|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 7:50 am
...czy kogos tez przesladuja wrapped gifty znikad? razz jakies lampki? bukiety? O_o (moze ja jakas glupia jestem i cos w newsach czy gdzies przegapilam...?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 8:07 am
ee... ja nic nie dostaję eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 8:25 am
mnie nic nie prześladuje jak na razie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 9:27 am
ja tez nic nie dostaje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 9:34 am
jakis czas temu dostalam 2 brazowe paczuszki, ale nic poza tym dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 11:33 am
Silvery the Alchemist ...czy kogos tez przesladuja wrapped gifty znikad? razz jakies lampki? bukiety? O_o (moze ja jakas glupia jestem i cos w newsach czy gdzies przegapilam...?) Bukiety? W paczkach nie ma takich rzeczy... raczej chyba. Bo to sa itemy z games. No, trzeba games przerobic, więc wątpię aby coś takiego było w paczkach. Może dostajesz anonimowe prezenty od jakiegos adoratora po prostu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 12:00 pm
ale nie ma już możliwości anonimowego wysyłania giftów!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 12:35 pm
Jak nie ma jak jest? Chciałam zobaczyc jak to działa, kliknełam w sklepie na swojego itema, daj jako prezent, pokazała się paczuszka do wyboru i takie tam inne. Chyba ze coś zmienili w ciągu ostanich kilku... tygodni, ale wtedy pewnie by ponformowali, co nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 1:39 am
ale wtedy osoba otrzymująca wie, od kogo to, a nie od "anonima"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 10:10 am
to chyba ktos mnie wielbi razz razz razz a skoro nie mozna anonimow to moze jakis mod XDDDDDD
ha. no dzieki w kazdym razie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 3:43 pm
ZebraDeath ale wtedy osoba otrzymująca wie, od kogo to, a nie od "anonima" Ale jest opcja czy wysłac paczke z nickiem czy od anonima... W praktyce nie wiem jak to wygląda, bo nie używałam xd Ale parę, khem, miesięcy temu dostałam anonima 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|