|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 9:35 am
nie wiem, co teraz obejrzec, jakiego animca :c Samurai Champloo juz odzalowalam...
nie wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 10:39 am
poczytaj cos ciekawego 3nodding albo zwyczajnie sie poucz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 11:00 am
Baranina poczytaj cos ciekawego 3nodding albo zwyczajnie sie poucz ale ja chce nadrobic braki w anime ;3;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 11:04 am
Jukatan Baranina poczytaj cos ciekawego 3nodding albo zwyczajnie sie poucz ale ja chce nadrobic braki w anime ;3; *bawi sie w bycie mamusia xd * A kiedy nadrobisz braki w notatkach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 11:28 am
Baranina Jukatan Baranina poczytaj cos ciekawego 3nodding albo zwyczajnie sie poucz ale ja chce nadrobic braki w anime ;3; *bawi sie w bycie mamusia xd * A kiedy nadrobisz braki w notatkach? *bawi się w bycie dzieckiem* a mama kiedy ugotuje obiad?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 11:43 am
Jakie lubisz anime ? może tak zacznijmy ^^ tatuś Ci podpowie xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 11:50 am
Jukatan Baranina Jukatan Baranina poczytaj cos ciekawego 3nodding albo zwyczajnie sie poucz ale ja chce nadrobic braki w anime ;3; *bawi sie w bycie mamusia xd * A kiedy nadrobisz braki w notatkach? *bawi się w bycie dzieckiem* a mama kiedy ugotuje obiad? Jak odrobisz lekcje to dostaniesz, idź do pokoju i przemyśl swoje zachowanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 12:19 pm
NEOZPL Jakie lubisz anime ? może tak zacznijmy ^^ tatuś Ci podpowie xDD wlasnie nie wiem jakie :/ chce takie, aby nie bylo za dlugie odcinkowo, abym mogla sobie poryczec i aby bylo ciekawe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 12:23 pm
Jukatan NEOZPL Jakie lubisz anime ? może tak zacznijmy ^^ tatuś Ci podpowie xDD wlasnie nie wiem jakie :/ chce takie, aby nie bylo za dlugie odcinkowo, abym mogla sobie poryczec i aby bylo ciekawe Ja ogladam tylko takie typu Slice of life ,school life , Romance razz bez zadnych superpowers xD hmm..nie dlugie odcinkowo? noo srednio anime ma 15odc :] Heh..polecam Ci Onegai teacher ^^ chyba ze widzialas bo to znane anime jest ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 3:40 pm
Jukatan NEOZPL Jakie lubisz anime ? może tak zacznijmy ^^ tatuś Ci podpowie xDD wlasnie nie wiem jakie :/ chce takie, aby nie bylo za dlugie odcinkowo, abym mogla sobie poryczec i aby bylo ciekawe A poryczec ze śmiechu czy ze smutku? Ja zazwyczaj to pierwsze, absurdalne komedie to jest to dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 1:02 am
Yajo Jukatan NEOZPL Jakie lubisz anime ? może tak zacznijmy ^^ tatuś Ci podpowie xDD wlasnie nie wiem jakie :/ chce takie, aby nie bylo za dlugie odcinkowo, abym mogla sobie poryczec i aby bylo ciekawe A poryczec ze śmiechu czy ze smutku? Ja zazwyczaj to pierwsze, absurdalne komedie to jest to dramallama ze smutku :c hmmm... chrno crusade?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 12:01 pm
Ze smutku hmmm...to może Paradise Kiss, albo Higurashi no cry- rozstrzał w tych tytułach jest przeogromny, ale oba łzy wyciskają z gałek jak krojona cebula. Jeszcze może być, ale to raczej pełnometrażówka-"Kai-doh-maru". I nie mam więcej pomysłów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|