Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Pomozcie mi zrozumiec ludzi. Goto Page: 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

.
  .
View Results

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 1:23 pm

Ja to jednak chyba całe życie z czubami musze się męczyć. W akademiku obok za ścianą mieszka taka jedna laska imieniem powiedzmy że Kunegunda. Na nasze 2 pokoje przypada wspólna łazieneczka i kuchenka, dzielimy się wspólnie porządkami i powinno być wszystko ok. Ale.. jest małe ale…
Kunegunda cierpi na nerwice natręctw, ostre pojebanie z popierdoleniem, jest typem aspołecznym, swoje gorzkie żale względem innych osób przelewa na kartki papierowe, zostawiając wiadomości w różnych dziwnych miejscach. Z zeznań osób trzecich wiemy iż pochodzi z środowiska patologicznego.

Dzień pierwszy:
(jest sobota, mnie nie ma w segmencie jest za to laska z którą mieszkam w pokoju)
Przychodzi Daria i pyta Kunegundę:
Czy masz może…..(ucięte zdanie Kunegunda wchodzi w słowo)
NIE
(ehh biedna Daria , nie zdążyła zapytać czy pożyczy jej ktoś patelni)

Dzień drugi :
(jest niedziela godzina 6:00, ładnie sobie śpię nagle budzi mnie koleżanka współspaczka by poinformować iż Kunegunda zostawiła nam wiadomość na lustrze – zakleiła lustro kartonem z napisem: Kurwa posprzątać!!! No pomijając fakt że przed wyjazdem ja sprzątałam cały segment)
Następnie była dzika awantura o sprzątanie i o definicje czystości w segmencie
I Kunegunda postanowiła sprzątnąć raz jeszcze – podobno lubi sprzątać nawet jak jest czysto
Włączyła przy tym muzykę nie do zniesienia i nie reagowała na prośby o ściszenie ( Kunegunda posiada w pokoju sprzęt muzyczny który nawala nie z tej ziemi)
Na koniec gdy już posprzątała zabrała z łazienki zestaw sprzątający, w tym nasz mop (nie wiem czemu)

Wieczór:
(wychodzę do sklepu, odruchowo zamknęłam na klucz drzwi wejściowe od segmentu )
Następnie gdy wracałam, patrzę Kunegunda wychodzi z segmentu, gdy chciałam wejść ona złapała za klamkę i zamknęła na klucz. Zmuliło mnie to kapke.. ale dobra, ocknęłam się i pytam: co ty odwalasz?
Ona: To samo co i Ty.
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 1:28 pm

taka jesteś pozbawiona moralności i skrupułów, czemu jej nie jebniesz, nie wygonisz jej? może jej nekrolog wywieś! mrgreen

Jukatan

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 1:31 pm

Jukatan
taka jesteś pozbawiona moralności i skrupułów, czemu jej nie jebniesz, nie wygonisz jej? może jej nekrolog wywieś! mrgreen
myślałam nad tym. ale to nie jest typ który przestraszy sie nekrologu.. bardziej ją to urajcuje.
Nawet ciekawi mnie jej sposób myślenia i postepowania, tylku ni uja nie moge go pojac stressed
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 1:33 pm

A co do moralności, nie twierdze iż jestem jej pozbawiona, tylko że posiadam inne zasady moralne i w różnym natężeniu.

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Jukatan

PostPosted: Sun Nov 11, 2007 1:46 pm

ja tam nie mogę zrozumieć mojego kolegi, który p...rzy sobie zycie XD strasznie rozpuszcza swoją dziewczynę - zamiast płacić za mieszkanie, kupuje jej prezenty, zabiera ją codziennie na sushi, już raz go wyp***dolili z domu, bo nie płacił, teraz szykuje się druga taka przeprawa.
studiował inżynierę materiałową, chociaż chciał informatykę - nie zdał sesji, wy**bali go, zdawał drugi raz. nie dostał się na informatykę, wlaściwie nie wiadomo, na co sie dostał, ale matce powiedział, że na informatyce jest, teraz wymaga zaświadczenia, że studiuje, nam powiedział, że studiuje te inżynierę. sami nie wiemy
dostaje mandaty, bo nie kupuje biletów (woli kupić coś swojej dziewczynie), rodzice mu dają na bilety i mandaty - nie, wydaje na co innego.
ta dziewczyna też jest paradoksem, bo nienawidzi kłamstwa, a on jej kłamie - że wszystko jest w porządku, że jest dobrze, a jak ona się dowie, że kłamie, to jest angst - musi przekupić jej focha prezentem.
No i on nie płaci, rozpuszcza dziewczynę (tez smieszne - zamawial dla kolezanek rzeczy zza granicy i pozyczyl sobie na wieczne nieoddanie ponad 1000 zlotych, ktore wydal na... prezent dla dziewczyny. teraz pozwali go i musial odddac).

no i w ogole, mam nadzieje, ze sens jakowys w mojej wypowiedzi zawart zostal.
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 1:52 pm

Jukatan
ja tam nie mogę zrozumieć mojego kolegi, który p...rzy sobie zycie XD strasznie rozpuszcza swoją dziewczynę - zamiast płacić za mieszkanie, kupuje jej prezenty, zabiera ją codziennie na sushi, już raz go wyp***dolili z domu, bo nie płacił, teraz szykuje się druga taka przeprawa.
studiował inżynierę materiałową, chociaż chciał informatykę - nie zdał sesji, wy**bali go, zdawał drugi raz. nie dostał się na informatykę, wlaściwie nie wiadomo, na co sie dostał, ale matce powiedział, że na informatyce jest, teraz wymaga zaświadczenia, że studiuje, nam powiedział, że studiuje te inżynierę. sami nie wiemy
dostaje mandaty, bo nie kupuje biletów (woli kupić coś swojej dziewczynie), rodzice mu dają na bilety i mandaty - nie, wydaje na co innego.
ta dziewczyna też jest paradoksem, bo nienawidzi kłamstwa, a on jej kłamie - że wszystko jest w porządku, że jest dobrze, a jak ona się dowie, że kłamie, to jest angst - musi przekupić jej focha prezentem.
No i on nie płaci, rozpuszcza dziewczynę (tez smieszne - zamawial dla kolezanek rzeczy zza granicy i pozyczyl sobie na wieczne nieoddanie ponad 1000 zlotych, ktore wydal na... prezent dla dziewczyny. teraz pozwali go i musial odddac).

no i w ogole, mam nadzieje, ze sens jakowys w mojej wypowiedzi zawart zostal.
jest poprostu glupio zakochany i nikt mu nie przetlumaczy ze robi zle puki nie dostanie od tej laski ostrego kopa w ... no wiesz w co.

Wiem z autopsji xp

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Yajo

PostPosted: Sun Nov 11, 2007 2:12 pm

Mnie jej opis z leksza przestraszył, ja bym się bała chyba z taką mieszkać... Zaklejanie lustra kartonem, lol, fajny pomysł na początek jakiegoś thrillera psychologicznego o seryjnym mordercy ninja ...
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 2:25 pm

Yajo
Mnie jej opis z leksza przestraszył, ja bym się bała chyba z taką mieszkać... Zaklejanie lustra kartonem, lol, fajny pomysł na początek jakiegoś thrillera psychologicznego o seryjnym mordercy ninja ...
wbrew pozora ona jest bardzo bojazliwa xd bo jak mnie wkurw naszedl to uciekla mrgreen boi sie tez podejmowac dyskusje

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 2:44 pm

Baranina
Ja to jednak chyba całe życie z czubami musze się męczyć. W akademiku obok za ścianą mieszka taka jedna laska imieniem powiedzmy że Kunegunda. Na nasze 2 pokoje przypada wspólna łazieneczka i kuchenka, dzielimy się wspólnie porządkami i powinno być wszystko ok. Ale.. jest małe ale…
Kunegunda cierpi na nerwice natręctw, ostre pojebanie z popierdoleniem, jest typem aspołecznym, swoje gorzkie żale względem innych osób przelewa na kartki papierowe, zostawiając wiadomości w różnych dziwnych miejscach. Z zeznań osób trzecich wiemy iż pochodzi z środowiska patologicznego.

Wy w tym akademiku naprawde nie macie wiekszych problemów niż sprzątanie, zmywanie etc. na studiach naprawde jest tak malo nauki??
Gdyby zestawic wszystkie dziwne rzeczy jakie nam opowiedzialas (bez wzgledu czy bylas czy nie, ich inicjatorką) to ten akademik to co najmniej dom wariatów lub jak kto woli barwnych indywidualności.

Jukatan
ja tam nie mogę zrozumieć mojego kolegi, który p...rzy sobie zycie XD [...] no i w ogole, mam nadzieje, ze sens jakowys w mojej wypowiedzi zawart zostal.

No to rzeczywiscie chłopaka trudno zrozumiec. Moze sie boi, że ona od niego odejdzie? Związek chyba powinien opierac sie na czyms wiecej wink
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 2:53 pm

ichabot

Wy w tym akademiku naprawde nie macie wiekszych problemów niż sprzątanie, zmywanie etc. na studiach naprawde jest tak malo nauki??
Gdyby zestawic wszystkie dziwne rzeczy jakie nam opowiedzialas (bez wzgledu czy bylas czy nie, ich inicjatorką) to ten akademik to co najmniej dom wariatów lub jak kto woli barwnych indywidualności.

student uczy sie :
1) kiedy musi
2) przed sesja

dobry student jest juz tak wprawiony ze ma czas na wszystko 3nodding

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 3:04 pm

Baranina
ichabot

student uczy sie :
1) kiedy musi
2) przed sesja

Skoro macie tam tak dużo czasu, to możesz go wykorzystać na znalezienie sposobu wyjścia z tej sytuacji. Lepiej stań się mediatorem, niż kolejną stroną konfliktu ( tym bardziej, że mogłabyś przez to więcej stracić, niż zyskać)
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 4:02 pm

za dlugie, nie chce mi sie czytac razz i zrozum mnie tutaj xD

harab serapel

Insane Lady-sama

PostPosted: Sun Nov 11, 2007 5:07 pm

Baranina
Yajo
wbrew pozora ona jest bardzo bojazliwa xd bo jak mnie wkurw naszedl to uciekla mrgreen

chyba musisz czesciej zaczac sie wkurwiac... xD

albo powaznie z nia pofgadaj, tzn nie klotnia, tylko spokojnie i stanowczo. i tyle xD
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 10:04 pm

ichabot
Baranina
ichabot

student uczy sie :
1) kiedy musi
2) przed sesja

Skoro macie tam tak dużo czasu, to możesz go wykorzystać na znalezienie sposobu wyjścia z tej sytuacji. Lepiej stań się mediatorem, niż kolejną stroną konfliktu ( tym bardziej, że mogłabyś przez to więcej stracić, niż zyskać)

Mieszkając tam automatycznie jest ona stroną konfliktu. To tyczy się jej życia a nie pani z sekretariatu. Owszem rozmowy są dobre, ale są takie sztuki, które nie rozumieją co im się mówi.

Kasmizar
Crew

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 10:33 pm

ichabot
Baranina
ichabot

student uczy sie :
1) kiedy musi
2) przed sesja

probowalam, bo mimo wszystko kunegunda zdaje sie byc fajna xp
niestety ni uja nie idzie xd
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out