|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 6:02 am
Uh! Jakie pikne jest to gaia mmo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 6:31 am
racja, racja, ozby.. ale mogliby jednak podac juz date wyjscia... jest pewne, ze prze przyszlym Halloween, ale podobno moze byc jeszcze i w tym roku 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 6:44 am
przed przyszłym halołin jeest jeszcze duzo czasu, a w tym roku muszą robic jeszcze gwiazdke, nowy rok, ten konkuras zimowy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 6:53 am
moze i tak, ale oni to robia chyba odkad jestem na gai.... wiec mogli by jednak juz zakonczyc, a ewentualnie jeszcze pozniej dobudowywac... z rezta jestem przekonana, ze jak wyjdzie, bedzie serwer zawalony i tak ciezko bedzie cokolwiek obaczyc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 7:59 am
wilkus moze i tak, ale oni to robia chyba odkad jestem na gai.... wiec mogli by jednak juz zakonczyc, a ewentualnie jeszcze pozniej dobudowywac... z rezta jestem przekonana, ze jak wyjdzie, bedzie serwer zawalony i tak ciezko bedzie cokolwiek obaczyc xd Przynajmniej sie cos teraz ruszylo. Widać, że data premiery zbliza sie wielkimi krokami. Przeciez jeszcze niedawno ten projekt mogl zostac przez uzytkownikow zapomniany, a teraz? Co chwila mamy o tym jakis annoucement. No a teraz jeszcze official website, ktory w dodatku jest powiązany z forum. Jak na razie wszystko zapowiada sie dobrze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 8:11 am
nasza gaia sie rozbudowia *wzruszu* emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 8:29 am
wilkus moze i tak, ale oni to robia chyba odkad jestem na gai.... wiec mogli by jednak juz zakonczyc, a ewentualnie jeszcze pozniej dobudowywac... z rezta jestem przekonana, ze jak wyjdzie, bedzie serwer zawalony i tak ciezko bedzie cokolwiek obaczyc xd zazwyczaj do mmo trzeba się zalogowac, ale wszyscy akurat będą chcieli, i dla nas poliaków miejsca nie będzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 8:38 am
ILikeGreenChickenLegs wilkus moze i tak, ale oni to robia chyba odkad jestem na gai.... wiec mogli by jednak juz zakonczyc, a ewentualnie jeszcze pozniej dobudowywac... z rezta jestem przekonana, ze jak wyjdzie, bedzie serwer zawalony i tak ciezko bedzie cokolwiek obaczyc xd zazwyczaj do mmo trzeba się zalogowac, ale wszyscy akurat będą chcieli, i dla nas poliaków miejsca nie będzie. nie marudz, sie jeszcze obaczy pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 8:41 am
Gem_ma ILikeGreenChickenLegs wilkus moze i tak, ale oni to robia chyba odkad jestem na gai.... wiec mogli by jednak juz zakonczyc, a ewentualnie jeszcze pozniej dobudowywac... z rezta jestem przekonana, ze jak wyjdzie, bedzie serwer zawalony i tak ciezko bedzie cokolwiek obaczyc xd zazwyczaj do mmo trzeba się zalogowac, ale wszyscy akurat będą chcieli, i dla nas poliaków miejsca nie będzie. nie marudz, sie jeszcze obaczy pirate taaa... już kiedyś grałem w silkroada i flyforfun, i były kłopoty. a teraz? gaia przestanie byc społecznością, tylko grą. I to darmową, co gorsza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 8:43 am
ILikeGreenChickenLegs Gem_ma ILikeGreenChickenLegs wilkus moze i tak, ale oni to robia chyba odkad jestem na gai.... wiec mogli by jednak juz zakonczyc, a ewentualnie jeszcze pozniej dobudowywac... z rezta jestem przekonana, ze jak wyjdzie, bedzie serwer zawalony i tak ciezko bedzie cokolwiek obaczyc xd zazwyczaj do mmo trzeba się zalogowac, ale wszyscy akurat będą chcieli, i dla nas poliaków miejsca nie będzie. nie marudz, sie jeszcze obaczy pirate taaa... już kiedyś grałem w silkroada i flyforfun, i były kłopoty. a teraz? gaia przestanie byc społecznością, tylko grą. I to darmową, co gorsza. AAAaaaAAA!!! ratuj sie kto moze! gonk dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 8:46 am
no, fajnie to wyglada biggrin nie moge sie doczekac, byle to bylo dobrze zoptymalizowane i sie nie cielo na slabszych kompach...
btw Wilkus, to Ty tak krotko na Gai...? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 8:50 am
Gem_ma ILikeGreenChickenLegs Gem_ma ILikeGreenChickenLegs wilkus moze i tak, ale oni to robia chyba odkad jestem na gai.... wiec mogli by jednak juz zakonczyc, a ewentualnie jeszcze pozniej dobudowywac... z rezta jestem przekonana, ze jak wyjdzie, bedzie serwer zawalony i tak ciezko bedzie cokolwiek obaczyc xd zazwyczaj do mmo trzeba się zalogowac, ale wszyscy akurat będą chcieli, i dla nas poliaków miejsca nie będzie. nie marudz, sie jeszcze obaczy pirate taaa... już kiedyś grałem w silkroada i flyforfun, i były kłopoty. a teraz? gaia przestanie byc społecznością, tylko grą. I to darmową, co gorsza. AAAaaaAAA!!! ratuj sie kto moze! gonk dramallama WIDZIAŁEM KONIEC ŚWIATA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 9:22 am
ILikeGreenChickenLegs Gem_ma ILikeGreenChickenLegs Gem_ma ILikeGreenChickenLegs wilkus moze i tak, ale oni to robia chyba odkad jestem na gai.... wiec mogli by jednak juz zakonczyc, a ewentualnie jeszcze pozniej dobudowywac... z rezta jestem przekonana, ze jak wyjdzie, bedzie serwer zawalony i tak ciezko bedzie cokolwiek obaczyc xd zazwyczaj do mmo trzeba się zalogowac, ale wszyscy akurat będą chcieli, i dla nas poliaków miejsca nie będzie. nie marudz, sie jeszcze obaczy pirate taaa... już kiedyś grałem w silkroada i flyforfun, i były kłopoty. a teraz? gaia przestanie byc społecznością, tylko grą. I to darmową, co gorsza. AAAaaaAAA!!! ratuj sie kto moze! gonk dramallama WIDZIAŁEM KONIEC ŚWIATA! taaaa? ja tylko 80 latke toples burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 9:27 am
Gem_ma ILikeGreenChickenLegs Gem_ma ILikeGreenChickenLegs Gem_ma nie marudz, sie jeszcze obaczy pirate taaa... już kiedyś grałem w silkroada i flyforfun, i były kłopoty. a teraz? gaia przestanie byc społecznością, tylko grą. I to darmową, co gorsza. AAAaaaAAA!!! ratuj sie kto moze! gonk dramallama WIDZIAŁEM KONIEC ŚWIATA! taaaa? ja tylko 80 latke toples burning_eyes ja też. na polskim. przez okno na balkonie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 9:28 am
ILikeGreenChickenLegs Gem_ma ILikeGreenChickenLegs Gem_ma ILikeGreenChickenLegs Gem_ma nie marudz, sie jeszcze obaczy pirate taaa... już kiedyś grałem w silkroada i flyforfun, i były kłopoty. a teraz? gaia przestanie byc społecznością, tylko grą. I to darmową, co gorsza. AAAaaaAAA!!! ratuj sie kto moze! gonk dramallama WIDZIAŁEM KONIEC ŚWIATA! taaaa? ja tylko 80 latke toples burning_eyes ja też. na polskim. przez okno na balkonie. dlatego własnie ja nie kiwam sie w kożcie pokoju....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|