|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 11:07 am
Mivel ilyen még nincs, és Zseli (softwarekiller) már említette...ITT AZ IDŐ MEGMONDANI! Milyen zenét szeretsz?
Nah, én egy tipikus Metal maniac vagyok. Kategórián bellül az EMO, Death Metal és a Black Metal NEM jön be. Nem vagyok nagy rap szerető sem...a régi rap még jó, de az új....hááát....
Nah, te jössz! MILYEN ZENÉT HALLGATSZ????
u.i.: kevesebbet tudok magyarul, mint angolul, szóval előre is bocsi a helyesírásomért.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 12:20 am
Soundtrack-megszállott vagyok, és a 70-80-as rock mellett jól megfér az elektronikus zene is. Meg anime zenéket ezerrel smile
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 2:41 am
Szinte abszolút mindent! blaugh Szeretek pörögni, így inkább a pörgősebb számokat preferálom. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 8:16 am
Fúú hát izé....én olyan "mindenevő" vagyok. xd Tankcsapdától Rihannáig, Nickelbacktól Christina Aguileráig, Cascadától animezenékig, szval abszolute mindent szeretek biggrin Kivéve persze az ilyen emos hülyeségeket ... (bocs ha valakit megbántottam ezzel razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 8:23 am
Alapjáraton meghallgatok bármit ami tetszik stílustól függetlenül, de a kedvencek mégis csak a jrock, visual-kei, black metal és hasonlók cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 8:34 am
Én... nagyon sok fajta zenét szeretek. Az egyetlen igazán nagy kedvenc, Marilyn Manson. Az első sorban csápoltam a budapesti koncerten!
Nagyon szeretem még a klasszikus zenétket Vivalditól Beethovenig, de szeretem még: White Stripes, Kylie Minoque, Electic 6, Prodigy, Tatu, Nightwish, Scissor Sisters... Tehát, tényleg sokmindent...
(Techno és ilyen tingli-tangli-krumpil-nudli szarok, mint a nó tenksz kíméljenek...)
edit: Imádom filmeg soundtrack-jait hallgatni!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 10:21 am
Marilyn Manson nem is ember...és a No Tanks (hehe, nincs tank whee ) nem zene, hanem merénylet a normálisan funkcionáló agy ellen. Na a Nightwish! Az már zene, és ha az tetszik, nagyon ajánlom neked a Sonata Arctica-t, ugorj fel a profilomra, halgass meg 1-2 számot tőlük. Remélem az a scammer a projectplaylist.com on még nem csapott le rám...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 2:21 pm
Igaz, Manson nem ember, ő egy isten... istennő... vagy mi... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 1:14 am
Na ezért lettem ateista. Mindenevő vagyok zene, ember...hehe csak vicc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 12:54 am
Főleg japán muzsikát hallgatok, ezen kívül úniós metált XD alias nemzetiségtől függetlenül metál muzsikát. Szeretem még a Musicaleket is mint a Nightmare before Christmas stb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 12:48 pm
Nightmare Before Christmas a legjobb! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 9:34 am
Nekem is minden jöhet ( föleg rock!!!) a rapp-en +disco-n kívül xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2007 6:10 am
Malreni Nightmare Before Christmas a legjobb! blaugh Ja az alap nagyon, eddig nemnagyon sikerült nyomába érnie semminek a műfajban.. de jöhetne még valami hasonló
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 4:45 am
Sztyanime Nekem is minden jöhet ( föleg rock!!!) a rapp-en +disco-n kívül xp Ámen! Úgy érzem, szerencsére, ezzel itt a legtöbben egyet értünk. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|