|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Fri Sep 28, 2007 2:16 am
Nem akarok önző lenni, ha valakinek van jó ötlete bannerre a nyitó oldalra, szívesen veszem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 29, 2007 11:44 am
Szia. Ötletem van egy pár. Az igényesebb ötleteim közé tartozik, hogy össze kell szedni az oszlopos tagokat és rajzolni róluk egy képet. Háttérben a magyar zászlóval. Mondjuk ez kicsit kirekesztő.
A másiknak az alapja ugyan ez, csak Gaia avatarokkal. Ez kevésbé igényesebb, de legalább sokan elférnek rajta. 3nodding
Ötlet még, hogy akár versenyt is rendezhetnél. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 30, 2007 6:57 am
A versenyt támogatom, a rajzos dolgot meg vállalom! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 4:10 am
ok, nekem már van egy koncepcióm, ami hasonló a kis bannerhez, nemzetiszín, halványan látszik Mo térképe és Magyar Guild felirat, már kész van, csak még nem töltöttem fel. Olyat is lehet akár, hogy időnként cserélgetjük, nekem mindegy. biggrin
A csoportképet lehetne Printscreennel, amikor mindenkit összeszedünk Bartonba... smile Csak ahhoz mindenkinek egyszerre be kell jelentkezni
A verseny nem rossz ötlet... de mit adjak a nyertesnek? A Guild létrehozásával rendesen leégtem... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 5:43 am
Héé.. nem a nyeremény számít hanem a részvétel smile (nahjó a nyeremény is xd ) de idézőjeles nevezési díjat lehetne szedni pl.. mondjuk elég kevesen vagyunk még ahhoz h "bírák" is legyenek sztem ez az 5let egyelőre menjen talonba smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 4:14 am
Szerintem is, addig nézzétek az én szörnyszüleményemet. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 8:19 am
Nekem van Flash-em, és egy kicsit rajzolni is tudok....ha attok egy kis időt, tudok valamit csinálni!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 1:46 am
Egyenlőre kép designban gondolkodjatok, amíg megoldjuk a flash használhatóságának rejtélyét (én még mindig azt mondom, hogy nem lehet - igazából a nyitóoldal olyan, mint egy post, csak nincsenek hozzá szerkesztőgombok... egy postban írtam meg, és onnan másoltam át.)
Malreni: kijavítottam az 'a' betűt. Így jobb?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 2:04 pm
Igen. 3nodding Így helyesebb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 2:21 pm
"Árigátó" smile (csakazértis fonetikusan xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 2:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 10:21 pm
Sziasztok! Ha gondoljárok és elkülditek nekem a rajzokat ötvözhetjük a dolgokat, 1 évig tanultam photo shoppot és elég jó vagyok benne, összetudom tenni igényesen. Viszont arra gondoltamhogy a zászló állhatna belőlünk smile alias mindenki beöltözve piros fehér zöld rucikba, szerintem nagyon poén lenne smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 12:18 am
Csak tipp: tektek.org-on is meg lehet csinálni az avatarokat, és lementeni a képet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 9:57 am
Ötletesnek, nagyon ötletes, ha az avatarjainkkal raknánk ki a trikolort, csak az a baj, hogy a newbee-k szoktak ilyeneket csinálni. sweatdrop
Zárójelben, félhangon, félve: Én csak öt éve foglalkozom grafikákkal... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 12:29 pm
Töprengtem egy kicsit a banneren és már elkezdtem rajzolni. Azt gondoltam, hogy a moderátorok legyenek rajta... tehát Softwarekiller, Malreni és Akitta-chan meg természetesen Magyarország térképe valahogy középen.
Még nem vagyok kész vele, de ha érdekel el tudok küldeni egy ízelítöt magyarország térképéröl ala gaia-banner!! whee
A karakterek közül már Malreni-t befejeztem!! xd Most dolgozok Akitta-chan és Softwarekiller-en... komolyan nem könnyü... A legnagyobb dilemmám ebben a pillanatban a két sárkány crying Nem is tudom, hol kezdjem mivel még soha nem rajzoltam sárkányt...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |