|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 11:20 pm
ooo, faaajne som. postarali się tym razem, bardzo mi się podobają. zwłaszcza te zielone króliki takie i ten gotycki strój. a jakie wasze wrażenia, mhm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 12:21 am
Kupuje Grunny i to cos Gotyckie... są super, lepsze niz te smoki bo sa kroliki xD xD xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 6:07 am
wogole juz 3 list ktory tak bardzo mi spasowal ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 6:09 am
jak je zobaczylam to po prostu.. OMFG! sa zajebiste! tylko dlaczgo tak drogo stoja na markecie? :/ przewaznie po otwarciu kosztowaly z 16k.. a nie 23k! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 6:18 am
booooo..... sa zajebiste? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 6:56 am
W tym miesiącu wszystkie 3 są odjechane heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 7:50 am
Swietne swietne swietne. A baranina mnie przepraszała ze list kupiła za 11K biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 8:44 am
zajebiste, kupilam se wszystkie 3 ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 9:02 am
gothic i grunny mi mniej pasuja do obecnego avka, ale i tak sa fajne, gothic jest raczej dla kobiet tylko jeden wariant mi przypadl do gustu ten szal ala CN ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 10:38 am
jestem pod duzym wrazeniem. tyle czasu bylo tak ze co miesiac praktycznie zaden Collectible nie byl super a teraz swiniaki dali takie ze ja cem zarowno Gothic Veil jak i Vampire Huntera...skad ja kaske wezme... crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 10:56 am
a ja mam dylemat.. zostal mi jeden nieotwarty list i nie wiem, czy wziac krolika, czy veil... czekam wiec, az stanieja, otworze wtedy, wezme drozszy i kupie tanszy 3nodding ale sa co najmniej ozby!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 1:48 pm
Insane Lady-sama zajebiste, kupilam se wszystkie 3 ^^ 4.Nie uzywamy wulgaryzmow w miejscach nie przeznaczonych do tego, posty zawierajace tresci wulgarne oznaczamy pomniejszona czcionka w kolorze pomaranczowym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 1:49 pm
xBardielx booooo..... sa zajebiste? razz 4.Nie uzywamy wulgaryzmow w miejscach nie przeznaczonych do tego, posty zawierajace tresci wulgarne oznaczamy pomniejszona czcionka w kolorze pomaranczowym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 11:27 am
zielone króliki najlepsze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 12:42 am
mnie nie stać na takie fajne rzeczy a chciałabym mieć kapelusz sad sama kupić nie mogę bo nie wiem jak mam 2,5 $ im wysłać, a nie stać mnie za goldy ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|