|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 4:06 am
Od dwóch miesięcy pocę się, żeby coś ładnego skrobnąć na tablecie. po tym czasie posuchy, straciwszy wszystkie nadzieje na powrót weny, zgodziłam się pożyczyć tablet jednemu z moich braci. tak, temu, co mieszka po drugiej stronie miasta z fatalnym dojazdem...
... i dzisiaj natchnienie WRÓCIŁO!!!
... a ja nie mam tabletu emo
kurwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 6:48 am
też mam coś tkiego, ale bez tabletu i brata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 8:45 am
Zycie i sprawiedliwosc to chyba raczej rozlaczne pojecia neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 9:18 am
Zimtca Zycie i sprawiedliwosc to chyba raczej rozlaczne pojecia neutral Zgadzam sie z kolezanka smile A kartki Ci wzieli?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 9:57 am
To rysuj BEZ tabletu, no wiesz, papier, ołówki i takie tam... Potrafisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 10:28 am
potrafię, nawet mi lepiej wychodzi, ale.... nie mam skanera crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 10:57 am
aparatem tez sie da, jak sie uprze... taaak, zycie to ciezka zabawa... 100% umieralnosci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 11:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 12:06 pm
Weź kartki, farby, ołówki czy inne przybory do rysowania i bierz się do roboty! do czego Ci skaner? Wolna artystyczna ekspresja nie potrzebuje skanera, tabletu czy innych bajerów. Nic nie zastąpi ołówka i szkicownika.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 12:26 pm
ZebraDeath potrafię, nawet mi lepiej wychodzi, ale.... nie mam skanera crying crying crying Na pewno kto inny ma... a jak nie, to przezyjesz kochanie (; Niedługo święta, wydąb skaner od rodzinki, albo kasę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 1:56 am
Yumea Weź kartki, farby, ołówki czy inne przybory do rysowania i bierz się do roboty! do czego Ci skaner? Wolna artystyczna ekspresja nie potrzebuje skanera, tabletu czy innych bajerów. Nic nie zastąpi ołówka i szkicownika. ale ja to co narysuję na forum fantasy chcę dać, bo to pomysł na komiks forumowy... crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 5:10 am
Koiecznie juz teraz natychmiast?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 5:56 am
tak...!
bo inaczej natchnienie zniknie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 7:01 am
pożycz od jakiegos innego brata tablet...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 9:04 am
ZebraDeath tak...! bo inaczej natchnienie zniknie... No to zrób teraz te rysunki/szkice, a później sobie przerysujesz - do tego nie potrzeba natchnienia, a jak się juz za to wezmiesz, to na pewno się rozkręcisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|