|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:17 am
Hmmmm moze by tak sie powymieniac numerami gg? xD Znudzily mi sie juz opisy znajomych wink
Jezeli ktos by chcial pogadac to chetnie mu wysle moj numer na pma smile tylko dajcie znac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:22 am
JAk tylko GG będzie działało to chętnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:24 am
Kasmizar JAk tylko GG będzie działało to chętnie. nom ostatnio gg cos czesto sie pieprzy :/ moze jakis duzy upgrade sie szykuje? xD juz do ciebie sle numer tylko mi odrazu pisz ze to ty smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:26 am
Wole tutaj gadać bo chociaż kasę zbieram ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:28 am
NEOZPL Wole tutaj gadać bo chociaż kasę zbieram ^^ jakmyslisz ze tutaj zbijesz kokosy to powodzenia ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:33 am
harab serapel NEOZPL Wole tutaj gadać bo chociaż kasę zbieram ^^ jakmyslisz ze tutaj zbijesz kokosy to powodzenia ;> Eee..? gadać na gg i nic nie zbierać niż gadać tutaj i COŚ zawsze zbierać? to chyba logiczne ,że wole tutaj wink a jak można się szybciej wzbogacić? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:35 am
NEOZPL harab serapel NEOZPL Wole tutaj gadać bo chociaż kasę zbieram ^^ jakmyslisz ze tutaj zbijesz kokosy to powodzenia ;> Eee..? gadać na gg i nic nie zbierać niż gadać tutaj i COŚ zawsze zbierać? to chyba logiczne ,że wole tutaj wink a jak można się szybciej wzbogacić? stare Grajac na market place? ja tak sie dorobilem mojej pokaznej fortuny ^^ kupuj tanio, sprzedaj drogo ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:48 am
emm... swoje gg daje tylko wybranym osoba ,najczesciej tym ktore maja swiadomosc ze:
1. nie bede 30 razy mowila papa 2. nie pisze sie do mnie bez powodu 3. nie pisza mi rzeczy w stylu: co jutro robisz i czy poznamy sie kiedys blizej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:51 am
Baranina emm... swoje gg daje tylko wybranym osoba ,najczesciej tym ktore maja swiadomosc ze: 1. nie bede 30 razy mowila papa 2. nie pisze sie do mnie bez powodu 3. nie pisza mi rzeczy w stylu: co jutro robisz i czy poznamy sie kiedys blizej. nom tez tego nie lubie stressed i obiecuje ze nie zrobie blizniemu tego co mi nie mile xD to co moge liczyc na numerek? xD pm'kiem a co ty myslalas ze mam na mysli? o.O xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:59 am
Baranina emm... swoje gg daje tylko wybranym osoba ,najczesciej tym ktore maja swiadomosc ze: 1. nie bede 30 razy mowila papa 2. nie pisze sie do mnie bez powodu 3. nie pisza mi rzeczy w stylu: co jutro robisz i czy poznamy sie kiedys blizej. Ejj? dobrze wiedzieć razz to ja będę mówił 29 razy papa oki? biggrin Piszę do Ciebie..jak mi się nudzi razz a na 3 to fakt tak nie mowie ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:01 am
harab serapel Baranina emm... swoje gg daje tylko wybranym osoba ,najczesciej tym ktore maja swiadomosc ze: 1. nie bede 30 razy mowila papa 2. nie pisze sie do mnie bez powodu 3. nie pisza mi rzeczy w stylu: co jutro robisz i czy poznamy sie kiedys blizej. nom tez tego nie lubie stressed i obiecuje ze nie zrobie blizniemu tego co mi nie mile xD to co moge liczyc na numerek? xD pm'kiem a co ty myslalas ze mam na mysli? o.O xD nie wiem. narazie nie.. napisz mi swoj numer to moze kiedys napisze do ciebie jak dojde do wniosku ze warto.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:02 am
NEOZPL Baranina emm... swoje gg daje tylko wybranym osoba ,najczesciej tym ktore maja swiadomosc ze: 1. nie bede 30 razy mowila papa 2. nie pisze sie do mnie bez powodu 3. nie pisza mi rzeczy w stylu: co jutro robisz i czy poznamy sie kiedys blizej. Ejj? dobrze wiedzieć razz to ja będę mówił 29 razy papa oki? biggrin Piszę do Ciebie..jak mi się nudzi razz a na 3 to fakt tak nie mowie ^^" znam cie wystarczajaco na tyle by nie miec potrzeby poznawania bardziej whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:08 am
Baranina NEOZPL Baranina emm... swoje gg daje tylko wybranym osoba ,najczesciej tym ktore maja swiadomosc ze: 1. nie bede 30 razy mowila papa 2. nie pisze sie do mnie bez powodu 3. nie pisza mi rzeczy w stylu: co jutro robisz i czy poznamy sie kiedys blizej. Ejj? dobrze wiedzieć razz to ja będę mówił 29 razy papa oki? biggrin Piszę do Ciebie..jak mi się nudzi razz a na 3 to fakt tak nie mowie ^^" znam cie wystarczajaco na tyle by nie miec potrzeby poznawania bardziej whee Taa fakt znasz mnie już kawałek czasu w końcu ^^""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:14 am
NEOZPL Baranina NEOZPL Baranina emm... swoje gg daje tylko wybranym osoba ,najczesciej tym ktore maja swiadomosc ze: 1. nie bede 30 razy mowila papa 2. nie pisze sie do mnie bez powodu 3. nie pisza mi rzeczy w stylu: co jutro robisz i czy poznamy sie kiedys blizej. Ejj? dobrze wiedzieć razz to ja będę mówił 29 razy papa oki? biggrin Piszę do Ciebie..jak mi się nudzi razz a na 3 to fakt tak nie mowie ^^" znam cie wystarczajaco na tyle by nie miec potrzeby poznawania bardziej whee Taa fakt znasz mnie już kawałek czasu w końcu ^^"" tak w przyblizeniu ile?? kuuu 6 lat eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:17 am
Baranina NEOZPL Baranina NEOZPL Baranina emm... swoje gg daje tylko wybranym osoba ,najczesciej tym ktore maja swiadomosc ze: 1. nie bede 30 razy mowila papa 2. nie pisze sie do mnie bez powodu 3. nie pisza mi rzeczy w stylu: co jutro robisz i czy poznamy sie kiedys blizej. Ejj? dobrze wiedzieć razz to ja będę mówił 29 razy papa oki? biggrin Piszę do Ciebie..jak mi się nudzi razz a na 3 to fakt tak nie mowie ^^" znam cie wystarczajaco na tyle by nie miec potrzeby poznawania bardziej whee Taa fakt znasz mnie już kawałek czasu w końcu ^^"" tak w przyblizeniu ile?? kuuu 6 lat eek w 2001r ?? O_O tego nie pamiętam ale pamiętam ,że sie spotkaliśmy w Saskim xD na mangowe niedzielne xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|