|
|
|
|
Posted: Thu Nov 08, 2007 11:27 am
a bu! witam.. jestem nowa na tym serwsie.. szczerze mówiąc trochę mnie on przeraża O.o
was też? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 08, 2007 11:51 am
hej ja także jestem tzw. noobem jesli chodzi jeszcze o kwestie gaii ^^' no faktycznie cieżko ja ogarnać.....moze kiedyś sie nam to uda ;p pozdr!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 08, 2007 12:58 pm
Don't worry, be happy biggrin
Pomóc wam question wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 1:53 am
Runiku, może my im nie pomagajmy.... Tylko się jeszcze bardziej zagubią.... Przynajmniej przy mnie... rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 6:15 am
A ja zawsze chetna do pomocy wiec zapraszam na pm jak cosik i w sumie tez bylam poczatkowo troche przerazona tym wszystkim co tu sie dzieje, ale spokojnie dacie rade dziolchy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 10:39 am
problemy.. cóż przede wszystkim coś ciężko mi przychodzi zdobywanie gold.. macie jakieś 'złote' rady? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 11:17 am
e nie tylko tobie;/ AL enajwazniejsze to spokojnie ciulanie;] jak nazbierasz troche kasy postami, daily chancami, sprzedawaniu ich, ukladaniu kladanek i takie tym podobne to bedzie dobrze. Ale przez caly czas trzeba ciulac, niestety. Czasem warto brac udzial w jakis konkursikach. Ja np zarobilam w jednym 25 tys i myslalam ze zrobie klocka ze szczescia hehe smile No wiec pracuj nad soba laska razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 11:31 am
o? a gdzie np są te konkursy? (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 12:52 pm
to akurat na polish poll center czyli kolejnej super fajnej polskiej gildii biggrin W sumie ostatnio tam jestem bardziej aktywna, bo jakos tutaj sztywno i nudno sie zrobilo, tylko na poznajmy sie wychodza jakies sensowniejsze i bardziej otwarte rozmowy;] Wiec szukaj kolezanko, a moze niedlugo i ciebie spotkam na ppc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 5:20 am
no fakt, z moich pobieżnych obserwacji widzę, że na reszcie wątków udzielają się osoby z kręgu 'wtajemniczonych' ale zawsze taka gildia to jakiś odpoczynek od wszechobecnego angielskiego ^^
pięknie dziękuję za porady, poszukam, poszukam (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 5:27 am
kittykittyboo problemy.. cóż przede wszystkim coś ciężko mi przychodzi zdobywanie gold.. macie jakieś 'złote' rady? biggrin na każdym enencie dajcie z siebie wszystko a po nim sprzedajcie to co zdobyłyście. o.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 8:55 am
Puzzle "trzysetki" układać! Maniakalnie! Na każdej wolnej godzinie w szkole! (maturzystka Wam to mówi ;3)
I faktycznie eventować. Ale nie sprzedawac od razu gadżetów, tylko czekać, niech drożeją >=3 A potem sprzedawać! MWAHAHAHA ;3 Chociaz ja mam jakiś sentyment do itemów, nigdy ich nie sprzedaję (i tak powstaje smietnik, moje dzieci)
A wogóle to witam serdecznie =] Nie bój się Gai, nie gryzie =] Kazdy na początku był przerazony ("yay, mają tu puzzle!"). Ale skoro juz tu trafiłaś, to będzie z górki =D Powodzenia =3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 1:17 pm
Zawsze można sobie rybki połowić, albo stworzyć Questowego Topica i bumpować w nim wink albo liczyć na kogoś, kto kończy z Gaią i mógłby Tobie/Wam dać swoje itemy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 4:36 am
kocham was eee... ja nie umiem rybek łowić ;P
właśnie przerabiam questa z 'bee movie'.. ale wchodzę do miasta i za cholerę nie widzę tam żadnych uli O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 1:37 pm
Tja, też chciałam Bee Guna stare Skończyli eventa, usunęli wszystko z Townsów i teraz jest tak jak rok temu stare:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|