|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 7:25 am
Calculate Your Worth widze, ze jeszcze nikt nie zarzucil tym tematem.. czyzbysmy bali sie pokazac ile kasy mamy..? X)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 8:02 am
Boja sie hakerow?
Czym tu sie chwalic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 8:51 am
hm... to oszukuje, no bo na przykład dużo rzeczy ma zmienioną wartość ( magic forest orb=1) mimo to, dziwi mnie tyle pieniedzy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 9:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 10:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 11:09 am
maaalo kasy...ale ja przeciez o tym wiem XP (plus minus 100k razz - nigdy naraz nie mialam wiecej niz 16k razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 11:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 11:23 am
hehe, moze byc xd ogolnie mi chodzilo o kase,ale tak tez dobrze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 11:25 am
wilkus hehe, moze byc xd ogolnie mi chodzilo o kase,ale tak tez dobrze 3nodding ja i tak bym chciala wiecej, na Steel Plated Ninja Band nadal mnie nie stac... a pomyslec ze ja przyszlam na Gaie to tylko 250k byl wart...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 11:31 am
302,758 Gold (tylko ze nie mam czesci drogich rzeczy- pożyczyłem Zebrze)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 11:32 am
Insane Lady-sama wilkus hehe, moze byc xd ogolnie mi chodzilo o kase,ale tak tez dobrze 3nodding ja i tak bym chciala wiecej, na Steel Plated Ninja Band nadal mnie nie stac... a pomyslec ze ja przyszlam na Gaie to tylko 250k byl wart... ...jak ja przyszlam, bylo 50 cos... ale w sumie, jakbym troche sprzedala, to byloby mnnie stac. ale nie chce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 11:37 am
wilkus Insane Lady-sama ja i tak bym chciala wiecej, na Steel Plated Ninja Band nadal mnie nie stac... a pomyslec ze ja przyszlam na Gaie to tylko 250k byl wart... ...jak ja przyszlam, bylo 50 cos... ale w sumie, jakbym troche sprzedala, to byloby mnnie stac. ale nie chce xd jak sobie ostatnio tak mysle, ze kiedys mialam Ninja Band, ale sprzedalam, to az mi slabo sie robi.. >o< kupilam zamknieta koperte, wzielam NB i pozniej sprzedalam, bo potrzebowalam panicznie kasy.. a jak teraz patrze jakie to zawrotne ceny osiaga.. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 1:06 pm
380,411 goldów...
muahahahaa twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 2:00 pm
Kyoko Suomi wilkus Insane Lady-sama ja i tak bym chciala wiecej, na Steel Plated Ninja Band nadal mnie nie stac... a pomyslec ze ja przyszlam na Gaie to tylko 250k byl wart... ...jak ja przyszlam, bylo 50 cos... ale w sumie, jakbym troche sprzedala, to byloby mnnie stac. ale nie chce xd jak sobie ostatnio tak mysle, ze kiedys mialam Ninja Band, ale sprzedalam, to az mi slabo sie robi.. >o< kupilam zamknieta koperte, wzielam NB i pozniej sprzedalam, bo potrzebowalam panicznie kasy.. a jak teraz patrze jakie to zawrotne ceny osiaga.. emo
*tulu, tulu* i tak cie kochamy heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 2:42 pm
975,104 Gold
porozdawalem swojego czasu koty, lunarcloaka i dwie sztuki widel.. tak to byloby wiecej..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|