|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 3:11 am
złapaliście doła? emo
jesteście nieprzecietnie szczesliwi? 4laugh
a moze ktos Was niemozebnie wkur***? scream
piszcie jaki macie humor i dlaczego! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 3:12 am
ja w kazdym razie mam calkiem niezly humor, bo jak by moglo byc inaczej gdy przede mna perspektywa calodniowego lenistwa? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 4:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 4:08 am
Przewalony stare Zero klientów. Normalnie bym się cieszył, ale to jest praca gdzie główny zarobek mam na prowizji, a X% prowizji od 0 umów wynosi ..... 0.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 4:13 am
Bufureaktywacja xd
humor... skomplikowana sprawa.... wieeec, jakoze mam od cholery wolnego czasu i nie wiem, co z nim zrobic.... 1 ) jest mi smutno, bo nie potrafie pomoj przyjacielowi 2 ) mam wyrzuty sumienia odnosnie tego, co on =_= [niewazne] 3 ) jest mi dobrze, bo okazalo sie, ze nie bedzie tego egzaminu z matmy 4 ) ciesze ie, ze niedlugo odwiedze ludzie w liceum 5 ) nie podoba mi sie fakt, ze musze rano wstac w sobote, ale z kolei ciesze sie, bo ide ze znajomymi na walkathlon 6 ) jestem wsciekla, bo mosialam powiedziec gosciowi, ze sie nie moge sie z nim spotkac, bo nagle moj ojciec stwierdzil, ze musze isc na urodziny do dziadka [jak mu to powiem, pomysli, ze sciemniam] 7 ) nie moge doczekac sie premiery Wiedzmina [gry], bo wyglada co najmniej pieknie 8 ) znow cos zezarlam i zle sie czuje >.< 9 ) moj Mistrz jest dumny z mojej pracy
ogolnie... nie wiem, jaki mam humor xd ale chyba nie jest zle 3nodding alem walnela wypracowanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 4:32 am
Liceum skonczone, teraz wypracowania nikogo nie interesuja.
Tekst niczego sobie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 4:45 am
ano, i cale szczescie, bo bylam w tym kiepska xd dziekowac xd w sumie lubie pisac... jak mi sie nudzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 6:20 am
wilkus nie moge doczekac sie premiery Wiedzmina [gry], bo wyglada co najmniej pieknie Ja tez heart heart Z tego co widzialem do tej pory to gra moze byc rownie fajna co ksiazki, a moze nawet bardziej. Szkoda, ze serial byl troche skiepszczony. Ogolnie tez sie nie moge doczekac mrgreen Dzisiejszy humor arrow w porzadku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 6:52 am
a ja jestem przybita, niewyspana, boli mnie lewa reka na ktorej mam 2 siniaki (nie ma to jak sie pobic z bylym dla zartow xd ), zaraz ide na korki przygotowujace mnie do matruy z matmy, wiec ogolnie jest do d*py
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 7:32 am
ja mam dzisiej mega humor xp bo w końcu będę mieć ŁADNE ZDJĘCIE!
ah, Kontradzie, Kontradzie. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 8:22 am
a mnie jest wesoło, ale to dlatego, że mam jak to mówią moi znajomi "zryty łeb" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 9:11 am
ja no cóż....można powiedzieć że mam w miarę dobry humor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 9:34 am
Kyoko Suomi a ja jestem przybita, niewyspana, boli mnie lewa reka na ktorej mam 2 siniaki (nie ma to jak sie pobic z bylym dla zartow xd ), zaraz ide na korki przygotowujace mnie do matruy z matmy, wiec ogolnie jest do d*py
*podsuwa kubek goracej czekolady* tak na pocieszenie, jest pycha... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 9:36 am
wilkus Bufureaktywacja xd humor... skomplikowana sprawa.... wieeec, jakoze mam od cholery wolnego czasu i nie wiem, co z nim zrobic.... 1 ) jest mi smutno, bo nie potrafie pomoj przyjacielowi 2 ) mam wyrzuty sumienia odnosnie tego, co on =_= [niewazne] 3 ) jest mi dobrze, bo okazalo sie, ze nie bedzie tego egzaminu z matmy 4 ) ciesze ie, ze niedlugo odwiedze ludzie w liceum 5 ) nie podoba mi sie fakt, ze musze rano wstac w sobote, ale z kolei ciesze sie, bo ide ze znajomymi na walkathlon 6 ) jestem wsciekla, bo mosialam powiedziec gosciowi, ze sie nie moge sie z nim spotkac, bo nagle moj ojciec stwierdzil, ze musze isc na urodziny do dziadka [jak mu to powiem, pomysli, ze sciemniam] 7 ) nie moge doczekac sie premiery Wiedzmina [gry], bo wyglada co najmniej pieknie 8 ) znow cos zezarlam i zle sie czuje >.< 9 ) moj Mistrz jest dumny z mojej pracy ogolnie... nie wiem, jaki mam humor xd ale chyba nie jest zle 3nodding alem walnela wypracowanie... skomentowalabym kazdy punkt po kolei ale to by sie drugie wypracowanie zrobilo xd Bufureaktywacja - a jakze! 4laugh ad 5) arrow bedzie mega! mrgreen tylko moja mame trzeba bedzie jakos po drodze zgubic... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 9:39 am
happy_goth_buf skomentowalabym kazdy punkt po kolei ale to by sie drugie wypracowanie zrobilo xd Bufureaktywacja - a jakze! 4laugh ad 5) arrow bedzie mega! mrgreen tylko moja mame trzeba bedzie jakos po drodze zgubic... rofl hehehe, ja nie mysle od ponad 4rech miesiecy, moge si wiec raz dluzszym tekstem rzucic xd o, jeszcze jestem szczesliwa, bo znalazlam dobry slownik lac-ang i odwrotnie 3nodding ale zdajesz sobie sprawe, ze tam trzeba byc 9.30?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|