ÜDVÖZLET
Légy üdvözölve at Animáció Sarokban. Itt bemutathatod a rajzaidat, animácóidat és még egyéb művészeti alkotásaid. Ha bármi animációval való kérdésed van, kérlek PM-be küld el nekem, ne itt tedd fel.
ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK
Itt nem spammelünk, bumpolunk. Próbáljuk meg egy intelligens topicnak tekinteni. Minden képed amit bemutatsz, az első lapra tesszük. Ha vetélkedőt rendezünk, akkor a képed/animációd a 2. Post-ban lesz megtekinthető és nem fog elveszni, remélhetőleg csinálunk majd egy 'Hall Of Fame'-t, ahol bármikor megnézheted az előző versenyre készített képeket.
A VERSENY MENETE
1.: Kategória ismertetés: Minden versenynek más célja lesz. Példa: Háttérkép, Chibi, Véres, Fegyver Tervezés stb...
2.: Nevezési díj: Nem kell félni, általában 100-500 között lesz majd mindig a díj, minden attól függ MENNYIT AKARTOK NYERNI wink
3.: Határidő: Gondolom ez egyértelmű.
4.: Maga a verseny: Ha verseny közben nem a versenyhez való képet, animációt küldesz, kérlek add valami jelét. hogy nem ez a nevezésed. Normál esetben csak egy képet, animációt küldhetsz, persze majd lesznek kivételek. A versenyhez mindig érthetően ki lesz tüntetve, hogy mit kell csinálni, ha nem érted, küldj nekem egy PM-et, vagy ha már nagyon sürget az idő és én nem vagyok elérhető, akkor kérdezz bárkit.
5.: Eredményezés, díjak: Minden verseny legjobb része. Az eredményezés legfeljebb 2 napig tart és bárki aki nem vett részt a versenybe szavazhat. A szavazás menetelét lejjebb olvashatod. A nyeremények közt lehet hogy néha elrejtünk egy kis ajándékot wink úgyhogy megéri játszani.
SZAVAZÁS
1-10 pontos skálán szavazhatsz mindenki rajzára, anmiációjára.
Hát...nem kell PONT így kinéznie....de legyen egyértelmü.
1. versenyző: 6 pont
2. versenyző: 2 pont
3. versenyző: 10 pont
stb....
Amig ki nem találok egy alternatív utat, addig sajna egy ilyen primitív módon fogunk játszani.... sweatdrop