Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Anime
Nerima Daikon Brothers

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ismered?
Igen! :3
62%
 62%  [ 15 ]
Nem! T_T
37%
 37%  [ 9 ]
Total Votes : 24

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Oct 09, 2007 8:13 am

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
Nerima Daikon Brothers
PostPosted: Tue Oct 09, 2007 8:26 am

A Daikon, egy speciális jégcsapretek fajta. Nerima környékén nagyon kedvelik.

A banda három tagja egy álmot kerget: Szertenének egy nagy stadiont, ahol koncertezhetnek, de ehhez pnéz kell... Az viszont nincs.

Hideki, (törzs)gyökeres nerimai, az ő gyermekkori álma volt, hogy felépüljön a stadiont.

Még gyermekkorukban lettek barátok Ichirou és Hideki. Együtt próbálnak pénzt szerezni. Talán, Ichirou az, akiről a legtöbbet megtudunk a sorozatban. Egy klubban dolgozik, a Blue Heaven-ben. Ő a number one himringyó. Álltalában kómás állapotban van. Szemével, mindenkit levesz a lábáról... Pillantását, még Hideki és Mako sem bírja.

Mako Hideki unokahuga. Szereti a Dom Perignon-t. Ha lehet, Hideki pénzét költi. Hideki üldözi a szerelmével, de Mako mindig lerázza mondván: unokatestvérek japánban nem házasodhatnak. Végül beleszeret Ichirou-ba.

Yukika, a trükkös zsaru, aki fél minden aranyostól. Kezdetben, le akarja csukni a Nerima Daikon Briothers-együttest, de végül megtörik és ő lesz a negyedik tag. (Bocsi a hard spoilerért, de ez már Yukika elős feltűnésénél egyértelmű, szerintem. xd )

Itt van még Pandaikon, aki egy közönséges panda... Szereti a retket és Ichirou-t. Valószínüleg Icsihrou is szereti őt. A panda gazdája, cserébe, hogy a NDB vigyáz a pandára, mindig kikölcsönöz valai dolgot, maivel a banda legyőzheti az aktuális gonoszt. xd

A sorozta hemzseg a nagyondurva ecchi poénoktól. A nyelvjárása, imitt-amott trágár. A poénok, álltalában perverzek, ezért, csak felnőtt vagy érett korosztálynak ajánlom. 3nodding

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Hibiki Aoi

PostPosted: Tue Oct 09, 2007 10:25 am

nekem ez is kedvencem, csak a karakter korlát miatt nem tudtam bele írni a profilomba crying én már egyszer végig néztem. van folytatása amúgy?  
PostPosted: Tue Oct 09, 2007 12:12 pm

Nem, sajnos nincs. Se film, se OVA, se semmi.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200
PostPosted: Wed Oct 10, 2007 1:28 am

JAh, a panda gazdája... = a rendezővel!
Miért:
Aki látta az Excel Sagát és a Puni Puni Poemit (ugyanaz a rendező), az tudja, h. a rendező szerepel bennük smile
Aki látta ezt a karaktert, és hallotta a hangját, az azonnal rájön, ki az afrosérós fickó az ablak mögött smile
Nekem ez a véleményem, ebben az animében is segíti a szereplőket smile
PostPosted: Wed Oct 10, 2007 6:25 am

Áhh... Puni Puni Poemi! Jesszus...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Wed Feb 03, 2010 2:49 am

Nabeshint leverni nem lehet poénokban! Szeretem az animéit! Ahogy a NDB-t is 4laugh
Ha volt valaki Conon a Nerima Daikon CP-sekre... én voltam Nabeshin XD
PostPosted: Wed Jul 28, 2010 10:33 am

Én szerettem ezt az animét. Cosplayeltem is 5 fős csapatban Trükkös Yukikát. (Az Timmy volt Nabeshin!) Jelöltek voltunk valamelyik kategóriában, de nem nyertünk.
Amúgy nekem is Nabeshin a kedvencem. Az Excel Sagában nem szerettem annyira, de itt egészen más szerepe van.
A rajzolása is nagyon tetszik, fura, de tetszik.
Sajnos ez volt az utolsó anime, amit szinkron nélkül adott az Animax.

Edit: Ja, igen. Gaián is cosplayeltem Yukikát, csak sajnos elég béna: http://www.gaiaonline.com/arena/gaia/cosplay-avatar/vote/?entry_id=102011915

Julcsi

11,050 Points
  • Happy Birthday! 100
  • Tooth Fairy 100
  • Clambake 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Jul 28, 2010 10:51 am

Ne már! biggrin Ti voltatok? A tiétek volt az a fasza kis papír bringa is? Ott volt a PeCsa előtt beállítva a nap végén a kerékpártárolóba. biggrin Majdnem hazavittem, de lebeszéltek, mondván, lehet, hogy még érte jönnek.

Egy egész csapatot toboroztam, akik rátok szavaztak akkor. biggrin De, sajnos nem volt elég... crying
PostPosted: Thu Jul 29, 2010 2:18 pm

Igen, mi voltunk. Köszönjük a sok szavazatot.
Kár, hogy nem vitted el a járművemet, mert direkt hagytam ott (még talán ki is írtam rá, hogy free bike). Elég bajos volt a vonaton elcipelni 3 darabban is, ott Pesten ragasztottuk össze, és egészben már nem vállalkoztam a szállítására. Csak az égőt vettem ki a rendőrvillogóból smile Namida Inka gaiás felhasználónevű barátosnémmel készítettük amúgy a bicajt.

Julcsi

11,050 Points
  • Happy Birthday! 100
  • Tooth Fairy 100
  • Clambake 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Aug 12, 2010 1:06 am

Ahh... ha ezt tudom... nem volt rajta sajnos papír, lehet, hogy leesett, vagy letépték, vagy nem tudom. Amúgy, kicsit morci voltam, mert kábé pont azt adtátok elő, amit "mi" terveztünk, hogy előadunk. Ez az idézőjeles mi egy hosszú történet... Én már azelőtt is ismertem a Nerima Daikon Brothers-t, hogy leadták volna az Animaxon. Mindig nagyon szerettem a beteg humora miatt. De, mikor itthon is levetítették, elhatároztam, hogy elcosplay-eljük. Az a mi akkor Niki és én voltunk. Mire sikerült találni még embert, Niki sajnos kivált a csapatból. Mire helyette sikerült találni valakit addigra az is kivált, akit beszerveztünk közben... szóval... mindig vagy ketten maradtunk, végül egyedül és feladtam. Meg időközben jött az érettségi, sok szar, stressz és meghíztam, annyira, hogy nem tudtam volna eljátszani Hideki-t, akit eredetileg akartam volna.

Hát, ez a rövid és szomorú története a Magyar NDB-nek.

De másrészt nagyon örülök, hogy volt, aki beteljesítette helyettem az álmomat. smile
És még egyszer kiemelném, hogy az előadás nagyon jó volt.
Ha azok a buzi ciki bojz, nem toborozott szavazótáborral jöttek volna, biztos nyertek. wink
PostPosted: Mon Nov 21, 2011 9:49 pm

Az ismertetö alapján érdekesnek tünik. Este leszedtem a torrentet, ha hazaérek elindítom és szerintem pár nap alatt meg is nézem biggrin

Pumpkin dad

Feral Hunter

Reply
Anime

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas