|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 6:55 am
Nagyon olcsó cuccok eladók! Nem azt mondom, hogy jó itemekről van szó... De olcsó! Van egy raklap event cuccom és megakarok tőlük gyorsan szabadulni. Ha bárkit, bármi érdekel, akármi. Írja meg PMben. Vagy ide. Biztos van... legalább három darab... Vagy még több... vagy még annál is több... Magical Orb-ok, Syaoran's cloak és egy Tsubasa itemek, event itemek, Labu necklace több tucat! Tényleg olcsón adom. Csak tűnjön már el az inventórimból! crying Utóirat: Nem vagyok noob... És itt a bolt linkje! SCS - Sharoan's Cheap $h!ts!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 1:23 pm
Hát, bartyó... nem kellessz senkinek. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 6:03 am
írd át a topic címét így olyan, mintha egy kétségbeesett n00b próbálkozna valamivel, mert még nem látta a marketplace-t... xp Persze, hogy nem gyűlnek a népek smile Egy cserélgessünk topic másként hangzik, mint a "kiárusítás". mit gondolsz?
*Edit: Tudom, hogy NEM vagy n00b, ezért írtam, hogy MINTHA. Sry.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 6:52 am
Ezen ne múljon... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 6:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:36 am
Friss cuccaim érkeztek nekem is! 3nodding
Summer fest 2007 itemek, Mimzy itemek, Watermelone hat és még sok más! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:59 am
Adjáál 5 sima hamburgert...5 krumplit..és 5 kólát a ki**** ku***** életbe. (ez mejik film, mellesleg?)
Nyah...ha nekem olcsón tuttok szervállni abból az úz Rapierből (vívókard) akkor vevő vagyok...jah, és a macsett is jól nézne ki a kezemben...az se lenne rossz. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 10:09 am
Jah nekem is bejön a machete. whee (A Higurashi no Naku koro ni jut eszembe róla.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 11:08 am
Macsétét már vettem... magamnak. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 10:59 am
Van egy eladó Thank you letter for December 2006-om! Alkú tárgyát is képezheti. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 4:18 am
Festékek eladók (van egy kupac, mindenféle színben) *pl pucér lányokra lehet tetoválni velük... 3nodding
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 5:35 am
felkeltetted érdeklődésem...mennit kérsz 5 feketéért?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 6:57 am
Hmm... Szemetet, virágot, bogarat, tintát átveszek! A fizettség, alku tárgyát képzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|