Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )
dzieńdobry? Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

kittykittyboo

PostPosted: Thu Nov 08, 2007 11:27 am

a bu!
witam..
jestem nowa na tym serwsie.. szczerze mówiąc trochę mnie on przeraża O.o

was też? razz
PostPosted: Thu Nov 08, 2007 11:51 am

hej ja także jestem tzw. noobem jesli chodzi jeszcze o kwestie gaii ^^'
no faktycznie cieżko ja ogarnać.....moze kiedyś sie nam to uda ;p
pozdr!!!
3nodding

Loyse

Runya_EithelNar

PostPosted: Thu Nov 08, 2007 12:58 pm

Don't worry, be happy biggrin

Pomóc wam question wink
PostPosted: Fri Nov 09, 2007 1:53 am

Runiku, może my im nie pomagajmy.... Tylko się jeszcze bardziej zagubią.... Przynajmniej przy mnie... rofl rofl

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

Justinka

PostPosted: Fri Nov 09, 2007 6:15 am

A ja zawsze chetna do pomocy wiec zapraszam na pm jak cosik
i w sumie tez bylam poczatkowo troche przerazona tym wszystkim co tu sie dzieje, ale spokojnie dacie rade dziolchy smile
PostPosted: Fri Nov 09, 2007 10:39 am

problemy.. cóż przede wszystkim coś ciężko mi przychodzi zdobywanie gold.. macie jakieś 'złote' rady? biggrin

kittykittyboo

Justinka

PostPosted: Fri Nov 09, 2007 11:17 am

e nie tylko tobie;/ AL enajwazniejsze to spokojnie ciulanie;] jak nazbierasz troche kasy postami, daily chancami, sprzedawaniu ich, ukladaniu kladanek i takie tym podobne to bedzie dobrze. Ale przez caly czas trzeba ciulac, niestety. Czasem warto brac udzial w jakis konkursikach. Ja np zarobilam w jednym 25 tys i myslalam ze zrobie klocka ze szczescia hehe smile No wiec pracuj nad soba laska razz
PostPosted: Fri Nov 09, 2007 11:31 am

o? a gdzie np są te konkursy? (:

kittykittyboo

Justinka

PostPosted: Fri Nov 09, 2007 12:52 pm

to akurat na polish poll center czyli kolejnej super fajnej polskiej gildii biggrin W sumie ostatnio tam jestem bardziej aktywna, bo jakos tutaj sztywno i nudno sie zrobilo, tylko na poznajmy sie wychodza jakies sensowniejsze i bardziej otwarte rozmowy;] Wiec szukaj kolezanko, a moze niedlugo i ciebie spotkam na ppc smile
PostPosted: Sat Nov 10, 2007 5:20 am

no fakt, z moich pobieżnych obserwacji widzę, że na reszcie wątków udzielają się osoby z kręgu 'wtajemniczonych'
ale zawsze taka gildia to jakiś odpoczynek od wszechobecnego angielskiego ^^

pięknie dziękuję za porady, poszukam, poszukam (:

kittykittyboo

katemplujacy

Aged Lunatic

PostPosted: Sat Nov 10, 2007 5:27 am

kittykittyboo
problemy.. cóż przede wszystkim coś ciężko mi przychodzi zdobywanie gold.. macie jakieś 'złote' rady? biggrin

na każdym enencie dajcie z siebie wszystko a po nim sprzedajcie to co zdobyłyście. o.
PostPosted: Sat Nov 10, 2007 8:55 am

Puzzle "trzysetki" układać! Maniakalnie! Na każdej wolnej godzinie w szkole! (maturzystka Wam to mówi ;3)

I faktycznie eventować. Ale nie sprzedawac od razu gadżetów, tylko czekać, niech drożeją >=3 A potem sprzedawać! MWAHAHAHA ;3 Chociaz ja mam jakiś sentyment do itemów, nigdy ich nie sprzedaję (i tak powstaje smietnik, moje dzieci)

A wogóle to witam serdecznie =] Nie bój się Gai, nie gryzie =] Kazdy na początku był przerazony ("yay, mają tu puzzle!"). Ale skoro juz tu trafiłaś, to będzie z górki =D Powodzenia =3

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Runya_EithelNar

PostPosted: Sun Nov 11, 2007 1:17 pm

Zawsze można sobie rybki połowić, albo stworzyć Questowego Topica i bumpować w nim wink
albo liczyć na kogoś, kto kończy z Gaią i mógłby Tobie/Wam dać swoje itemy mrgreen
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 4:36 am

kocham was
eee... ja nie umiem rybek łowić ;P

właśnie przerabiam questa z 'bee movie'.. ale wchodzę do miasta i za cholerę nie widzę tam żadnych uli O.o

kittykittyboo

Runya_EithelNar

PostPosted: Mon Nov 12, 2007 1:37 pm

Tja, też chciałam Bee Guna stare
Skończyli eventa, usunęli wszystko z Townsów i teraz jest tak jak rok temu stare:
Reply
O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games