|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 11:11 am
Wiec wkurzaly mnie te "x"y w moim nicku, jakby Bardiel byl wolny to bym sobie go zaklepal, orginalnie to chcialem byc Greed bo taki jest moj internetowy i konwentowy alias, no ale coz ... kruki smierci tez moze byc ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 11:12 am
ooo widze ze nie wszedzie zmiana podzialala :/
EDIT:
juz wszystko doszlo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 11:24 am
Mi te X przeszkadzały tylko. Witamy cię odmienionego twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 11:33 am
będę musiała się przyzwyczaić, na razie ten nick jest taki... dziwny dla mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 12:21 pm
ej, a jak się zmienia? nicka. bo ja chciałam sobie zmienić... ale nie umię. jakby ktoś mógł- to proszę, niech mi napisze jak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 12:23 pm
wicked que.en ej, a jak się zmienia? nicka. bo ja chciałam sobie zmienić... ale nie umię. jakby ktoś mógł- to proszę, niech mi napisze jak.
tutaj kliknij se i możesz zmioenić sobie płeć ... imię i wiek także.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 12:28 pm
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ej, a jak się zmienia? nicka. bo ja chciałam sobie zmienić... ale nie umię. jakby ktoś mógł- to proszę, niech mi napisze jak.
tutaj kliknij se i możesz zmioenić sobie płeć ... imię i wiek także.dzieeeenki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 12:30 pm
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ej, a jak się zmienia? nicka. bo ja chciałam sobie zmienić... ale nie umię. jakby ktoś mógł- to proszę, niech mi napisze jak.
tutaj kliknij se i możesz zmioenić sobie płeć ... imię i wiek także.dzieeeenki.
ah nie ma za co *puka się po głowie że już nie może sobie zmieniać nicka8
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 12:40 pm
nom tylko 2 razy mozna sobie zmienic nicka i plec wink to jest po to zeby mozna bylo wrocic do poprzedniego jak zmiana okaze sie gowniana ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 12:48 pm
na przenajświętsze rany chrystusa, 10k za zmianę nicka? ongiś taniej było pamiętam
ojeeeny, wali mnie to, nie zmieniam nicka, bo się nie opyla xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 12:49 pm
mi sie osobiscie nie podobała ani twoja tamta ksywka ani obecna....sorry men
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 12:50 pm
wicked que.en na przenajświętsze rany chrystusa, 10k za zmianę nicka? ongiś taniej było pamiętam
ojeeeny, wali mnie to, nie zmieniam nicka, bo się nie opyla xp ze co?! zdawalo mi sie ze to za fri jest :/ moze nie zauwazylem roznicy bo za duzo kasy mam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 12:51 pm
Gem_ma mi sie osobiscie nie podobała ani twoja tamta ksywka ani obecna....sorry men no hard filinks meeeen, ja tez nie powiedzialem ze mi sie twoja podoba smile bo mi sie nie podoba ^^ jednym slowem ssie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 12:55 pm
chill out meeen, bo zaraz się zacznie taki hardkor na dzielni, że się nie pozbieracie. elo na rapie, zią.
ojeny, chciałabym mieć tak dużo kasy żebym nie widziała, że mi ubywa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 11:48 pm
wicked que.en chill out meeen, bo zaraz się zacznie taki hardkor na dzielni, że się nie pozbieracie. elo na rapie, zią.
ojeny, chciałabym mieć tak dużo kasy żebym nie widziała, że mi ubywa... Bardzo łatwo można to załatwić. Podaj Baraninie swoje hasło i bedziesz się cieszyła jak Ci nawet 100goldu zostanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|