|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 2:04 am
nie wiem czemu, nie mogę mieć jednego avatara przez chociaż 2 tygodnie. zmieniem je ciągle, ciągle. pomooooooocy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 3:40 am
no, ja też ;< chcesz o tym porozmawiać? ja już naprawdę nie wiem co mam zrobić! jestem na skraju rozpaczy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 4:49 am
ILikeGreenChickenLegs nie wiem czemu, nie mogę mieć jednego avatara przez chociaż 2 tygodnie. zmieniem je ciągle, ciągle. pomooooooocy.Nowe itemy na gai - nowy avek. Proste cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 4:51 am
wicked que.en no, ja też ;< chcesz o tym porozmawiać? ja już naprawdę nie wiem co mam zrobić! jestem na skraju rozpaczy!
ta! potrzebuje zewnętrznego poparcia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 6:43 am
*popiera*
mrgreen
ale nie, w sumie to nic złego. w sumie to pozytywne!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 7:47 am
*podpiera.... kijem*
spoks ja potrafie zmienic avka 5 razy dziennie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 7:48 am
ale nie, chodzi mi oto, że sprzedaje wszyskie kolektible i rzeczy, kupuje nowe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 7:57 am
ILikeGreenChickenLegs ale nie, chodzi mi oto, że sprzedaje wszyskie kolektible i rzeczy, kupuje nowea bez mani zbieractwa? Ja mam płaszczyk który dostałem od Baraniny i był na moim 1 avku redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 8:38 am
noo... nie chcielibyście zobaczyc mojego pierwszego avka... ale wtedy byłem jeszcze nie nawrócony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 11:13 am
ILikeGreenChickenLegs ale nie, chodzi mi oto, że sprzedaje wszyskie kolektible i rzeczy, kupuje noweJa tez czasem sprzedaje niektore kolektible, ktore mi sie juz znudzily albo nie pasuja do innych itemkow. Nie bardzo umiem oszczedzac wiec chcac kupic cos nowego musze sie niekiedy pozbyc jakiegos przedmiotu. Obecnie tesknie za moim western zodiac'kiem neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 11:44 pm
Zimtca ILikeGreenChickenLegs ale nie, chodzi mi oto, że sprzedaje wszyskie kolektible i rzeczy, kupuje noweJa tez czasem sprzedaje niektore kolektible, ktore mi sie juz znudzily albo nie pasuja do innych itemkow. Nie bardzo umiem oszczedzac wiec chcac kupic cos nowego musze sie niekiedy pozbyc jakiegos przedmiotu. Obecnie tesknie za moim western zodiac'kiem neutral
a ja za niczym nie tesknie, po prostu je wymieniam. jak rzeczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 1:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 4:17 pm
Ja cierpię na manię zbieractwa i jak coś mi się cholernie podoba, to nie ma ch**a we wśi, żebym to oddałam _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 11:16 am
a ja kumuluję itemki i czekam, aż zdrożeją. Cały czas czekam, bo później mogą być droższe. I w ten sposób zaśmiecam sobie storage a forsy jak nie było, tak nie ma. Babcia to ma łeb. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 11:20 am
...nie zdarzylo mi se sprzedac jeszcze collectibla... moje zbieractwo jest wrecz chore... ale kasa jest 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|