|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 9:22 am
dzień-zio-bry. dzień-do-bry.
mam zapytanie- czy ktoś z was ma może kolczyk w ustach? tzn. w wardze. jeżeli tak to ile taki bajer kosztuje, czy nie przeszkadza w jedzeniu, etc., czy w szkole się nie czepiają nauczyciele... takie tam różne. o, i czy boli jeszcze mi napiszcie. no ogólnie wszelkie wiadomości na ten temat.
za to jeżeli ktoś nie ma to co myśli o takowym. tylko szczerze ninja
tak, tak. chcę sobie sprawić kolczyk w wardze. mama pozwoliła. a, nie jestem rozpieszczona. naprawdę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 10:09 am
Gemma ma. zaraz go dam do klawiatury.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 10:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 11:33 am
pytają o zdanie, więc powiem: uważam, że to totalnie bez sensu. Nie mam, ale wyobrażam sobie, że już nawet czułe wgryzienie się w jabłucho może być okupione przykrymi wspomnieniami... Ani toto nie zdobi, ani bo ja wiem co? Na co komu dziura w wardze? To cała brzydka? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 11:37 am
oz, babciu, wreszcie sie w czyms zgadzamy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 12:08 pm
Kwestia gustu, niektorym osobom to nawet pasuje, ale ja osobiscie bym sie nie zdecydowala.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 12:16 pm
Daedhel Nie mam, ale wyobrażam sobie, że już nawet czułe wgryzienie się w jabłucho może być okupione przykrymi wspomnieniami... KE!? kto ci tak powiedział!? Gemma ma już kolczyk, że ho ho czasu i jakoś jabłucha wcina ze smakiem i bez większego problemu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 5:59 am
Wedlug mnie wszelkie kolczyki są fajne 3nodding (nawet takie imołowate mi sie podobają, a co!)
Jesli chcesz sie czegos fachowego dowiedziec, to idz do jakiegos studia kolczykowania. Tam powiedzą, czy puchnie, czy nie puchnie, czy boli (ponoc nie tak bardzo)... A w szkole... zalezy do jakiej chodzisz. U nas sie nie czepiają. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 7:03 am
ja miałam w nosie i bolało, dłuuugo bolało. po roku wyciągnęłam, ale mam plan zrobienia sobie w jęzorku whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 7:53 am
ale wy to jesteście buraki xp ktoś tam zadał pytanie po co mi to... mhm, dla ozdoby. równie dobrze mogę zapytać po co ci, np. kolczyki w uszach. strachowo mi się spodobały kolczyki w wardze (może to głupie, ale po zobaczeniu zdjęć pewnej dojcz). ona posiada takowy i po prostu oczarowała mnie mrgreen
wg mnie taki kolczyk dodaje charakteru. dziewczęca uroda + kolczyk w wardze... dla mnie bomba mrgreen
tak sobie dzisiaj pomyślałam, że może zapytać się wychowawczyni w tej sprawie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 9:02 am
tylko nie "buraku" stare
i cóż ona ci na to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 9:42 am
moja droga "buraki" to mozesz isc w pole szukac... zastanawiam sie czy nie jestes małą urocza dziewczynka ktora chce miec wielki-wspaniały-lśniący-buntowniczy kolczyk. Napatrzyłem sie na nastolateczki przychodzace po podstawówie do szkoły, patrza na kolczyki i juz po 1 semestrze moga ściagac pioruny, tak sie całe błyszcza od kolczyków. Śmiesznie krótkowzroczne dziołszki. Mam nadzieje ześ nie taka, nie wiem nie znam, nie oceniam.
kolczyk boli, puchnie potrafi sie babrać.Na poczatku proponuje bioplastowa 12/1,2(lub 1,6) , 3-4 dni uzywaj tribiotic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 11:40 am
Wypraszam sobie, nie jestem burakiem. Chciałaś znać czyjeś zdanie, więc je masz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 12:28 pm
mi osobiście kolczyki w wardze się nie podobają i sama bym sobie nigdy nie zrobiła a jak mi kiedyś odbije to sobie raczej brew przekłuję^^ ale to mi chyba nie grozi razz
a burakami to do ludzi nie rzucaj,bo jeszcze Ci ktoś odda xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 1:11 pm
ZebraDeath Daedhel Nie mam, ale wyobrażam sobie, że już nawet czułe wgryzienie się w jabłucho może być okupione przykrymi wspomnieniami... KE!? kto ci tak powiedział!? Gemma ma już kolczyk, że ho ho czasu i jakoś jabłucha wcina ze smakiem i bez większego problemu. A jak tam z wymianą płynów ustrojowych metodą usta-usta? dramallama W teledysku Georga Michaela "Killer/Papa was a rolling stone" on ma kolczyk na środku wargi i na nim wisi jeszcze jakas ozdoba i ona go chwyta za to zebami i ciągnie i gryzie i wogóle, łooosz matko moja jedyna zrzędząca, jaka to jest SEXY scena blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|