|
|
| Kapok ma Goldot? |
| Igen |
|
83% |
[ 101 ] |
| Igen |
|
16% |
[ 20 ] |
|
| Total Votes : 121 |
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 6:40 am
Nah. Pár ötlet kezdőknek: 1. Postolj sokat smile - a nap első postja 50 goldot ér, innen pedig csökken. Ha egyfolytában csak postolsz, egy idő után nem kapsz semmit. Várj kicsit (egy órát smile ) aztán megint. 2. Írj Commenteket - hagyj nyomot a felhasználók profiljaiban, írj Commentet - de persze értelmes megjegyzést, ne hülyeséget. A napi első bejegyzés 40 Gold 3. Írj Journalt - a saját naplód, amivel megoszthatod gondolataidat másokkal. A napi első bejegyzés 40 Gold 4. Szavazz! - A [poll] -os topicok szavazást rejtenek, minden szavazáson egyszer szavazhatsz. A napi első szavazás 14 Gold 5. Böngéssz - Már azzal, hogy összevissza böngészel a Gaia oldalain, 2-4 Gold ütheti a markod 6. Játssz! a, A kirakó (Jigsaw) kirakása esetén Goldot, vagy akár egy Item-et is kaphatsz! b, A Horgászásnál fogott zsákmányt értékesítheted a Marketplace-n. c, A kaszinójátékokban nyert Ticketekkel vásárolhatsz a Prize & Joy-ban, vagy eladhatod őket a Marketplace-n 7. Gaia Town - mászkálj az avataroddal a Town-ban. a, rázz meg minden fát, bokrot, követ. 0-10 Goldig bármi jöhet b, szedj szemetet - nemcsak, hogy tisztán tartsuk a várost, hanem mert ez mind eladható a Marketplace-n! 8. Kereskedj! - a Marketplace-n tegyél pénzzé minden fölösleges cuccot! Nagyon fontos! Aki azt hiszi, a Gaia-n töltött első tíz perc és három post után multimilliomos lesz, az most felejtse el ezt a hülyeséget. Nagyobb összegekre sokáig kell gyűjteni, takarékoskodni (lásd még: az Élet), csak így tehetsz szert nagyobb összegre. Sültgalamb, égi manna, amerikai tőkeinjekció itt nem létezik! ... hirtelen ennyi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 9:02 am
Annyit zárójelben, félhangon, félve megjegyeznék, hogy amit el tudsz adni a boltban, azt ne rakd fel a markeplace-re, mert iszonyat kicsi rá az esély, hogy megveszik, mert a szemét és a pár aranyba kerülő dolgok a kutyának nem kellenek. Feleslegesen ne tömjük a piacot szeméttel.
A másik: ha halat akarsz pénze cserélni, akkor menj az exchanger-topicba. Ott van olyan subfórum, ami a horgászással foglalkozik. Ott, ha mázlid van, a piaci ár többszöröséért eladhatoda halat. Viszont! Kis mennyiséggel ne is próbálkozz! Az Exchangerek nagyban játszanak...
Még egydolog, ami eszembe jutott. Ha, már van ném tőkéd és rendelkezel pár felesleges cuccal, akkor irány az exchanger-topip újfent! Az exchangerek, rengeteget keresnek. De, ahoz ész és ügyesség kell... Máskülönben, nagyon nagyot bukhatsz! Csak saját felelősségre!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 7:06 am
Egy kérdés /persze tudom ez nem az a topic, de pénzszerzős téma/: Hogyan lehet pénzgyüjtést szervezni /donate/, sok post alatt látom ezeket a kis aláírásokat hogy 2,000,000/28,000g - azaz ennyi jött már össze /avagy ez csak hecc?/.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 7:31 am
Ezen az oldalon megtalálsz minden Gaiához való kelléket... Avatar tervezés. Régi itemek... Quest-barok... Mindent! TekTek.org
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2007 7:30 am
Elleine Egy kérdés /persze tudom ez nem az a topic, de pénzszerzős téma/: Hogyan lehet pénzgyüjtést szervezni /donate/, sok post alatt látom ezeket a kis aláírásokat hogy 2,000,000/28,000g - azaz ennyi jött már össze /avagy ez csak hecc?/. nézd meg ezt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 8:34 am
Ha valaki sok aranyat akar keresni, akkor szerezze meg nekem a Nerim Daikon Brothers Original Soundtrackjét!!! Nekem sok aranyat megér...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 12:47 pm
Malreni Ha valaki sok aranyat akar keresni, akkor szerezze meg nekem a Nerim Daikon Brothers Original Soundtrackjét!!! Nekem sok aranyat megér... Asszem rá kell állnom... smile Ha valakinek előbb lesz, nekem is küldheti blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 1:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 6:08 am
Kereskedéssel sok aranyat lehet keresni, de nagyon könnyen sokat lehet bukni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 7:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 2:08 am
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a kirakóba az hogy mikor mennyi pénzt kapok, az mitől függ, csakmert pl. egyszer egy 30 db-osért 40-et kapok, utánna meg 8-at, ez miért van? köszi a választ!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 6:34 am
Függ a bonyolultsági foktól és attól hányadszorra játszol aznap. Első alkalommal kapsz legtöbbet, utána egyre kevesbbet, ha bónusz ajándékot kapsz akkor mellé jóval kevesebb aranyat kapsz, mert az ajándéknak is értéke van. Nem akarják elkapatni az embert. blaugh Egyszer egy képet insane (őrült) szinten raktam ki és kaptam 600 valamennyi aranyat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 6:41 am
Köszi a választ, majd akkor holnap reggel én is megpróbálkozok egy 300 db-ossal!! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 8:01 am
Attól tartok te is úgy jársz majd, mint én. Csak 1× próbáltam az insane szinttel, de többé soha. 6 órán át szenvedtem vele, a végefelé segítséggel tudtam kirakni. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|