|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 3:11 am
Postanoilam pogrzebac swoja kolezanke z akademika (moze to ja zmotywuje do przeprowadzki) wybralam kilka nekrologow i nie wiem ktory najfjniejszy jest: 1)  2)  3)  4)  5)  6)  7) cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 5:17 am
2 albo 4. Paskud jestes cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 5:55 am
takich rzeczy się nie robi, bo to wywołuje ZŁO.
serio.
(ale nekrolog 2 będzie najlepszy...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 6:18 am
Miedzy pierwszym a drugim jeden jest bez numerka wink ten jest najfajniejszy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 6:23 am
Yajo 2 albo 4. Paskud jestes cool nie.. ja poprostu chce miec samodzielny pokoik mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 6:24 am
ZebraDeath takich rzeczy się nie robi, bo to wywołuje ZŁO. serio. (ale nekrolog 2 będzie najlepszy...) nie wierzae w zabobony, no ale jesli uda mi sie ja przegonic to bede przeszczesliwa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 6:26 am
ichabot Miedzy pierwszym a drugim jeden jest bez numerka wink ten jest najfajniejszy xp mi sie 2 podobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 6:42 am
Stawiam na jedynke domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 6:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 8:06 am
eeeej, 6 jest ładny. ja bym taki chciała stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 8:10 am
sobie możesz chcieć mieć własny pokój, a takich rzeczy się nie robi. Zwłaszcza z takim nastawieniem. To uszłoby jako kiepski żart osoby pozbawionej taktu, ale nie jako tendencyjna akcja wykurzania współlokatorki. Jeżeli masz z nią jakieś problemy, porozmawiaj z nią w cztery oczy, a nie urządzaj przedstawienia na cały akademik. To niedojrzałe i bardzo nieprzyjemne.
*cierpliwie czeka, aż komuś się nie spodoba jej przemowa i zacznie ją besztać* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 8:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 8:36 am
Daedhel sobie możesz chcieć mieć własny pokój, a takich rzeczy się nie robi. Zwłaszcza z takim nastawieniem. To uszłoby jako kiepski żart osoby pozbawionej taktu, ale nie jako tendencyjna akcja wykurzania współlokatorki. Jeżeli masz z nią jakieś problemy, porozmawiaj z nią w cztery oczy, a nie urządzaj przedstawienia na cały akademik. To niedojrzałe i bardzo nieprzyjemne. No jak ja odwalałem cos w tym stylu to zawsze sie ktos czepiał, ale jezeli Owiec ma wiecej przyjaciół niż wrogów w tym akademiku to niech próbuje Daedhel *cierpliwie czeka, aż komuś się nie spodoba jej przemowa i zacznie ją besztać* twisted Pewnie sobie już wypisałaś argumenty, żeby skontrować. To ja już się wolę z tobą zgodzić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 9:08 am
Baranina Yajo 2 albo 4. Paskud jestes cool nie.. ja poprostu chce miec samodzielny pokoik mrgreen Ta... a jak się nie uda, to pewnie następnym krokiem ku temu będziestalowa trumna, na której wieku nie widac sladów po drapaniu dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 9:54 am
Moja matka jak mieszkała w akademiku i rozmowy, prośby i grośby nie wypaliły, to pewnego dnia zadzwoniła do firmy pogrzebowej. Parę godzin póżniej do drzwi zapukła przedsiębiorca pogrzebowy i ta koleżanka otworzyła XD Wyniosła się momentalnie _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|