|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 2:37 am
hm... jak sie kupi na mułku coś w kasz szopie i sie prześle to sie zarabia minimalnie 7000 na trade
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 3:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 3:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 7:49 am
no zarobiłem juz 25k.... szpon
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 7:59 am
ILikeGreenChickenLegs
hm... jak sie kupi na mułku coś w kasz szopie i sie prześle to sie zarabia minimalnie 7000 na trade
Hmm ciekawe.... wiecej szczegółow? Jak to robi sie itp....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 8:37 am
Text to go before each message na mułach często leży niechciana gaia cash, i to 25. kupuje się long stem rose, przesyła tradem razem z bonusowym itemem przy kupnie, i ma się ok 6 k+ ok 2.5 kText at the end of each message
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 8:39 am
ILikeGreenChickenLegs Text to go before each message na mułach często leży niechciana gaia cash, i to 25. kupuje się long stem rose, przesyła tradem razem z bonusowym itemem przy kupnie, i ma się ok 6 k+ ok 2.5 kText at the end of each message
jak ja lubie tego mojego tektek toolbara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 11:17 am
Sek w tym, ze malo kto pozwolil lezec odlogiem cashowi :/ Kiedy go wprowadzali, byla co prawda mowa o itemach do kupienia wylacznie za cash, ale nikt nie spodziewal sie, ze cash shop powstanie tak szybko, w zwiazku z czym wydawalo sie cash na itemki ze "zwyklych" sklepow... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 12:59 pm
milo wiedziec... mam trzy konta P: i nieruszony kasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 11:40 pm
Jukatan milo wiedziec... mam trzy konta P: i nieruszony kasz...
aja mam ok 35 XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 8:58 am
ILikeGreenChickenLegs Jukatan milo wiedziec... mam trzy konta P: i nieruszony kasz...
aja mam ok 35 XD USUNIĘTE ZDJĘCIE.
//edit : Pisz czasem posta z treścią. To nie boli. Za wulgaryzm 7pkt/// Kasmizar
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 10:51 am
...niech ktos mi to wytlumaczy jak to dziala, bo ja przesylalam trejdem sobie samej rozyczke i nic nie zarobilam... ke pasa? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 12:30 pm
Bo musisz ją sprzedac. Masz cash za darmo na drugim koncie -> kupujesz cos -> przesyłasz na glowne konto -> sprzedajesz. Chyba ze masz casha na głownym jeszcze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 1:53 pm
opcy ILikeGreenChickenLegs Jukatan milo wiedziec... mam trzy konta P: i nieruszony kasz...
aja mam ok 35 XD USUNIĘTE ZDJĘCIE.
//edit : Pisz czasem posta z treścią. To nie boli. Za wulgaryzm 7pkt/// Kasmizarspraw sobie w koncu kregoslup... to tez nie boli... olaboga... nie wiedzialem ze obersturmfuhrer Kasmizar w swoich modowskich uprawnienaich ma tez merytoryczna ocene postow na gildii.. bo jesli tak to wykonuje to wyjatkowo wybiorczo wink in b4: skrusz orzecha zegnam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|