|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 07, 2007 12:23 pm
Ez, csak egy gyors kutatás részemről. Csupán kiváncsi vagyok, hogy ki ismeri a következő animéket.
Zettai Shounen, VanDread, Nerima Daikon Brothers.
Kérlek titeket, válaszoljatok. 3nodding
Köszi.
XOXO Malreni-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 07, 2007 1:38 pm
Amennyi anime-t én nézzek....én még a Full Metal izét se ismerem....csak a Slayers-t...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 4:36 am
Nerima Daikon Brothers! Nekem nagyon tetszik! És nemsokára újra a képernyőn! smile Eszement, az biztos (magasabb röptű gondolatok miatt esetleg idősebbek nézzék, de az "ifjúság" tetszését is elnyerheti)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 12:06 pm
Én is! Nagyon! Annak akartunk cosplayezni... De, sajna nem jött össze... crying
Viszon, lehet, hogy írok ismertetőt, majd mind a három "kiskedvenc" animémhez. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 2:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 1:44 am
Na kész. Mind a háromhoz írtam valamit. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 12:42 pm
Hát én szégyenlem de egyiket se ismerem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 8:48 am
Nem szégyen. 3nodding De, sokat vesztessz vele. 3nodding De ez pótolható. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 8:42 pm
Nem örvend nagy hírnévnek Magyarországon még:
-Lucky Star -Nagasarete Airantou -Rozen Maiden -Popotan /ez viszont korhatár xp !18!/ -Tsukuyomi Moon Phase -Zero No Tsukaima
Ezek Isteniek! keressétek őket, ha tudtok angolul akkor sima ügy. Mind megnéztem, díjat nyernének /Nagasarete Airantou és Zero No Tsukaima rulz/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 8:52 pm
Hopsz, egy kis utóirat: Lucky Star exclaim Figyelmeztetek mindenkit hogy ez olyan sorozat amit csak vídia-kötél idegzetűeknek ajánlok. Tele van dumával, közben nincs sok story. De olyan humor van benne, hogy ellenállhatatlan. Magadban azt gondolod hogy unalmas, majd az első 10perc után azt mondod: "MÉG-MÉG" mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 3:49 pm
Látom elriasztottam mindenkit domokun . Pliz mondjatok valami jó animét, még van 6 GB szabad helyem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 3:47 pm
Ne haljunk má ki! xp
Malreni: mi japánul ez?: Umish Tök jó anime, megvan mire dobom el azt a 6 gigát razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 11:06 am
U-mi-sh???
Ez nem japán szó.
Amúgy, az összes felsorolt animét ismerem. Nem jött be. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 12:06 pm
Tudsz nekem mondani ezeken kívül még pár érdekeset? A mechás nem igazán jön be nekem (kivéve a Full metal panic). Arigatou Sensei whee
Ui.: Az Umish-t is láttad?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 11:36 am
Ezek jók, igaz nem tudom ismeritek-e MO-on:
-Shugo Chara! -Fushigi Yuugi -Ouran Kouko Host Bu -Saiunkoku Monogatari -Bokura ga Ita -Sugar Sugar Rune -Yamato Nadeshiko Shichi Henge -Gakuen Alice -Ayashi no Ceres -Scrapped Princess -Arashi no Yoru ni (nagyon édes egy film!!!) -Toki wo Kakeru Shoujo -La Corda d'Oro -Romeo x Juliet -Shounen Onmyouji -Ghost Hunt -Wellber Monogatari /Sisters of Wellber-ként ismert/ -Kimagure Orange Road (elég öreg anime) -Super Gals -Black Blood Brothers -Puchi Puri Yucie -Kaleido Star (ez tán ment magyarba is...) -Witch Hunter Robin ...stb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |