|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 11:41 am
No, Gaiowi artyści się sprężyli. Widzieliście już kolekcję Halloweenowych tapet (wchodzi się z głównej strony eventu)? Sporo tego, aż się zdziwiłam. I większość naprawdę udana. Oczywiście jest też kilka badziewnych, ale ogólnie trzymają poziom. 3nodding Ustawiłam sobie na pulpicie tę vampires decoration czy jak jej tam i zacieszam. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 12:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 12:23 pm
tapet nie ściągnęłam, ale znajoma miała załamkę po zobaczeniu tapety głownego emosa Louiego z Moirą i to mi starcza mrgreen Mi to się ogólnie nie podoba styl obrany na Gai - anatomia dobra, ubrania fajne tylko jak patrze na to wszystko, to mam wrażenie, ze nie patrze na rysunki mające przedstawiac ludzi, tylko plastikowe, wypolerowane na maxa lalki, i strasznie mnie to razi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 12:52 pm
Kilka ładnych tapet, ale niewiele. Ściągnąłem tylko jedną, tą z twinsami 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 6:07 am
wzięłam wszystkie, potem będę wyrzucać. teraz na pulpicie mam coco 3D na stosie dyń heart
A Louie nie jest emo!!! scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 7:00 am
uuuu tapety. ja tam od jakiegoś roku mam jedna tapetę i mi dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 9:02 am
ZebraDeath A Louie nie jest emo!!! scream scream Udowodnij. ja zacznę - specjalnie sie tenteguje z Moirą, żeby miec powód do cięcia się cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 9:30 am
zmora13 ZebraDeath A Louie nie jest emo!!! scream scream Udowodnij. ja zacznę - specjalnie sie tenteguje z Moirą, żeby miec powód do cięcia się cool podoba mi się. a mnie się EMOsy nie podobają!!! a poza tym jaki wampir chciałby pozbywać się krwi za którą tak się musiał nalatać!? czysta nie-logika...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 10:38 am
calkiem spoko. lubie taki typ kolorowania w kompie jaki wiekszosc z nich soba przedstawia smile
najlepsiejsza jest ta z Louiem i Zhivago razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 10:51 am
ZebraDeath zmora13 ZebraDeath A Louie nie jest emo!!! scream scream Udowodnij. ja zacznę - specjalnie sie tenteguje z Moirą, żeby miec powód do cięcia się cool podoba mi się. a mnie się EMOsy nie podobają!!! a poza tym jaki wampir chciałby pozbywać się krwi za którą tak się musiał nalatać!? czysta nie-logika... Romantyczny wampir kierujący się logiką? Bo zakładam, że wampiry mają romantyczne usposobienie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 10:53 am
hmm, wydaje mi sie, ze jednak nie jest...
a tapety sa calkiem niezle... jest kilka naprawde bardzo ciekawych prac, chociazby Louie w wersji czarnobialej. ale to tylko moje zdanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 10:56 am
true. Louie B&W jest super tez.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:12 am
wilkus hmm, wydaje mi sie, ze jednak nie jest... a tapety sa calkiem niezle... jest kilka naprawde bardzo ciekawych prac, chociazby Louie w wersji czarnobialej. ale to tylko moje zdanie nie tylko Twoje! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 12:38 pm
ichabot ZebraDeath zmora13 ZebraDeath A Louie nie jest emo!!! scream scream Udowodnij. ja zacznę - specjalnie sie tenteguje z Moirą, żeby miec powód do cięcia się cool podoba mi się. a mnie się EMOsy nie podobają!!! a poza tym jaki wampir chciałby pozbywać się krwi za którą tak się musiał nalatać!? czysta nie-logika... Romantyczny wampir kierujący się logiką? Bo zakładam, że wampiry mają romantyczne usposobienie wink Ramantyczne wampiry to tylko i wyłącznie własny wymysł pani A. Rice, który nie ma nic wspólnego z "rzeczywistością" i zrobił z przepojonych czystym złem demonów, ktorych naprawdę nalezy sie bać jakieś maminsynki z depresją, płaczące nad swoim nieszczęsliwym losem emosy (o tak x3) o wielkich problemach egzystencjalnych typu "Wielkiej Improwizacji" z "Dziadów" stare Na szczęscie są jeszcze japończycy i ich Alukardziądka, które sa takie, jak należą, bo dla nich o wiele ciekawsze sa ludowe podania i legendy, a nie hamerykańskie książeczki niezbyt do rzeczy. bez urazy dla fanów pani R., ale ta fantastyka wypada słabo w porównaniu z tym, z czego to krwopijstwo się zrodziło. Nyom. Looooooooooooooooooool, znajoma zrobiła sobie profil z tapety z Louim i Moirą i jak ja zobaczyłam to mało co nie wybuchnęłam śmiechem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 1:32 pm
Daedhel wilkus hmm, wydaje mi sie, ze jednak nie jest... a tapety sa calkiem niezle... jest kilka naprawde bardzo ciekawych prac, chociazby Louie w wersji czarnobialej. ale to tylko moje zdanie nie tylko Twoje! whee all hail Louie! whee whee whee Yajo, ja o wampiryzmie w literaturze napisałam swoją pracę maturalną (ustna) i tfurczość A.Rice to najgorsze ksiażki o wampirach, jakie mi było dane czytać.... a na liście miałam 26 pozycji z literatury wampirycznej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|