Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
striptiz Angusa Younga (+4)

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

i?
  a...?
  totalny i globalny bulwers! >_<
  twarzowe majtaski! XD
  a co mi tam, przyznam się! Zakochałam/łem się w Angusie! (wersja dla hardcorowców XD)
View Results

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sun Sep 23, 2007 4:18 am

No więc zauważyłam, że społeczność PPC była przynajmniej w części lekko zdegustowana video How To Kiss. Jestem ciekawa, jak zareagujecie na to.

Lejdis end dżentołmen, przed państwem mój idol, łysiejący Angus Young, razem ze swoim zespołem AC/DC, legendarnym kolosem hard rocka!

Część I występu - to, na co czekacie, zaczyna się w połowie wink
Część II występu - mrgreen

mnie tam to powaliło na kolana! rofl Czyż on nie jest... ZALOTNY??? rofl rofl rofl rofl rofl rofl
PostPosted: Sun Sep 23, 2007 6:20 am

sczerze mowiac, chyba wlasnie stracilam do niego szacunek. ciekawy rodzaj rozrywki >.<

wilkus
Crew

harab serapel

PostPosted: Sun Sep 23, 2007 6:55 am

aaaa cio to jest AC/DC? o.O ...... LOL zartuje ..... IM ON A HIGHWAY TO HELL!!
PostPosted: Sun Sep 23, 2007 7:25 am

Nic takiego strasznego, zapowiedzialas to tak, ze myslalem ze koles bedzie robil nie wiadomo co. Na szczescie ograniczyl sie do zdjecia marynarki i koszuli... ufff... co za ulga xp

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

dziki_wieprz

PostPosted: Sun Sep 23, 2007 7:28 am

striptiz...
uuu robi się goronco...
PostPosted: Sun Sep 23, 2007 9:52 am

eeee tam. cienki jest. brak mu tej gracji i tego seksapilu.
niestety nie udalo mi sie znalezc wersji pelnej. mialam przyjemnosc ogladac ich wystep na zywo na obozie integracyjnym z AeMu. wtedy to tanczyli we czterech i wyskoczyli zarowno z koszul, krawatow jak i spodni... jeden wielki krzyk/pisk/wrzask na sali i te ich bokserki... mrgreen nie moglam sie pozbierac ze smiechu, plakalysmy jak dzieci normalnie! 4laugh rofl

i polecam jeszcze jeden skecz, przede wszytskim dziewczynom. pojechali nam ostro. (nie to zebym kogos oskarzala o czytanie takich szmatlawcow, ale ogolnie bili w mit kobiety wspolczesniej wink )

happy_goth_buf

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sun Sep 23, 2007 1:32 pm

ichabot
Nic takiego strasznego, zapowiedzialas to tak, ze myslalem ze koles bedzie robil nie wiadomo co. Na szczescie ograniczyl sie do zdjecia marynarki i koszuli... ufff... co za ulga xp
i spodni. Spodnie zdjął też! xd bokserki w flagę amerykańską! rofl rofl rofl

to było żałosne, kompletne dno!!! rofl rofl rofl Właśnie za to go kocham! twisted

buf: a kto powiedział, że Angus ma choćby krztynę gracji? ON JEST JEJ GENTEYCZNIE POZBAWIONY!!! dramallama
Reply
Polish Poll Center

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff