Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )
hunter_gratzner

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Satan_keeper_of_souls

Demonic Hunter

PostPosted: Tue Sep 18, 2007 7:20 am

Imie: Patryk
wiek: wprost proporcionalny do ilosci wypitego dotychczas alkoholu w tonach smile
płec M
zainteresowania itd. zainteresowania autka kobiałki kompiki a itd to eee no nie wiem biggrin cool
PostPosted: Wed Sep 19, 2007 3:17 am

Witam

Myślisz, że ktoś jest cool jak na wstępie pochwali się, ile pije? No nie no, świetny jesteś. Szczególnie, że nie ma czegoś takiego jak tona alkoholu. Wypiłes kiedys kilogram coli? Zresztą NVM... Z zachowania wnioskuję, że jesteś mniej~więcej w moim wieku (18 ), wolny czas spędzasz z kumplami na piwie (no przecież nie ma innych sposobów, co?) i myślisz, ze ludzie są tym fajniejsi, im mniej pamietają z imprezy. Znaczy ci, co tam leżą pod ściana i zygają. Żal.

A teraz udowodnij mi, że się mylę, proszę.

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Sep 19, 2007 8:50 am

Witamy na Gaii panie Hunter >w<

Rany... Mylenka, a co ty taka ostra o.o

Dla mnie moze pic nawet i w tonach(ja tam sama nie pije, bo mi nie smakuje), jak lubi samochody i kobiety, to znaczy, ze wszystko z nim w porzadku i nie widze potrzeby tak ostrego jechania po nim ;> Poza tym nie kazdy jest humanista, wiec opis tez uwazam za normalny :]

Super , wyszłam na pusta i ograniczona nastolatke, zawsze o tym marzylam <3333 * jara sie *

4laugh

"Rin jest za miła i za tolerancyjna i nikomu by nie dała bana" <- ktos miał wtedy racje Xd
PostPosted: Thu Sep 20, 2007 9:02 am

Widac miałam zły humor, a może mam przykre doświadczenia z alkoholikami (akurat nie, nie pochodze z takiej rodziny, myslałam o czyms innym). Sama piję dla towarzystwa, na pewno wiem, kiedy skończyć.

Pusta to Ty byś była, jakbyś świata nie widziała poza różowym plastikiem i za pierścionek rozkładała nogi na automatach (dobrze, że Iza tego nie czyta). A do samochodów i kobiet się przeciez nie przyczepiłam =P

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Sep 20, 2007 10:16 am

Mylenka
Widac miałam zły humor, a może mam przykre doświadczenia z alkoholikami (akurat nie, nie pochodze z takiej rodziny, myslałam o czyms innym). Sama piję dla towarzystwa, na pewno wiem, kiedy skończyć.

Pusta to Ty byś była, jakbyś świata nie widziała poza różowym plastikiem i za pierścionek rozkładała nogi na automatach (dobrze, że Iza tego nie czyta). A do samochodów i kobiet się przeciez nie przyczepiłam =P
Ja nie mam stycznosci z pijanymi i moze dlatego to mi nie przeszkadza ...

ale zes mnie pocieszyla XDDDD
PostPosted: Fri Sep 21, 2007 10:15 am

No cóż, starałam się X3.....

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
Reply
O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games