|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Fri Sep 28, 2007 2:27 am
Itt lehet beszélgetni a különböző magyar animékről (persze lehet nekik külön-külön topicot nyitni)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 29, 2007 3:14 pm
Azonnal fel is vetném témának a Fullmetal Alchemist magyarországi vetitésének problémáját.
Nemrég kitűzték a pontos időponotot, miszerint este, nyolcóra huszonöt perckor kerül adásba. Az FMA alapvetően egy olyan sorozat, amit az eddig nem tapasztalt animések (ezalat azt értem, aki a tvben nézett kezdő-animéket) gyomra ezt nem fogja megemészteni. Ha meg mégis, akkor azzal lesz baj, hogy túl korán adják és meg lesz vágva. Sajnos, mind a két lehetőségnek elég nagy a valószínüsége.
Azt hiszem mindkét esetben jogos a félelmem. Vélemények?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 4:13 am
Sajnos még nem találkoztam vele, de mindenképp érdekel. 12-es karikával esetleg még beleférhet második animének a műsorban... mikortól adják? Szinkron / felirat? Ja, én már "edzettnek" számítok, azt hiszem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 10:08 am
12-es karika semmiféleképpen nem elég rá! Első pár jelenet: LEszakadt végtagok, groteszk képi és hanghatások. Mindenféleképpen 16os karika kell rá! Minimum!
Amúgy, 13.án lesz az első rész. 20:25-kor. Ez nem jó. Nagyon nem jó. Későbbre kellene tenni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 5:18 am
meggyőztél. 13-án képernyő előtt leszek smile Írj a csatornának, hogy rakják el biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 10:25 pm
Ha Animax-on megy majd, az ORTT kedves drága (**********meg még sok más*) ha elítéli hogy nem megfelelő akkor leveszi a műsorról, aztán 2-3 év múlva lesz egy ien "20-30"percig tartó néma adásszünet (mint amikor a sulikban megemlékezünk) hivatkozva a 2007-es ien meg ien meg faxtudja mien törvénysértésekért... előre imádom... amúgymeg FMA RulZ!!! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 7:17 am
1 Karikás topik? smile rendel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 8:46 am
A népnek Slayers kell...mind a (számolok....) nem tom hány évad, nem érdekel ha szinkronos, feliratos, néma, nincs kép (na az azért már igen..) CSAK LEGYEN....
Bár nem tudom mit panaszkodok, meg tudom nézni a neten is....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 1:59 am
Akittaat A népnek Alayers kell...mind a (számolok....) nem tom hány évad, nem érdekel ha szinkronos, feliratos, néma, nincs kép (na az azért már igen..) CSAK LEGYEN.... Bár nem tudom mit panaszkodok, meg tudom nézni a neten is.... Alayers = Slayers ? Mert akkor IGEN! Oltári anime!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 6:45 am
igaz hogy a régiek közül való de Slayers foreva! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 7:42 am
softwarekiller Akittaat A népnek Alayers kell...mind a (számolok....) nem tom hány évad, nem érdekel ha szinkronos, feliratos, néma, nincs kép (na az azért már igen..) CSAK LEGYEN.... Bár nem tudom mit panaszkodok, meg tudom nézni a neten is.... Alayers = Slayers ? Mert akkor IGEN! Oltári anime! Hogy egy egyszerű félreütés mijen kreatív neved tud csinállni...na mindeggy...JÓCCAKÁT!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 2:14 pm
Én csak reménykedek, hogy egy szép napon kiadják az egész SLayers sorozatot DVD-n... Nagyon nagyon...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|