nie, istnieje koloroterapeutyka. Wiem o tym, ale wole sie nie dowiadywac, czy mam zwichrowana osobowosc, czy tez nie. Lepiej zyc w nieswiadomosci. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:51 am
ILikeGreenChickenLegs ale przeciez czarny oznacza także smutek lub piękno, jest strasznie symboliczny A czerwony?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|