|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 9:32 am
xD yeah! Mam jeszcze tylko 1 dzien wolnego w tym roku :/ I wczoraj sie to stalo ... wypadek w pracy :/ no coz szit hapens :/ drzwiczki do przejscia pieszych w tamie, pod wplywem przeciagu zamkly mi sie z na 4 palcach prawej reki ze sporym impetem :/ troche krwii, bolu jeszcze boli mnie maly i wskazujacy :/ no ale coz dzieki temu mm tydzien wolnego a reka nie jest taka zla. Cala - nie nie polamane smile A i do tego wolne w wigilie i sylwestra ^^ zeby nie bylo nie zrobilem tego specjalnie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 9:54 am
specjalnie to okaleczali się w łagrach, by dostać do swoich tragicznie małych racji żywnościowych dodatkowo porcję warzyw jako lekarstwo...
... nie sądzę, byś zechciał się do tego posunąć.
swoją drogą, naprawdę jestem głodna. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 10:10 am
Gdzie ty człowieku pracujesz?
ps. Czyżbyś była głodna ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 10:16 am
Raczej: jak ty czlowieku pracujesz? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 10:29 am
pracuje w KWK "Staszic" jako elektromonter dolowy na poziomie 720 smile wystarczy? fart ze mialem makowy na sobie, jakbym nie mial to teraz bym mial whiscas zamiast reki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2007 10:13 am
Możesz bardziej po ludzku napisać jako kto pracujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2007 10:20 am
bo to byla robota podswiadomosci razz a i podobno miales sie pisac z malych liter...? XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2007 1:40 pm
Yajo Możesz bardziej po ludzku napisać jako kto pracujesz? -.- eletryk podziemny wystarczajaco jasno? ;] no wiesz prad .. bzzz bzzzz, swiatlo, urzadzenia elektryczne bzzz bzzz bis ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:03 am
Eee... teraz wreszcie rozumiem, co to znaczy KWK redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:07 am
Zimtca Eee... teraz wreszcie rozumiem, co to znaczy KWK redface a co to znaczy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:09 am
Kopalnia Wegla Kamiennego?! -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:11 am
harab serapel Kopalnia Wegla Kamiennego?! -.- KurczakWoliKobiety?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 11:08 am
Ja kopalnie widzialam tylko w telewizji, a i tam byla malo widoczna sweatdrop redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 11:13 am
harab serapel Yajo Możesz bardziej po ludzku napisać jako kto pracujesz? -.- eletryk podziemny wystarczajaco jasno? ;] no wiesz prad .. bzzz bzzzz, swiatlo, urzadzenia elektryczne bzzz bzzz bis ;] Wymagająca robota? Długo siedzisz pod ziemią? Czy tylko jak cos sie zepsuje? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 11:56 am
harab serapel Yajo Możesz bardziej po ludzku napisać jako kto pracujesz? -.- eletryk podziemny wystarczajaco jasno? ;] no wiesz prad .. bzzz bzzzz, swiatlo, urzadzenia elektryczne bzzz bzzz bis ;] Musze się jeszcze nad tym zastanowić... ... Acha, idz zrobic sobie rentgena, zeby zobaczyc, czy może Ci sie rysy na kościach porobiły.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|