|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 10:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 1:19 pm
Hihi... ano, ja przeczytałam..żeś się rozpisał, bardziej niż ja! Witam witam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 4:10 am
Nie mam więcej pytań, Wysoki Sądzie.
Uelkom nowa twarzo! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 4:43 am
Och och, lubi SLAYERS!!! =^^=
Witamy chlebem i solą X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 8:08 am
I półlitrową wink *powiedziała abstynentka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 8:29 am
nie dziękuję, nie piję (czyt. abstynent z wyłączeniem świąt typu urodziny, sylwester) ale chlebem i solą nie pogardzę :] jeszcze jakieś masełko i pomidorek ktoś przynieś i będzie miło 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 1:37 pm
*przynosi masełko, nożyk, pomidory* Prosim 3nodding
...Ja mam, Wysoki Sądzie wink
arrow ulubiona postać ze Slayersów i znienawidzona (Amelia exclaim Amelia exclaim ) arrow jak wyżej, tylko w Hellsingu i co sądzisz o 8 question rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 1:48 am
Runya_EithelNar ...Ja mam, Wysoki Sądzie wink arrow ulubiona postać ze Slayersów i znienawidzona (Amelia exclaim Amelia exclaim ) Hihi..widzę, popularne pytanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 3:36 am
*je chleb z pomidorem *
hmm Amelię lubię za te jej okrzyki "cios wyniszczający łotrów i oszczędzający kobiety i dzieci" albo "pacyfistyczny cios sprawiedliwości" (taa bardzo pacyfistyczny), nie lubię jej sposobu bycia, te ciągłe zanudzanie o sprawiedliwości i te sprawy, chyba jej najbardziej nie lubię.
a ulubiona to Zelgadis :] niewiem dlaczego ale odrazu mi do gustu przypadł 3nodding
z hellsingiem to ulubiona będzie Victoria, taka mała i bezradna ^^ ..... a najbardziej nielubię Alexandra (tego zmartwychwstańca z Watykanu)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 4:34 am
Blizna *je chleb z pomidorem * hmm Amelię lubię za te jej okrzyki "cios wyniszczający łotrów i oszczędzający kobiety i dzieci" albo "pacyfistyczny cios sprawiedliwości" (taa bardzo pacyfistyczny), nie lubię jej sposobu bycia, te ciągłe zanudzanie o sprawiedliwości i te sprawy, chyba jej najbardziej nie lubię. a ulubiona to Zelgadis :] niewiem dlaczego ale odrazu mi do gustu przypadł 3nodding z hellsingiem to ulubiona będzie Victoria, taka mała i bezradna ^^ ..... a najbardziej nielubię Alexandra (tego zmartwychwstańca z Watykanu) No co ty, Alexander był dobry! Ale i tak w helsingu najlepsza jest Integra. heart heart heart heart *dodaje jeszcze sórówkę i pyszniutki rosołek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 4:48 am
nie lubiłem alexandra bo znikąd brał te miecze (wogóle co to za miecze oO wygląda jak ten przybór kuchenny do przewracania placków, albo szpachelka do kładzenia gipsu crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 2:32 pm
Przeczytaj 8, to jeszcze bardziej go znielubisz twisted Vici niespecjalnie lubię, za to Alu (z wyglądu) i Pipa (za całokształt) tak biggrin
Kolejny do ręki Zela...Zel, za dużo fanów masz! Zel: Taka już dola idola... Run: O.o ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 1:25 am
Zel dobry jest.... ZEL NA PREZYDENTA!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 1:30 am
Blizna nie lubiłem alexandra bo znikąd brał te miecze (wogóle co to za miecze oO wygląda jak ten przybór kuchenny do przewracania placków, albo szpachelka do kładzenia gipsu crying ) A czy on przypadkiem nie walczy sweatdrop sweatdrop wikipedia Alexander Anderson wysłannik watykańskiej Sekcji XIII Oddziałów Specjalnych i Organizacji Iskariota. Fanatyk religijny, zaślepiony żądzą zmiecenia heretyckiego Hellsinga z powierzchni ziemi. Posługuje się poświęconymi bagnetami oraz zwojami Pisma Świętego. Potrafi regenerować niemal każdą śmiertelną ranę, nawet bezpośredni strzał w głowę. Chyba nawet w trakcie anime i gdzieś w mandze o tym wspominali... A co się takiego dzieje z nim w 8 tomie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 2:15 am
poświęcone bagnety ? to są szpachelki do kładzenia gładzi 3nodding wnerwia mnie jego religijność crying to już nie jest wiara to fanatyzm crying
jestem nie w temacie .. oco kaman z tym ZEL'em ?
ktoś mnie zamienił w wampira crying mówcie mi Nosferatu Alucard ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|