Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Tapetki Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

A jaka jest Twoja opinia, szacowny Gaiowiczu?
  Czuję się usatysfakcjonowany/na.
  Niestety, niniejsze tapety nie reprezentują odpowiedniego dla mnie poziomu.
  <.< >.> nic nie wiem, chcę tylko pollowego golda!
View Results

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Tue Nov 06, 2007 11:41 am

No, Gaiowi artyści się sprężyli. Widzieliście już kolekcję Halloweenowych tapet (wchodzi się z głównej strony eventu)? Sporo tego, aż się zdziwiłam. I większość naprawdę udana. Oczywiście jest też kilka badziewnych, ale ogólnie trzymają poziom. 3nodding Ustawiłam sobie na pulpicie tę vampires decoration czy jak jej tam i zacieszam. mrgreen
PostPosted: Tue Nov 06, 2007 12:16 pm

eee, badziewiaki

Yumea

Yajo

PostPosted: Tue Nov 06, 2007 12:23 pm

tapet nie ściągnęłam, ale znajoma miała załamkę po zobaczeniu tapety głownego emosa Louiego z Moirą i to mi starcza mrgreen
Mi to się ogólnie nie podoba styl obrany na Gai - anatomia dobra, ubrania fajne tylko jak patrze na to wszystko, to mam wrażenie, ze nie patrze na rysunki mające przedstawiac ludzi, tylko plastikowe, wypolerowane na maxa lalki, i strasznie mnie to razi xp
PostPosted: Tue Nov 06, 2007 12:52 pm

Kilka ładnych tapet, ale niewiele. Ściągnąłem tylko jedną, tą z twinsami 3nodding

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Wed Nov 07, 2007 6:07 am

wzięłam wszystkie, potem będę wyrzucać. teraz na pulpicie mam coco 3D na stosie dyń heart

A Louie nie jest emo!!! scream scream
PostPosted: Wed Nov 07, 2007 7:00 am

uuuu
tapety.
ja tam od jakiegoś roku mam jedna tapetę i mi dobrze

dziki_wieprz

zmora13

PostPosted: Wed Nov 07, 2007 9:02 am

ZebraDeath
Udowodnij.
ja zacznę - specjalnie sie tenteguje z Moirą, żeby miec powód do cięcia się cool
PostPosted: Wed Nov 07, 2007 9:30 am

zmora13
ZebraDeath
Udowodnij.
ja zacznę - specjalnie sie tenteguje z Moirą, żeby miec powód do cięcia się cool

podoba mi się. a mnie się EMOsy nie podobają!!!

a poza tym jaki wampir chciałby pozbywać się krwi za którą tak się musiał nalatać!? czysta nie-logika...

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Silvery the Alchemist

PostPosted: Wed Nov 07, 2007 10:38 am

calkiem spoko. lubie taki typ kolorowania w kompie jaki wiekszosc z nich soba przedstawia smile

najlepsiejsza jest ta z Louiem i Zhivago razz
PostPosted: Wed Nov 07, 2007 10:51 am

ZebraDeath
zmora13
ZebraDeath
Udowodnij.

a poza tym jaki wampir chciałby pozbywać się krwi za którą tak się musiał nalatać!? czysta nie-logika...

Romantyczny wampir kierujący się logiką? Bo zakładam, że wampiry mają romantyczne usposobienie wink

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

wilkus
Crew

PostPosted: Wed Nov 07, 2007 10:53 am

hmm, wydaje mi sie, ze jednak nie jest...

a tapety sa calkiem niezle... jest kilka naprawde bardzo ciekawych prac, chociazby Louie w wersji czarnobialej. ale to tylko moje zdanie
PostPosted: Wed Nov 07, 2007 10:56 am

true. Louie B&W jest super tez.

Silvery the Alchemist

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Wed Nov 07, 2007 11:12 am

wilkus

a tapety sa calkiem niezle... jest kilka naprawde bardzo ciekawych prac, chociazby Louie w wersji czarnobialej. ale to tylko moje zdanie
nie tylko Twoje! whee
PostPosted: Wed Nov 07, 2007 12:38 pm

ichabot
ZebraDeath
zmora13
ZebraDeath
Udowodnij.

Romantyczny wampir kierujący się logiką? Bo zakładam, że wampiry mają romantyczne usposobienie wink
Ramantyczne wampiry to tylko i wyłącznie własny wymysł pani A. Rice, który nie ma nic wspólnego z "rzeczywistością" i zrobił z przepojonych czystym złem demonów, ktorych naprawdę nalezy sie bać jakieś maminsynki z depresją, płaczące nad swoim nieszczęsliwym losem emosy (o tak x3) o wielkich problemach egzystencjalnych typu "Wielkiej Improwizacji" z "Dziadów" stare
Na szczęscie są jeszcze japończycy i ich Alukardziądka, które sa takie, jak należą, bo dla nich o wiele ciekawsze sa ludowe podania i legendy, a nie hamerykańskie książeczki niezbyt do rzeczy.
bez urazy dla fanów pani R., ale ta fantastyka wypada słabo w porównaniu z tym, z czego to krwopijstwo się zrodziło.
Nyom.

Looooooooooooooooooool, znajoma zrobiła sobie profil z tapety z Louim i Moirą i jak ja zobaczyłam to mało co nie wybuchnęłam śmiechem xd

Yajo

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Wed Nov 07, 2007 1:32 pm

Daedhel
wilkus

nie tylko Twoje! whee

all hail Louie! whee whee whee

Yajo, ja o wampiryzmie w literaturze napisałam swoją pracę maturalną (ustna) i tfurczość A.Rice to najgorsze ksiażki o wampirach, jakie mi było dane czytać.... a na liście miałam 26 pozycji z literatury wampirycznej!
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces