|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 10:06 am
...i co dalej? dlaczego ja ciągle jestem wampirem? Gdzie się odczarować? gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 10:33 am
to proste. znasz konta ludzi, ktorzy sa zombiakami? byli taki event z G-corpem no i jak ktos sie chcial zmutowac to zostawal zombiakiem. teraz takim accountami sie handluje biggrin
wystarczy skasowac avatarka, ale zastanow sie lepiej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 10:40 am
ale przeciez tak jest landie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 10:47 am
wilkus ale przeciez tak jest landie... Zgadzam się, wampiry mają fajniejsze body, no i te oczy.. Poza tym i tak zawsze miałem medium gębę, więc wystające z paszczy kły mi nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 10:49 am
ale wlasnie ta paszcza jest nieladna...no i tylko jeden kolor oczu razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 10:54 am
Silvery the Alchemist ale wlasnie ta paszcza jest nieladna...no i tylko jeden kolor oczu razz eee tam, dla mnie to najlepszy typ oczu na gai. Jak sie tworzy ava, to moim zdaniem jest tylko jeden sensowny rodzaj- ten który miałem wczesniej xp ale to tylko moja subiektywna ocena
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:05 am
no faceci maja znacznie gorzej jesli chodzi o wybor oczu przy tworzeniu avka...ale za to ja swoich podstawowych a jednoczesnie smoczych bym nie oddala za bezbarwne wampirze biggrin zreszta moj mulek jest wampirem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:08 am
Silvery the Alchemist no faceci maja znacznie gorzej jesli chodzi o wybor oczu przy tworzeniu avka...ale za to ja swoich podstawowych a jednoczesnie smoczych bym nie oddala za bezbarwne wampirze biggrin zreszta moj mulek jest wampirem razz A to girls'y mają inne typy oczu? Nie wiedziałem xp No ja uważam swoją wymianę ocząt za jak najbardziej korzystną biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:18 am
podpisuję się pod stwierdzeniem. Gaiowi developerzy nauczyli się wreszcie rysować. Za nic nie zmienię sobie swojego nowego, wypasistego avka! scream
Dla zainteresowanych: jeżeli już main event page nie działa i nie da się pójść do human base i zarządać zmiany, po prostu kasować ava i po krzyku.
P.S. czy ktoś wie, czy wciąż można się zmieniać w ufole? Czysta ciekawość, w życiu bym tego nie zrobiła, by nie utracić swej nowej, pięknej postaci! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:19 am
xp a tak btw. ledwo co się haloween skonczylo, a tu juz jakis item z naruto dali whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:22 am
Daedhel P.S. czy ktoś wie, czy wciąż można się zmieniać w ufole? Czysta ciekawość, w życiu bym tego nie zrobiła, by nie utracić swej nowej, pięknej postaci! xd Po dwie pary puszek z tymi napojami, jedna to ta co przemienia, druga to serum. Mogę sprzedać po czarnorynkowej cenie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:23 am
mnie tylko dobija to ze vampirzy superior form nie ma oczu -.- ja chce byc smoczym wampirem!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:32 am
harab serapel mnie tylko dobija to ze vampirzy superior form nie ma oczu -.- ja chce byc smoczym wampirem!!!! Ej to jest żenada. Rzeczywiście kiepsko to wygląda scream Zrobię sobie specjalnego mulka do zakładania superior form rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|